OUTFIT // FREAKING COLD..

RIKKE’S TAKE ON THE WORLD// JETLAG

Kender i følelsen af at ens overskuds konto bare er TOM… Sådan har jeg det idag.. Vi har stadig så meget Jetlag at vi roder rundt om natten- Specielt “Bom Bom” hun kan slet ikke finde hoved og hale i tidsforskellen, så ikke nok med at man kæmper med søvn underskud selv, så har man lige hende oveni…. gaaaab!

Jeg var tvunget til at tage ud og handle, idet at vores køleskab, var kriminelt tomt… som at der kun var dåsetun og rødkål (Adrrrrr…) Så afsted med et styks totalt overtræt unge og skulle gøre dagens indkøb…! hvilket det jo ikke gjorde det meget nemmere at efter 2 1/2 uges “Bum Bum må ALT, BUM BUM får ALT” så hun kunne bestemt ikke forstå at hun ikke måtte få et års forbrug af ristede løg, julekalender (Hvem fanden sætter også dem op nu?) Ostehaps og graviditets test, bare fordi den var flot pink og hun var overbevist om at der måtte gemme sig chokolade i den…! Hvor man så står alene med en uges indkøb af frugt, grønt, kød og kæmper med et barn der selv vil pakke dem ned i poserne, der flyder varer over det hele og jeg står og kamp sveder og kan ikke trække vejret i alt det tøj, som det her møg vejr jo kræver…. Hvor der så kommer et ældre ægtepar nydeligt friseret som skal have pakket deres 4 items ned i deres medbragte MAGASIN pose for at det lige ser lidt mere fancy ud …. I LIDL….!!!! Han kigger nedladende hen mod mit kaos – hvor han efterfølgende siger i en spydig tone… “Hold da op, der sker da noget her, hva? – TILLYKKE med det” … Ved ikke lige hvad han mente med den sidste sætning… Men blodet begyndte at bruse i mine ører og jeg så film af billeder i mit hoved, af ting jeg havde lyst til at gøre ved ham… og det var ikke en krammer…! Jeg havde sådan lyst til at råbe en masse grimme gloser ind i hans ansigt, men hørte pludselig i mit øre, min mor sige “Husk man skal have respekt for de ældre, RIKKE”… Hvem har så lært dem at man skal have sympati for en mor som alene ude med sin datter og egenlig bare havde brug for den krammer… Fik fremstammet til ham “TAAAAK” selvom jeg allermest havde lyst til at bide i hans knæskaller… Jeg mener ikke at fordi man er gammel at man så skal have ret til at sige hvad man har lyst til… det kan godt være at jeg bare var pylret, men mellen linierne fra hans side af, mente han at jeg var et stort rodehoved og ikke havde styr på noget… Jeg syntes der skal være en stor respekt overfor os mødre..ligesom i busserne hvor der er sæder specielt til ældre… hvad med os? Der burde være noget forskelsbehandling.. 😉
Vi kæmper jo hverdag for at holde hovedet over vande, når man har en pige på 4år, der åbner sine øjne om morgenen og straks beder om Græsk Yoghurt med frisk frugt med en strint af müsli.. Arghhhhh “Død med kølle” hvordan er ens børn pludselig blevet til sådan nogle små selvstændige individer…? Er det mon muligt at man kan stikke dem retur, til der hvor de kom fra? – Det ville ihvertfald nogle gange være en løsning at jeg ville tage brug af.:)
Ejjj, nu skal jeg ikke lyde som sådan en “Bitterfisse” Men nogle gange syntes jeg sgu det er okay at alt ikke er så lyst og Airbrushed.. nogle gange må man gerne se fejlene og alle de mørke rander.

Hilsen Bitterfissen… Vi ses imorgen – Frisk og veludhvilet..

7 kommentarer

 • Linda c.

  Tak for et godt grin søde Rikke.. I know what you mean..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Eiiiii… Læser du med, hvor er du sød 😉
   Ja, der er nok mange der kan nikke genkenden til det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda c.

   Ja selvf læser jeg med..:-) du gør det godt,du er min nye favorit blogger.. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej det er virkelig sødt af dig at sige det, det er jo et univers hvor man ikke rigtig ved hvem responsen kommer ud til. den er dog ikke klar endnu- har ikke lagt den ud nogen steder.. Face etc. så jeg blogger bare indtil videre for at få nogle flere indlæg på, så den ikke er tom når den “går i luften” … jamen så endelig send til mig på mail, når du har noget, du godt kan lide og send gerne billeder med. for min blog er dedikeret til andre derude også, som har nogle cool ting, men ikke har et “talerør” tror vi har meget ens stil, kan jeg fornemme 😉 Er du glad for dine IM Sneaks..? ;=)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda c.

   Hej igen søde Rikke.
   Synes det er fedt at du har den vinkel på blogger-livet, at andre kan være med..:-) skal nok huske at gøre brug af det.. Jeg ELSKER mine IM-sneaks, årets bedste køb sammen med mine acne pistol boots.. Sjovt at vi fancy’er de samme ting, taget i betragtning Hvor mange år siden det er vi hyggede på dit værelse i Nyborg.. Kan stadig huske din opslagstavle med en billet fra pink Floyd.. Haha. Det er de sjoveste ting man nogengange kan huske.. Håber du har det godt søde Rikke. Kyskys fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Bare rolig – det må være et tegn på, at det ikke var så galt igen. A flippede for nyligt gevaldigt ud i den nyåbnede føtex i Rosengårdscenteret – og det i sådan en grad, at damen bag mig overtog vognen og ordnede alt for mig – dog ikke betalingen, desværre – og da vi var kommet lidt videre kom der en føtexgut løbende med chokolade til os. Og da A så flippede endnu mere over ham, så kom vagten for at se, hvad der skete… Heldigvis kiggede hun bare lidt, smilede og sagde “sådan var min datter også for 24 år siden”…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   nogle gange burde man lige have en rulla gaffa tape i tasken og bare på nul..comma..fem… vikle dem ind i det, så de ikke kan bevæge sig – så kan de lige pakkes ned i håndtasken..

   Desværre har jeg ikke meget tålmodighed til sådan en opførsel, så kommer hun bare under armen og ud i bilen – tænk sig at børn kan presse en ud på de kanter..? GOSH!!

   Dejligt at du læser med søde Nønne..

   Hils dine forældre

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // FREAKING COLD..