PEPLUM AND ME..

HEY SEXY LADY // L.O.V.E..

Syntes lige i skulle møde Nansen.. Altså en af dem. Vi har jo nogle af dem i vores veninde gruppe. Det her er “den anden Nanna” Nanna T… aka Sexy lady. Nanna har jeg mødt igennem Nansen – de er vokset op i Roskilde fra barnsben af. Jeg har været så heldig at møde en masse dejlige piger fra den gruppe og de er alle nogen jeg holder utroligt meget af. Kemi skal man ikke tage for givet – det er virkelig specielt når man kan med så mange tøser fra en “klan”. Men alle og enhver er lige til at kramme. 😉

Nanna er på min alder og arbejder til dagligt hos CUSTOMMADE – Som shipping “El Captajn”.. Ikke et skidt sted at arbejde – tror desværre at det ville blive alt alt for dyrt for mig. Jeg ville jo købe en af hver fra hele kollektionen.

De her billeder er fra da vi var på Roskilde – hvor hun sporter den nye LOVE T-shirt fra CUSTOMMADE. Jeg er dybt misundelig på den. Den har den skønneste kvalitet og pasform.

Nanna Træden

Custommade har i samarbejde med Red Barnet designet tre cool T-shirts med tre forskellige statements LIVE, LOVE og HOPE. Formålet med dette samarbejde er, at skabe opmærksomhed omkring de 215 millioner børnearbejdere rundt om i verden, som hver dag arbejder under nogle forhold, som ofte er hårde og til tider livsfarlige, og samtidig biddrage økonomisk til at de børn får nogle bedre vilkår og mulighed for skolegang og uddannelse

De tre statements, som er printet på T-shirten, LIVE, LOVE og HOPE, er, ifølge Custommade, tre essentielle ord, som dækker over noget alle børn verden over har ret til.

Hvis du også mangler lidt LOVE i dit liv – så kan du finde deres T-shirt her, her og her..

5 kommentarer

 • Miss kat

  Smuk veninde, du har der!! Jeg må eje den Tshirt, som i NU!!
  Costumade laver altså de lækreste ting og altid i skøn silke.. I like!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er mega fin og din veninde er over smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   😉 ja hun er MAX lækker 😉

   Dejli weekend søde.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Rigtig smuk veninde, men havde godt spottet du omgåes smukke mennesker :O)
  Mega cool t-shirt, den skal klart klikkes hjem når lønnen kommer. Et godt initiativ at hjælpe børnene via en lækker t-shirt.
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEPLUM AND ME..