NEW IN // FEATHER MASK..

RIKKE`S TAKE ON THE WORLD // BLOG-OFF..

BLOG-OFF
Jeg fik en kommentar i Søndags, sådan meget “Out of the blue”.. man bliver jo nok lidt forkælet og vænner sig til alle de søde kommentar der falder ens vej.. Men denne her mindede mig så meget om hvor vigtigt det er og opdrage sine børn til at opføre sig pænt overfor andre – for “i´m sorry to say”, men der sidder virkelig nogle møgunger derude der bare ikke ved hvordan man skal tale til andre. Jeg sad og hyggede med fryse pizza og ville sende svar tilbage til alle jer søde tøser derude og når til denne..

Shit?jeg synes simpelthen, at din tøjstil her er så grim og på mange af dine andre billeder er du bare røv kedelig. Det er som om du tror, at hvis tingene er dyre, så er det li med god stil?.

???? Jeg vidste ikke at det var tvang at læse med på blogs. den memo har jeg ikke fået.. Men hvem helvede gider og bruge sin tid på at sende sådan en ynkelig kommentar til mig – som for det første er bedøvende ligeglad med hvad fa´en hun tænker, synes og mener om mit tøj. jeg kunne ikke være mere ligeglad, man kan ikke tilfredsstille alle i denne verden. Men hun må virkelig være et styks meget stylish woman der strutter rundet derunde, siden at hun er så meget bedre..

Det som har fået mig til at tænke over denne kommentar er..hvilken opdragelse har man fået i livet, hvis man ingen pli har overfor andre mennesker, at man selv mener at sende “hater mails” det bare er ok – også til en som faktisk sidder og gør dette her stykke arbejde helt gratis og gør det for at inspirerer folk og hvis dette ikke er muligt, så skal de jo bare læse en anden blog, der falder dem mere i smag.
Så lov mig jer der har børn derude, dette drejer sig ikke om min stil, textiler eller hvem kan lide hvad og hvorfor.. Det her drejer sig om hvordan vi taler til hinanden, man skal tale pænt – ingen fortjener at bliver talt ned til. Jeg kunne aldrig finde på at skrive sådan en mail.. Så smukt som Kathrine min veninde sagde. “hvis jeg skulle skrive en vred mail til nogen, så var det til dem som behandler mennesker, børn og dyr dårligt” og den er jeg enig i, så skulle i se mig stå derude med banner med slag ord, men ellers kunne jeg ikke finde på det.

Der er mange måder at kommunikere sit budskab på – og denne metode er ikke en af dem.

Jeg takker jer for alle jeres så søde mails – de betyder alle og en rigtig meget for mig og til jer der ude som ikke kan lide den.

SERIØST “BLOG-OFF” (Quote Julie)

44 kommentarer

 • Shorty

  Du skal lige have et: HEJ SMUKKE!!!
  Jeg synes desværre de er en stigende tendens, at folk ikke kan skrive/tale pænt til hinanden.
  Jeg ved ikke om jeg er ved at blive gammel, men jeg overhørte nogle unge i bussen forleden, og de taler seriøst grimt til hinanden. Jeg er glad for jeg ikke er ung i dag.

  Jeg følger din blog, fordi jeg synes du har en fantastisk smag, du skriver godt, god humor, og bare super sød at kigge på. Du får thumbs up fra mig.
  Ønsker dig en fantastisk dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Shorty // Aka frk. friksts 😉

   Tak for dine søde ord… jeg er også i chock over at det er sådan man taler til hinanden nu om dage, uden at skulle lyde gammel. Men hvis min datter skrev sådan noget til nogen, hun ville få “tæsk med en lunken porre”.. ik at hun overhovedet kan skrive, men hvor stammer den her snak fra? Der er jo noget der har fejlet i deres opdragelse.. ellers er det en der kender mig privat, måske fra gamle dage, som lige mener at nu skal jeg satme få et hur´nu hvor jeg ikke kan se hvem der skriver.. men hvis du mener noget, så stå ved det og lad vær med at skrive en fake mailadresse.. så man man være “mand/kvinde” nok til at kunne give den anden en chance for at svarer tilbage…

   Møgunger, siger jeg bare – og de får ikke et ben til jorden her på bloggen, for de får et svar tilbage..sådan er mine regler og det er mig der bestemmer 🙂

