NÅR ALT ANDET, KAN VÆRE LIGE MEGET..

BEAUTY FAVORITE // PHILIP MARTIN´S MAKE UP OFF..

foto

Jeg er utrolig meget typen, der elsker “Quick fix” løsninger. Specielt når det kommer til at rense, min makeup af.!! Jeg er meget stor fan af det. Lange arbejdsdage. Børn i ulvetid – sure mænd og madlavning, gør enhver mor træt. Men hvorfor så ikke, bruge den bedste af de lette løsninger. Philip Martin´s, har lavet en top lækker Make Up Remover – som de kalder “Make Up Off”. Den er uden duft. Uden parabener, (hvis man har et stort behov for det)! Den er skumbaseret og indeholder derfor ikke olier, så den fedter ikke på samme måde som mange andre og er særdeles skånsom. Den kan købes for den nette pris af 198kr  for 100ml – og den skal med mig på ferie, når jeg nu om få dage, drager til Frankring. Solcreme. Havvand og lidt for meget “spritsen” – gør at huden har godt af, og lige få en ekstra rensning.
Da den er så lille, kan den også gå med i “carry on” tasken – uden de der mafia ansatte lufthavnspersonale, hånligt smider den i skraldespanden, fordi den er for stor. Hvem griner nu, hva? ; )

Forhandlernummer: +45 86 74 28 22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR ALT ANDET, KAN VÆRE LIGE MEGET..