BUMBUM // GANGNAM STYLE..

SOS SEND HJÆLP // MOR ER DÅRLIG..

20130303-135355.jpg
MAYDAY MAYDAY… Skuden synker…!!
Puha og vil du rende mig røven, jeg er dårlig…

Ej, jeg kunne seriøst ørle ud over det hele – og jeg ved egentlig ikke hvad der holder mig tilbage. Kan slet ikke overskue at der er 2 timer til Mr. M lander – og min mor tager toget hjem lige omlidt… Så er det bare BumBum, jeg og min onde kvalme.

Men vi havde en SÅ sjov aften.. Og vi blev alle så patte stive..

20130303-140034.jpg
Jeg får de mest pinlige billeder på nethinde, når jeg tænker tilbage på de timer eller minutter vi var på CONGO – for kan ærligt ikke huske hvor lang tid vi var der. Vi lavede så vores eget dansegulv foran baren, hvilket jeg ikke tror der var meningen at man skulle.
Birgitta min veninde knækkede hælen på hendes nye stiletter. Loui faldt og slog knæet så hun blødte. Jeg havde rendt rundt og vist at jeg havde dobbelt SPANX på… Som i til ALLE incl. Rasmus Kofoed – den søde mand. “Butt bumpede” Remee, da han gik forbi vores bord -dog havde jeg ikke set hans kæreste var med, så hvis øjne kunne dræbe så var jeg hakket i to. Hvilket også var fair nok, taget i betragtning af at jeg var ved at vælte ham med mit angreb.. Haha.. Men sjovt var det.
Idag betaler man bare prisen for ens kækhed.

Alle pigerne havde haft gaver med til mig – hvilket jo slet ikke var konceptet. Men blev SÅ glad for dem. Jeg skal nok vise billeder af hvad jeg fik.

Håber i får en bedre Søndag end mig.

Hilsen den ynkelige udgave af mig.

22 kommentarer

 • Nadia WH

  Lyder som en fantastisk aften, selvom du betaler prisen i dag.
  God bedring med tømmermændene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Nadia.

   Jeg har selv ondt i hovedet idag… hva sker der for at man bare bliver ældre. Mega træls altså. Jeg vil være UNG igen. der kunne jeg drikke hele ugen, uden at jeg fik det dårligt. Arghhhh verdamte alder.

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Så er det vist tid til kommentar fra mig, har været lidt passiv læser igennem de sidste par uger 😀

  Jeg top elsker din blog, tastefejl eller ej som du tidl. har skrevet om :o) Og mens vi er ved det, så krydser jeg fingre når du skal opereres!

  Føler virkelig med dig, med de tømmermænd. Jeg får også vilde tømmermænd, den skal have fuld gas når det er. Og kan høre i gav den hele armen hahaha. Bare at passe min hund med tømmermænd er uoverskueligt for mig, godt jeg sjældent drikker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sabina.

   Dejligt du følger med, hvor er det skønt at nye ansigter melder sig til den skøre familie. 😉 Og endnu bedre at du elsker bloggen, det sætter jeg da stor pris på. Dejlig man kan få folk til at smile.

   Ja, jeg må sige at der blev spist rigtig mange klamme klamme ting igår, som jeg selvfølgelig idag fortryder helt sindsygt. Men vi havde en top sjov aften og det er det vigtigtste.

   Tak for dejlig kommentar

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Pyha, kender det kun alt for godt, men når man er i fuld hopla, tænker man at dagen derpå nok skal gå…. God søndag. ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja man glemmer lidt alle de onde onde tømmermænd der kommer dagen efter.. Jeg er stadig helt ødelagt. ;(
   Men er ved at komme tilbage, sådan nogenlunde.

