FOTOSHOOT // HOSS INTROPIA #5

OUTFIT // WORLD WAR Z..

Jeg var jo som sagt narret i biografen forleden aften for at se World War Z – og alt alt for sent fandt jeg ud af at det omhandlede Zombier. Så ved man bare at man er tvunget i 2 timer til at se en rigtig mande film. Ikke nok med det. Men det var en 3D film – så 1 man skal sidde der og se på urealistiske kreationer fra fantasi verdenen – men man skal også sidde og ligne en idiot med de åndsvage briller på – som man med mit dobbelt syn slet ikke kan se ud af. Og hvis man tager dem af så ser man også dobbelt som om man havde været til After ski med Happy hour. Så det var lidt op af bakke. men manden var glad – og så er jeg jo også glad.
Jeg var trukket i rigtig comfy tøj for filmen startede 21.30 og var først færdig kl 00.00 …Zzzzzzzz!! Så der skulle være plads til Cola, slik og popcorn. 😉

ROSES

APROSIO & CO

NY CAP

LOOKING DOWN

Cardigan COS (old) // T-shirt YAKUZA INK // pants DAISY COPENHAGEN ( ANNO 2009) // Bag Leowulff // Sneaks NIKE // Cap NY Ebay // Bracelets APROSIO & CO  // Bracelet PICO Østerbro..

Mr. M var meget ihærdig efter at komme ud af døren – så billederne blev ret uskarpe. Men i får en ide om hvad jeg har på. Sorry.

Dejlig morgen.

XX
R

2 kommentarer

  • Rikke

    Lidt medfølelse herfra! Er også gift med en zombiefan…

    Begik for nogle år siden den brøler at sige ja til at se Resident Evil med manden. Havde jeg været lidt mere opmærksom på titlen, havde jeg måske kunnet afværge, men så snu var jeg ikke. Og var dermed indlagt til den mest hjernedøde, klamme og intetsigende film længe! Jeg kan ikke li’ zombies og hvad laver Mila Jovovic i den film… Plejer sine mandlige fan?!

    Nå lang snak for blot at sige at jeg godt kan følge dig i dit suk men også i argumentet: hvis manden er glad, så er jeg glad! Sådan skal det jo osse være en gang i mellem 🙂

    Love the outfit by the way:-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Haha… ja hvad sker der for at vi er det- Det er totalt teenage agtigt. Kan de seriøst ikke se hvor urealistisk det er ?

      Any ways.. Vi må leve med dem på godt og på ondt ligesom de må med os – bare en skam at vi ikke har nogen fejl 😉 Smil

      Dejlig aften

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOTOSHOOT // HOSS INTROPIA #5