   Tak for din tid og dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shorty aka Camilla

   Ja, det bunder og grunder nok i den opdragelse de har fået. Bevares jeg ser mange voksne, der taler og agere grimt foran deres børn. Smider ting på gaden, skubber ældre for at komme frem, stjæler og bare har en dårlig attitude. Det menneske der har skrevet sådan til dig, har sikkert ikke vokset op, hvor man har lært takt og tone.
   Såfremt det er en fra din fortid, er det da bare tamt og barnligt. Du er så meget bedre. Du har faste læsere som elsker din blog, som sætter pris på den tid du lægger i det, og den inspiration du giver i hverdagen, du gør det fantastisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg tror du har evigt så ret i din antagelser.. Vi er bare opdraget godt… 😉 det er jo til kæmpe fordel for os. Så kan kommer vi da et par skridt højere på af stien på vej mod himmelen .. Haha..

   Lad os hylde god opdragelse, det klæder alle meget bedre.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er det dog trættende med de mennesker, der mener, at det er okay at komme med deres ligegyldige sure opstød! Hvis man ikke bryder sig om bloggen, er der ingen, som du selv siger, der tvinger dem til at læse med. Der må jo alligevel være noget der fanger dem, siden de gider at bruge tid på, at læse hvor dit tøj nu er fra. Det er bare ren jalousi og smålighed!
  Jeg elsker din blog, og synes du har en fed stil! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Simone,

   Nu har jeg læst mange blogs og det er faktisk meget int. i og læse andres kommentarer eller på INSTAGRAM har jeg fulgt Kim Kardashian, bare fordi jeg syntes hun har et vildt liv.. og hvad folk ikke skriver af hater beskeder til hende, det er simpelthen så vildt.. “din fede ko, klamme kælling – gå hjem og få noget sort p**” *BIIIP* hvad er det for et sprog. Det er så tarveligt at tale sådan til folk, det gør mig rasende… Det har intet med mig og gøre, jeg er ligeglad med hvad hulan hun tænker, “Couldn´t care less” jeg er vant til at folk har en mening om mig..måske jeg burde være i folketinget.. haha.. så kunne de rigtig kaste med sted.

   Ej, jeg vil bare opfordre folk til at TALE PÆNT, altså det kan ikke være så svært. Hvis de kan i MATADOR så kan vi også.

   🙂
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Enig – jeg synes at i lige præcis blogverdenen bør man faktisk tænke på dette: “Hvis ikke man har noget godt at sige (men derimod dårligt), så lad være!” Med det mener jeg ikke man ikke må sige ting som “Det er ikke lige min smag”, men direkte negative og onde kommentarer er bare unødvendigt. Hvad skal bloggerne dog bruge dem til? Og det er så nemt lige at sende en sviner afsted, når man er anonym. Desværre. Men igen, som du selv siger:Hvorfor? Hvorfor læser man med på en blog, som man (åbenbart) ikke bryder sig om? Og hvorfor gider man bruge tid på at skrive sådan kommentarer?
  Og så vil jeg lige til slut sige at jeg synes dine outfits er inspirerende. Nogle er min smag, andre ikke. Men jeg synes det er fedt at se hvordan du kombinerer dit tøj uanset hvad.
  Hav en god dag!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja du har så ret, jeg fatter ikke alt den negativitet… Jeg gør det her med hjertet fordi jeg syntes det er sjovt og det skubber grænser for mig.. Men man behøver jo ikke sparke på folk. “Just Move on” til noget der r mere ens smag.

   Men kan ikke være vild med alt hvad jeg viser, så ville man jo rende rundt i det samme hele tiden.. Men man kan tage det man kan bruge og glemme resten.

   Men det er blevet en normalitet at man bare sviner folk til – jeg ved vi har ytringsfrihed men tror ikke den gælder terror…!!! Der er så mange måder at sige det på, som du selv beskriver det.

   Jeg er jo desværre sådan et “lille” menneske at jeg sendte hende tilbage.. Min kæreste rystede bare på hovedet og smilede et smil der sagde “du er for skør” … Men det er MIN blog, det eneste jeg ejer der er mit og det er mine regler… MY RULES…. Og hvis folk sviner mig til, så får de et ord med på vejen.. Basta!!

