NEW IN // TOOGOODTOBEBASIC.COM

OUTFIT // CUSTOMMADE..

Her er lige hele outfittet fra da vi var på Lorry Lounge. Selvom det var mega nervepirrende – så er jeg alligevel mega glad for jeg var med. Har set det et par gange indslaget – og må nok ærligt sige at jeg krummer tæer hvergang. Men mon ikke man gør det når man lytter til sig selv?
Jeg havde været ude til så mange ting under modeugen – at jeg stort set ikke havde mere stemme, så kunne slet ikke høre at det var mig selv. 😉

Det vigtigste er altid at man har det godt i det tøj at man har på og jeg følte mig fantastisk da jeg stod ude foran Lorry og talte minutter til vi skulle ind. Det sad ikke for snævert, det var ikke for posh, det “larmede” ikke for meget og det var ikke for varmt. Alt i alt det var lige mig.

Jeg har i mange år haft en brændende kærlighed for Custommade – og de seneste sæsoner har de bare givet den gasss (som vi siger på fynsk). Jeg fik altid tæsk ude i butikkerne af Custommade – da de solgte det brand godt. Men de er også virkelig skarpe på design og tendenser. Det kunne mange lære lidt af.

TV2 LOUNGE

LORRY

REDBARNET

CUSTOMMADE

PANTS

LOVE
Silke pants CUSTOMMADE // T-shirt LOVE CUSTOMMADE // Shoes MINELLI (Købt på udsalg i Frankrig) // Jewels STINE A // APROSIO & CO Find dem i min shop // Glasses RAYBAN Meteor.

9 kommentarer

 • Tanja

  Så fint både bukser og t shirt…
  Må jeg spørge hvad str du har t shirten i?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg har faktisk taget den i Medium – da jeg ikke pt er så meget til ting der sidder tæt. 😉 Men skide lækker i kvaliteten. Plus at man donerer penge til RED BARNET. God samvittighed.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Du ser også præcis så tjekket og afslappet cool ud, som jeg gerne vil. Jeg har lige fået de to andre t-shirts (Hope og Live) i fødselsdagsgave og er meget glad for dem.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   De er jo seriøst SÅ fede. Jeg er virkelig glad for min. Jeg har også HOPE fra tidl. kollektion. Naaaajs. 😉

   Dejlig dag
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Både dig og outfittet er hamrende lækkert 🙂 Det ses at du føler dig tilpas – Det er så vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint sammensat – du rock’n’roller det sæt 😉

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   😉 Tusinde tak Frk.

   Håber du nyder livet. Hvis du kommer til Kbh en dag må du altså lige skrive. Så kan vi tage en kaffe.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er vild med bukserne, og du ser jo som altid lækker ud. MEN jeg er nu lidt mere interesseret i den der nyhed. Venter i spænding! Får vi snart nyt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // TOOGOODTOBEBASIC.COM