EN MEGET TRÆT "BLOGGER" TAGER EN PAUSE..

BEAUTY // AN ANGEL HAS SAVED ME..

Som i ved har jeg virkelig kæmpet med min hud her på det seneste – og det har fatisk gjort mig lidt frustreret, jo tydeligvis så meget at jeg betalte 600kr for at blive snydt ved en hud læge..

Men min veninde Ria aka Maria er totalt hardcore indefor frisør produkter da hun har været i branchen i mange mange år og ville være det jeg kalder lidt af en “guru” for mig. Alt hvad hun siger det hopper jeg på med det samme.. Det er også hende der bliver ved med hvergang at jeg nævner at “nu klipper jeg ALT mit hår af” så siger hun – ” det er simpelthen for dumt Riksen”….. Ohhhhhkay… siger jeg så og makker ret!

Men hun har faktisk tit sagt at Shampoo og dårlig hud går hånd i hånd… I skulle se hende i ansigtet engang at hun skulle sove hos mig da jeg boede på bryggen og hun skulle i bad og fandt en RESPONS til at vaske hår i… sjovt nok efter der har hun altid selv noget med.. I WONDER WHY…!

Da hun var her for nogle uger siden spurgte jeg hende hvad hun brugte, for hendes hår skinnede på en anden måde end før.. Hvor hun fortalte at hun brugte et produkt der hed ANGEL – what a lovely name, tænkte at hvis noget hedder ANGEL så må det ihverfald gerne komme i mit hår..
Jeg har brugt produktet i lidt over en uge nu og jeg må sgu sige at det virker godt på mit hår. Jeg fedter ikke i huden og jeg slår ikke ud på ryggen. Jeg har fyldigt hår og det klasker ikke på samme måde som det har gjort – også for 149,- pr. produkt, det vil jeg altså gerne betale for gode produkter, ellers ender jeg jo med at skulle betale flere tusinde kr. når mit hår falder af af tørhed og jeg skal have en paryk.. (overdrivelse fremmer forståelsen)

ANGEL PRODUKTER

ANGEL

For det første er jeg jo pisse nem og imponerer når ting er pakket pænt ind – Men allerede til at starte med må jeg klart sige hvor lækrer jeg syntes at flaskerne er…Woow.. dem vil man gerne have stående på sit badeværelse/bad. Jeg elsker produkter, hvor der ikke kun er tænkt på indholdet… Yes i know… kald mig blond, kald mig kvinde..jeg er en sucker for det…
Men at de her produkter så også hjælper er jo “win win” for mig. Der står i den folder at jeg har fået med at det er til tørt og beskadiget hår – øhhhh… TJEK…! Det har A og E vitaminer og det beskytter mod skader fra UVA og UVB stråler. Det reparerer skadet hårstrå som har været udsat for kemisk behandling…. IGEN… TJEK!

Mit hår er jo totalt afbleget, så det trænger åbenbart bare til meget mere pleje. Så kan mærke at det virkelig bare suger fugt til sig og bruger alt det gode fra ANGEL produkterne. Køb dem til damaged hår her..

ANGEL CREME

Deres hårkur er jo også bare ligesom en kop NESPRESSO kaffe, den bedste af sin slags.. Jeg havde nemlig små totter hår i nakken, fordi håret simplethen knækkede af. Frisøren sagde det var pga. at mit hår manglede næring at det knækkede af og jeg derfor trængte til en god kur. Det hjalp så meget og jeg kunne hurtigt mærke at det ikke knækkede af på samme måde som før. det blev ligesom mere mættet – før blev jeg hele tiden nødt til at have hårnåle i under min hestehale, ellers lignede det at jeg havde en “ekstra” page i nakken… og det er sgu da stil misvisende.

ONE DUST SPRAY
ONE DUST
Noget som jeg også blev nødt til at afprøve var ONE DUST volume booster styling pulver 119kr – Det er en Saltvandsspray i pulverform. Den er super chic som en gammel parfume flaske i 50 érne med en lille spray pumpe på.
Dusten er perfekt til at skabe fylde, struktur og hold. Det ultra lette pulver absorbere fugten i håret og separerer det, så håret ser frisk og fyldigt ud – samt får en silkemat finish.

Læs her hvad de siger om produktet…

En Provence er unik, da alle ingredienser i produkterne er forsøgt at få så rene og naturlige som muligt, sammen med et bevidst hensyntagen til miljøet.