   Tak for din tid – det var rart at snakke med søde mennesker

   😉
   Dejlig dag

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Rikke

  Du er simpelthen for sej, elsker din måde at skrive på og nyder at læse med hver dag (synes lige du skulle have lidt ros med på din vej:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mie,

   Tusinde tak, det er jeg virkelig glad for- jeg sætter meget stort pris på søde ord – også kritik, det skal bare være konstruktivt.
   Tak for din tid du har brugt på mig.

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En negativ side af vores samfund er “den lille misundelse”, som stikker næsen frem af og til. Den tåbelige emailskriver kan åbenbart ikke holde til, at du har truffet andre valg end hun, når der er blevet købt tøj ind. Men lur mig om hun tænker så langt, at hun opdager, at du også har – som hun selv nok føler, at hun har – udfordringer, som du skal arbejde med (dit ben f.eks.).

  Hold humøret højt og gør præcis som din mavefornemmelse siger, når du støder ind i “den lille misundelse”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Liselotte,

   ja prøv lige og spark på en der allerede ligger ned 😉 haha… ej det rør mig nu ikke, sådan er det jo når man stiller sit liv til åbentskue.. Jeg tror ikke det er en der har læst med i lang tid, for det virkede mere personligt… måske en man har gået i folkeskolen med som lige ville give mig et kompliment med på vejen 😉 Jeg ville bare gerne belyse det for jeg forstår ikke hvorfor Danmark er blevet til at vi må tale sådan til hinanden, det er et grimt signal at sende til vores børn.. Min datter bliver fra nu af afskærmet fra PARADISE HOTEL og alle de andre shows der taler grimt.. 😉 ej, men man kan da i det mindste godt lige tænke over det.. bare en lille smule..

   Ha´en dejlig dag Liselotte 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kære Rikke.
  Hold nu kæft, hvor bliver jeg harm når jeg læser hvor stupide nogle mennesker kan være. Det er mangel på pli, opdragelse og ikke mindst empati. Tænker at sådan et menneske må have det meget svært i livet.
  Jeg læser forskellige blogs fordi jeg finder det inspirerende, og elsker at se når i bloggere sætter outfits sammen, som gør at jeg bliver mere modig.
  Du har en skøn udstråling, og en meget inspirende stil, så tak fordi du blogger.:o)
  Kh. Lise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Lise,

   ja, præcis.. det må være fordi de ikke kan få tilløb for deres frustrationer andre steder.. Men det tager jeg mig nu ikke, jeg ville bare gerne belyse emnet om at hvordan folk taler til hinanden nu om dage… 🙁 jeg syntes det er frygteligt… Nu er jeg jo blevet tvangsindlagt til at se MATADOR af min kæreste og er blevet meeget forelsket i serien og den måde de taler til hinanden på. Der er der altså ingen der ville tale på den måde.. hvorfor har tiderne ændret sig sådan, er der for meget reality tv og for mange kendte mennesker der har indført den tale… det er mig et kæmpe spørgsmål… men jeg skal heller ikke sidde her og prøve på at redde verden, men jeg kunne bare aldrig finde på at tale sådan til folk.

   🙂 – tak for din tid du brugte på at skrive til mig.

   Dejlig dag
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Du er så smuk indeni og udenpå!
  <3 <3
  Man får helt lyst til at smide en blomsterkrans om halsen på den type mennesker og råbe.. Make peace, NOT war! Så bliver verden sgu et bedre sted for os alle. Og det gælder både hende den sure i nettokøen, eller hende i telefonen på kommunen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er nok en jeg kender fra da jeg var ung, som mener at nu skal jeg trynes… Men bare synd at det ik virker. Tror jeg vil skrive en bog om opdragelse- den må tydeligvis mangle på hylderne…

   PEACE
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shorty

   Den er skrevet: Takt og tone af Emma Gad…. Haha :)))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   🙂 ja, men jeg tænkte en lidt mere hip bog, måske… haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er jo sørgeligt, at man ikke kan tale ordentligt og kommentere pænt. Bevares hvis hun ikke kan lide din stil, men det kan rent faktisk godt skrives pænt. Men der er blot nogle uopdragne mennesker blandt os, og det er synd. Mest for dem, for de må have nogle svære stunder.
  Herhjemme der får mine børn konstant af vide, at man skal tale ordentlig og behandle folk som man selv vil behandles- nemlig pænt.
  Du er sej, og det er så fedt du står ved alt du skriver. Uden at lyde som en stalker, så ville der 100 % være plads til dig blandt mine veninder. Flere af din slags tak!
  God dag søde R.