   Dejlig solskins dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  He he det lyder vild sjovt. Havde også en tur fredag hvor det igen var meningen jeg lige skulle med ud stille og roligt. 4 timer efter står jeg og hopper til aften ski sange med et par andre sjove mennesker…ha ha jeg lærer det aldrig…..ligesom jeg aldrig ryger og drikker igen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Er det ikke forfærdeligt hvor man bare mister sine “sane” sans når man får noget at drikke. Jeg bliver så kæk. Dagen efter blegner opførslen lidt når man får det på billeder…

   😉 Nå men vi lever kun en gang og man ved aldrig hvad det sker. Så gi’ den gass og buttbump alle du møder på din vej.

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, du går ned med stil:-) Men jeg kan godt følge, at du trængte til det.

  Min virksomhedscoach “Butt bumper” mig i ædru tilstand, skal jeg være bekymret:-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ohhhh I would be worried.. Der bliver sådan lidt for kækt. Jeg var stiv det var min undskyldning… Ohhhh så pineligt. Jeg håber aldrig at jeg støder ind i ham igen. Virkelig. Eller hans kæreste for den sagsskyld. Av en brandert.

   😉
   Dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, jeg vil være bekymret! En lidt for kæk coach – der er noget der, der ikke lyder så godt.

   Men sidste gang vi mødtes, nu hvor vi er ude over den professionelle relation fik jeg kun et lille bump, de store er åbenbart til aktive kunder;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Eihhh… hvor dårlig stil – endten giver man fuldt butt bump – ellers lader man vær. Hvor er han udspekuleret 😉 Næste gang skal du bare give ham en, så han flyver igennem lokalet.. ha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Årh, I LOVE it (altså ikke den urimelig onde kvalme i dag). Lyder som en aften der ikke går i glemmebogen sådan lige med der samme.
  Og et opklarende spørgsmål – er dobbelt Spanx dobbelt så godt? Er glad for at havde fundet en ligesindet tynd kvinde, som har har forkærlighed for opstrammende vidundre. Alle mine veninder i den virkelig verden synes jeg er tosst”…en størrelse smalle har ikke behov for det…” Men jo, det har fandme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   SPANX rock Girl… Dobbelt SPANX endnu mere.. Haha… Man kan seriøst smide en mønt på røven og den ryger retur. 😉
   Så ja man kan sagtens være en Small eller XS og stadig have brug for support. Selvom jeg er tynd så er jeg slatten as hell.
   Så bare igang med opstrammerne ..

   😉
   Dejlig dag
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nulle

  Lyder som en fantastisk aften! Håber du har holdt igen med ørleriet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det var en dejlig aften, dog fortryder man altid alt spritten dagen efter. 😉

   Dejlig dag
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fed aften, sådan skal det være.. Og når man er stiv gør man til tider ting, som man ville ønske ingen lagde mærke til. Jeg danser altid, som om jeg var verdens mester (det er jeg ikke, men jeg har det sjovt) :O) Mega cool billede af dig iøvrigt, så fik du da alligevel den lækre skindsag fra H&M-nice

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sjovt nok jeg danser også bare pisse godt når jeg har fået noget at drikke. 😉 Yes I got it… af ´min mutti.. igen igen… hun er så sød ved mig. tror du de ville syntes at det var mærkeligt hvis jeg kom i den læderjakke på torsdag til min operation..? ha!

   😉 Dejlig dag Smukke Heidi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Du skal da bare komme med stil til hospitalet, så på med den og rød læbestift (der er vist noget med man ikke må have neglelak på ved operationer- men det er måske en skrøne)? Jeg vil tænke på dig torsdag, hvor min veninde også skal ind og opereres. Det er desværre brystkræft. :O(
   Lovely dag
   Heidi

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Overvejer bare at komme i tylskirt og knald rød læbestif 😉 Så skal jeg sgu nok lave en fest på det hospital.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] grund til at drikke – jeg skal være så sprit stiv at jeg render rundt og viser mine SPANX (hvilket minder mig om noget som skete for et par uger siden) …hvilket var den aften hvor vi holdte operationsfest.. Der hvor vi spiste på Ved Stranden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er jo ikke den store “le grand” party animal når det kommer til mig selv. Kun til min operationsfest – men det var også mindre “alvorligt” – jeg fejre aldrig min fødselsdag. som i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUMBUM // GANGNAM STYLE..