AFTEN FAVORITTER // &Otherstories..

HER ER JEG SÅ // BEAUTY AND HEALTH MANAGER HOS BEAUTY PR..

HERERJEGSÅ

That´s me…Yuup.! Voksen og ansvarlig. Med computer i seriøs computertaske, Notebook og en snart shared outlook kalender. Møder der allerede er booket og en masse spændene kunder. Jeg er helt tosset med de produkter at vi har i huset. Det er som at komme i himmelen – fedt at arbejde med noget, hvor man kan få lov at involverer personlige følelser i det – i stedet for bare at gøre det pga. finanser. Men de her er virkelig specielle, på hver deres måde. ; )

Billedet er taget i dag og sendt ud til HELE pressen, kunder og bloggere. Mon man var ved at tisse i bukserne. I think so.! Jeg kunne slet ikke smile på en normal måde, uden at ligne en eller anden psykopat, med kramper i kæben. Følte mig faktisk lidt som Chandler i Friends, hvor ham og Monica, skal have taget billeder. Han kunne slet ikke smile normalt og lignede en totalt tosse. Det var mig idag! ; ) Men okay. Det kunne have været værre.

Føler mig meget fuldendt, disse dage ; )

??
R

5 kommentarer

 • Stort tillykke, lyder spændende! Perfekte “pige”-job! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et kæmpe tillykke herfra! Det er helt sikkert et drømmejob, du har fået dig 🙂 Jeg ønsker dig alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Smukke Rikke! 🙂 Stort Tillykke- grøn af misundelse… ingen skønne beauty produkter her rundt om mit tastatur – en lille tromborg lip balm jeg selv har medbragt – ellers bare papirerpapirerpapirerpapirezzzzzzzzzzzzzzzzz 🙂
  Skønt for dig og go’ til dig!!
  Knus Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Stort tillykke og god weekend ;-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, fedt, fedt og skønt billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFTEN FAVORITTER // &Otherstories..