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg fatter ikke nogle folk de er så snæversynet at de ikke kan se at det her er sgu da friviligt arbejde og om hun ikke kan lide mit tøj, mit hår eller min mening jeg kunne ikke være så meget mere ligeglad, for så ville jeg tisse i bukserne.

   Jeg går ind for at man skal sige hvad man har på hjertet – men det gælder ikke og svine folk til. det er der jo ingen der kan bruge til noget. Folk skal tale pænt.. det bliver ihvertfald ikke på min blog..

   MIN BLOG, MINE REGLER OG MIG DER BESTEMMER… det er sgu da det eneste sted der er mit og bare mit… Jeg finder mig ikke i den tone, det er jeg desværre for meningsfyldt til og kunne lade ligge – til min kærestes store ærgelser.. 😉

   Det er jeg glad for smukke Heidi, like wise.

   Dejlig dag søde
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Hvis jeg havde en blog, så havde jeg heller ikke fundet mig i det, og ville nok også lige besvare kommentaren. Din blog, dine ord, din stil og dine regler. Sådan skal det være…:O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nixen. Det gider jeg ikke finde mig i, jeg vil have “ro og orden” på min blog, basta.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er alt for mange mennesker med negativ attitude, og tror at det er virgtigt at informere om hver gang de har en mening… Men hvad så hvis nogen hader dit elle rmit tøj?? – De behøver sgu da ikke skrive det, og da slet ikke sådan! Alle meninger er fede at få, det er dem man lærer at… Men det skal jo også være konstruktivt, og ikke bare for at høre sig selv…

  Ha’ en dejlig dag lækkermås 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er på tide at det bliver taget seriøst, det Danske sprog forsvinder jo hvis vi ikke gør noget. jeg har en kæsreste der elsker PARADISE HOTEL og jeg grummer mig når han sidder og ser det.. den måde de taler til hinanden på – det er sindsygt. jeg siger ikke jeg har et pænt sprog, men jeg taler ihvertfald ikke grimt til andre, that´s for sure. (måske min kæreste engang imellem, men så er det fordi han fortjener det 😉

   Dejlig dag Frk.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • smukke søde rare Rikke
  det eneste jeg har at sige er: Misundelse er en grim ting” Du har så meget ret.. jeg har selv tænkt det samme når jeg har fået en grim kommentar og jeg har også fået mange, jeg var fed, havde hængeøjenlåg og havde mange klamme modersmærker osv. de første gange gjorde det ondt, men nu tænker jeg bare det samme som dig at folk ikke har andet at give sig og at man virkelig kan finde på at skrive sådan til andre. begriber det virkelig ikke!!

  jeg stoppede med at udgive de kommentarer og skriver ikke om dem på bloggen og så oplevede jeg at de stoppede, for de søger jo nok en eller form for reaktion :-((

  Husk du er smuk, fantastisk og helt sikkert et rigtigt godt menneske..det kan man mærke, honey <3
  Knus Katja som glæder sig til at indfri invitationen om en kop et eller andet sammen med dig næste gang jeg er i KBH 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   I know… Men har ikke lavet det her indlæg for at det skal være “ohhh synd for Riksen” NIX er kold i “øven”.. Det er for at snakke omkring det sprog der bliver brugt i dagens Danmark.

   Jeg r virkelig ked af at folk skriver sådan noget til min smukke blogger veninde. Folk er ignorante…

   Som jeg siger de må bare BLOG-OFF… Det må være vores nye motto.

   Vi skal klart have den kop kaffe søde, det vil jeg glæde mig til.

   Dejlig aften babe

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • du kan tro at jeg heller ikke et øjeblik tror at du gør det for at få medlidenheds-kommentarer, du er jo “one tough cookie” og tak fordi du har skrevet det indlæg som jeg har tænkt på længe at skrive 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. Sometimes the cookie crumbles, baby 🙂 ej, det går mig sgu ikke på, jeg har været sælger i 9år, jeg er vant til den hårde tone.. Men det var bare på tide at det blev taget op, jeg er træt af den her reality verden, hvor man bare kan svine folk til -det er sgu en OMMER!!

