LASHES..

FRIDAY // BEAUTY ANBEFALING..

 photo TONYANDGUY_zps49c5e22e.jpg

Jeg er ikke stor fan af tørshampoo. Jeg kan sgu ikke finde ud af det.. Jeg får altid sprøjtet for meget i håret, og det ender med at se mere klistret ud, end da jeg startede. Men jeg blev anbefalet denne DRY SHAMPOO – af Joekim min frisør. Den er fra TONY&GUY – og den virker sgu. Jeg har altid sådan lidt “klammo” klistret hår, på dag 2. Jeg kan ikke det ene eller det andet med det. Men med et par sprøjt og en blowdry. Så er håret sgu ret fint igen. Det er noget der “funger” i min verden. Jeg vasker normalt hår, HVER DAG. Ellers så synes jeg det bliver alt for “nusset”. Men det er jo heller ikke sundt i længden. Så fra nu af, er jeg T&G Dry Shampoo fan. ; )

TONY&GUY DRY SHAMPOO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LASHES..