FUN // ROSKILDE HERE I COME..

BEAUTY // MENS ROOM..

 

MensRoom_1Da det var fars dag havde Bella købt et gavekort til Mr. M – til MENS ROOM. Han elsker massage men gider ikke have massage af en mand (hmmmmm..) But okay. Så lader jeg en dame gramse på min kæreste ; ) Jeg havde hørt at det skulle være et rigtig godt sted og det var meget sådan Whiskey stemning over stedet. Noget at han lige kunne bruge. Der var ikke sådan viol duft og røgelsespinde over det – og selvom det var en pige der gav ham massagen, så kunne hun alligevel tage fat. Han kom hjem og var helt grokky på den gode måde. Tror hun havde fået løsnet godt op i det gamle kadaver. Han har i hvertfald booket en ny tid – og det ligner ikke ham at bruge penge på sådan noget. Men han var meget glad. Hvis i også vil glæde jeres far – så kan i booke tid her..

4 kommentarer

 • Min mand har også fået et gavekort dertil af sine kollegaer. Han skal bare lige tage sit sammen til at få det brugt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Han skal bare komme afsted – Mr. M var meget glad da han kom hjem. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Haha – min kæreste nægter også at blive masseret af en mand 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Gav min mand et gavekort til det sted for….7 år siden… fandt det lige her forleden dag… for han nægtede nemlig at bruge det. Tanken var rygmassage og fodbehandling. Noget han faktisk stadig mangler, men jeg gider ikke blive sippet….
  Siden dengang har jeg altid købt gaver som står på hans ønskeseddel…. uanset om det er sokker og underbukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUN // ROSKILDE HERE I COME..