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Smuksak
  Ok var lige ved at få aftenkaffen galt i halsen – folk der skriver og taler til andre mennesker på den måde er så utrolig trist og vidner mere om hvor sølle et liv de selv har, der gør at de skal kaste op på andre mennesker – Jeg får sku ondt af dem. Derfor elsker jeg også den nye mobil reklame “Tal ordentligt” den sætter nemlig fokus på hvor stort et problem det er blevet i samfundet af folk opfører sig som mavesyre, indebrændte og bitre. Listen up du er den sejeste style guru og jeg har fulgt dine updates som galt det liv eller død, siden Katwoman introduced me til din Blog…. You rule og der er både respekt og fynsk håndtegn fra O´town for din skrivestil og udsøgte smag….

  XOXO Miss Fyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise…

   Det er jo det reklamen hedder.. Har ville skrive om den tusinde gange, men kunne ikke huske hvad den hed eller hvad den var for.. Så tænkte det var bedre at leave it end at løbe med en halv vind. Men du har så evigt ret, jeg forstår heller ik hvorfor at man skal ytre sin surhed på den måde, det gavner jo ingen. Jeg er frisk på at folk fortæller mig hvis der er noget de ikke bryder sig om..
   Men at tale grimt på min blog, det sker bare ikke… Så kan de komme over skødet og få tæsk med en lunken porre…

   And that’s a fact..

   Dejligt at høre din mening og værdsætter din tid søde Louise.

   Ha’ en dejlig aften

   K
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Det er fedt, du sætter fokus på god omgangstone, Rikke! Der er virkelig mange, der trænger til at lære at tale pænt! Desværre bunder det oftest i usikkerhed, dårlig selvtillid og misundelse – og det er desværre ved at blive en rigtig kedelig tendens! Da jeg arbejde som pædagog, så jeg det som en af mine vigtigste opgaver at lære ungerne at respektere og tale pænt til hinanden (og så pyt med om de bandede lidt i ny og næ – bander selv som en nordjysk havnearbejder og man må jo ik være dobbeltmoralsk!). Er glad for du skriver, at det ikke går dig på! Lad aldrig nogle få negative kommentarer overskygge de mange positive, du får! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Og ps – ville ønske vi ku få Charles Ingalls som statsminister! Så er jeg sikker på, alle ville tale pænt til hinanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. måtte altså lige google ham, for ham kendte jeg ikke 🙂 ja det ville nok ikke skade nogen ..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er en super kedelig tendens og det er som om at smafundet bare vokser med tonen, lidt ligesom en kamæleon.. HVAD SKER DER.. var lige ved og blive fristet til at skrive “HVAD FUCK SKER DER”… jeg har altså også et grimt sprog og jeg taler grimt oppe i mit hoved – men jeg kunne aldrig finde på at tale ned eller grimt til folk, det er der simpelthen ingen der fortjener altså.. VI SKAL TALE PÆNT!!

   Nogen blive jo nødt til at belyde emnet, for det danske sprog er ved at blive glemt.

   Dejlig dag søde Fie

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt, du tager emnet op, men jeg har lært at ‘holdningen’ til at udgive dumme kommentarer er, at man ‘skal ignorere dem’. Er selv blevet kaldt ret upassende ting, som jeg nægter at gengive her, for dén opmærksomhed skal personen ikke have. Har heller ikke udgivet dem. Dog vil jeg sige, at man altså ‘selv bestemmer’ om man vil forsvare sig selv på sin blog, for ærligt talt, gider man da ikke høre på nedsættende bemærkninger fra folk der højst sandsynligt ikke kender én.
  Ja, det er dæl’me ikke nemt at være blogger. Og ja, du har helt ret. Man skal sgu tale pænt til hinanden – det er så nemt at gemme sig bag en skærm. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Beam,

   Det kommer jeg heller ikke til at gøre igen.. Men nu har jeg oplevet flere gange at mange af dem der blogger, de bliver udsat for sådan en mangel på respekt, så ville belyse emnet. Jeg er virkelig ked af at du også prøver det. Men misundelse er sgu en grim ting.

   Godt vi er opdraget af en anden skole.

