NOAH // DET ER OKAY. OKAY. OKAY..

PEPLUM AND ME..

3 BODIES

Jeg er helt dårlig med den her Peplum top at jeg har købt hos VERO MODA på Nørrebrogade. Jeg tager altid en tur forbi der når der er noget jeg søger. Det var også der at jeg fik min Leopard termojakke. Som jeg elsker elsker elsker. Wheeeee… Jeg har fået fuld valuta for de 399 kr den kostede – og jeg har hørt en lille fugl synge om at den kommer tilbage i deres butik i August. Så dem der ikke fik “dyret” de kan nå at få tæmmet en.

Toppen kostede 199 , – og jeg har den i en size S. Jeg havde gemt den i skabet i posen fordi at jeg ikke ville ha´at min kæreste skulle se at jeg havde max´et kortet ud – igen – så glemte jeg jo alt om den. Så da jeg fandt den bagerst i skabet forleden blev jeg meget meget glad. Den er både god til loose bukser og skinny jeans.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOAH // DET ER OKAY. OKAY. OKAY..