Ved brug af mikro-molekylær udtrækningsteknologi er det lykkedes, at nedbryde de essentielle olier, hvilket gør olierne mere dybdegående, og sikrer en bedre absorbering i håret. Provence er specielt formuleret så den er skånsom og samtidig effektiv – på alle hårtyper. Luksuriøs formulering der er baseret på en blanding af teknologi, de reneste essentiellle olier og planteekstrakter.

Dancoly Paris Provence har med sit rene, naturlige og miljøvenlige koncept vakt stor opsigt i modeindustrien over hele verden. Dette betyder, at Provence lynhurtigt har spredt sig til hele kloden og derved opnået international anerkendelse.

ANGEL PRODUKTERNE KAN DU KØBE HER…

Hvis der ikke er hvad du søger kan du ringe på dette nummer og spørg hvor den nærmeste forhandler er  86 24 90 55. Det sælges nemlig ved frisør salonerne – derfor man ikke lige støder på det. Men giv dem et kald og find vejen.

20 kommentarer

  • Jensen

    Åh, spændende læsning!!
    Mit ‘garn’ kunne virkelig godt bruge en Angel aka en redningsplanke efter barn nr 2.. Hvor jeg har mistet halvdelen af min hjelm (sådan føles det)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Du skal klart have noget ANGEL kærlighed – selvom jeg nu syntes at dit hår er mucho lækkert Frk. 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Lindgård

    Ohøj smukke Rikke!
    Det lyder som nogle rigtig lækre produkter! Ved du om de er sulfatfrie? Har i en længere periode brugt Moroccanoil samt shampoo og balsam derfra, men synes på det sidste at den gode effekt er forsvundet lidt – måske det bare er vejret? (klask + elektricitet) Men overvejer da disse lækre produkter nu!:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Louise det tror jeg altså de er – men jeg tjekker lige igen… spørg min frisør veninde.. 😉

      Vender tilbage…

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Lindgård

      Noget nyt? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Lindgård

      Er du stadig glad for produkterne? Hvordan er håret at redde ud når det er vådt? (det plejer at være testen for mig – dvs. for mange hår i børsten og for mange “tårer” = No go!)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Louise

      Jeg her stadig super glad for dem og det har aldrig været nemmere at redde det ud end det er nu.. det er også mit problem fordi at jeg mister meget hår i forvejen.
      Der er igen dårlig tilsætningsstoffer i shampooen den er helt ren.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg har helt samme hårproblemer. Må prøve 🙂 men kan ikke lige finde den shampoo du viser til skadet hår? Kan du linke lige til den?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      tjek indlægget om lidt, så har jeg linket til et nummer hvor man kan ringe og spørge 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Uhhh nye hårprodukter. Ja se jeg er af samme støbning, du ville kunne sælge sand til mig i Sahara – I promise. Og hvis folk lover guld og grønne skove, ja så er Onkel Dan hevet frem. ;O) Måske man skulle prøve det? Jeg lider ualmindelig meget af fedtet garn, og er ved at blive vanvittig. Øj, den lille Dust flaske, kunne jeg finde på at købe, blot fordi den ser så cute ud. :O) Tak for tippet.
    Lovely dag til dig
    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg har også bare lyst til at klippe det hele af, men syntes faktisk virkelig at det hjælper.-.. jeg laver et link på siden hvor man kan ringe og forespørge hvor man kan købe det.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Hej Rikke.
    Mit hår er præcis som du beskriver dit er. Og jeg måtte straks ind og bestille dette fantastiske produkt, men jeg synes ikke jeg kan finde den du har købt for dry/damaged hair, hvilken katagori er den under på hjemmesiden?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      I know – Det er frisører der sælger det, jeg kan måske skaffe listen over dem der forhandler det.

      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en fantastisk anmeldelse og ikke mindst sammenligninger 😉
    Er helt hooked på at skal prøve produkterne nu 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Jeanette,

      Ja det skal du virkelig prøve, mit hår giver for første gang i hele vinteren fylde… wuhuuu.. 😉 WE LIKE

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      jo jo jo.. det er den.. er der intet billed? WIERD… Nå men du har så løst koden, godt gået SHERLOC HOLMES 😉

      Nat // ROGER OVER AND OUT

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha – it’s a gift ;D

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Janni

      Godt fundet 🙂 brugte virkelig lang tid på det i går 😉
      Nu er det bestilt, jubiiiiii… Glæder mig til lækkert hår

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg kan desværre ikke tage æren, der var en top cool net hacker der fandt den 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MEGET TRÆT "BLOGGER" TAGER EN PAUSE..