   😉
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig med dig Rikke. Opdragelse er noget af det aller mest vigtige, man som forældre har. Det skal gives videre til ens børn og det er det som også er med til at udvikle børnene og gøre det, til de personer de bliver. Ikke kun at skrive pænt og opfører dig pænt, men der ligger så meget i det. Og (jeg må desværre tilstå) at der er rigtig mange forældre derude, hvor de måske ikke gør det helt så godt som de burde 🙁
  Jeg har desværre ikke modtaget ligende kommentarer, men sikke en idiot. Og hvad forventer de formålet med den skal være? – Sidder lidt og ryster på hovedet.
  Jeg synes at dine outfits er super pæne og jeg er altid så misundelig på dit hår, som bare ser så lækkert og sundt og langt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Didda,

   tak for din søde besked 😉 hvor er jeg glad for at du har valgt at kigge forbi også bruger din kostbare tid på at skrive til mig … det sætter jeg stor pris på.
   Ja, der er simpelthen bare for mange møgunger der ude, de skulle have nogle tæsk med en “lunken porre” …

   Sjovt du nævner mit hår, overvejer faktisk at klippe det af, fordi det er umuligt at arbejde med… det er tørt og det trænger til en farvening ALVORLIGT.. så må se om jeg når og blive modeuge klar… den er jo lige om hjørnet.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Amen altså, folk som skriver sådanne ting er enten:

  1: sølle sølle mennesker som ikke har noget liv.
  2: sølle sølle mennesker som er jaloux.

  – Glem den kommentar. Det siger bare mere om hende. Som du selv skriver, så er det altså ikke tvang at læse blogs, så hun kan bare take a hike….

  Men du har ret i, at folk taler forfærdeligt til hinanden. Jeg arbejder nogle gange i en vuggestue, og et par af børnene, hvis de ikke får deres vilje siger “idiot” til os voksne… jeg var ved at falde ned af stolen, da jeg hørte det! Så ja- folk må gerne opdrage deres børn så vi andre kan holde ud af være i nærheden af dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette,

   ja det er der ingen tvivl om at det er sølle sølle mennesker der taler sådan der til andre, jeg er hører det også tit rundt omkring, det erganske enkelt forfærdeligt. min datter kommer også nogle gange hjem fra børnehave og siger ord vi aldrig har sagt foran hende.. nu skal det lige siges at jeg taler som en havnearbejder og er bestemt ikke til pænt brug.. men min datter bliver lært tskt og tone 🙂 tiderne er bare virkelig forandret sig fra da jeg var lille..

   Næ du spanskrøret må tilbage i opdragelsen 🙂

   Dejlig aften
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er utroligt, hvordan nogle mennesker kan sidde og skrive sådanne grimme kommentarer…. Hvad fanden få de ud af det???? En pervers glæde ved at såre andre??? Jeg har heldigvis aldrig fået sådanne kommentarer.
  Jeg er så vild med din “Blog-off” 🙂
  Du er for sej på alle måder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak for din søde besked.. Ja det ved jeg heller ik.. Endten har de fået for lidt gaver til jul eller for få kram i deres liv – så de får det bedre ved at trampe på andre.
   Men fandme ik på min blog… Det kan jeg love dig for.. Så får de bare en “BLOG-OFF”… Den skal vi alle bare bruge løs af, den dækker rigtig mange ord for os, uden at vi taler grimt 😉

   Sov dejligt

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kære Rikke, det er da sørgeligt at digital “mobning” også er nået til blogs.
  Jeg kan godt forstå at mange unge kæmper en kamp mod mobning på sociale medier, for det et så nemt at gemme sig bag skærmen og udtømme hele lageret af dårlig opførsel. Mon det ville ske Face-2-Face??!
  Jeg siger bare hurra for vores forskelligheder ellers ville verden være fuld af lemmings i samme klæder.
  Så jeg trykker like på BLOG OFF!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Helle.

   ja vi skal vel alle rammes af folk der ikke kan finde ud af at tale pænt, jeg gider bare ikke høre på det.. Det var dog en mild form af bræk – iforhold til hvad mange andre oplever, men de kommer bare an, hvis de tør 😉 haha… så sender jeg dumme flade pr. post til dem. Møgunger..

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // FEATHER MASK..