PUHAAAAAA....

FOTOSHOOT // HOSS INTROPIA #5

De her var nok de hårdeste billeder at skyde.. Er du sunshine det var varmt.. omg. Jeg var helt færdig. Uld og jeans i 30 grader. Sveden piplede af mig. Jeg var helt færdig. Jeg var naked under den smukke strik – så i kan forestille jer hvilken temperatur der var under lammet.. mæææææhhhh…!

 Jeg ved ikke om i har en ide om hvor billederne er taget? Men det er på Christiania – Refshalevej. SÅ hyggeligt og meget meget søde mennesker 😉 Vi spurgte pænt om lov til at tage billederne der. Jeg havde spurgt på forhånd og vi havde fået grønt lys. Men vi ændrede location fra inde på Christiania til lidt udenfor. Min søde Makeup artist Henrik – mente ikke det var “sikkert” … ej, gas. Men der var ingen grund til ballade. Mange siger at det kun er ved Pusher street at man ikke må tage billeder – men jeg har forhørt mig ved de lokale og de siger at det er god stil lige at spørge først. Så det gjorde vi. hurtigt ind og hurtigt ud. Men det var så smukt at skyde billederne derude -en oase helt for sig selv. Man ved ikke det er der – med mindre at der er nogen der kender stedet. Ville elske at  at bo der (en weekend) tror det må være skønt at være så “fri”… De virker som om de har en let tilgang til hvordan man skal leve livet – lev i nuet. Men når alt kommer til alt er jeg til trykke rammer. Fast løn seddel og ikke så mange overraskelser.. Livrem og seler typen. Men jeg vil lade billederne stå og føle mig fri i mit eget univers bare for en stund 😉

Hoss_RikkeMay 2321.jpg_effected

Hoss_RikkeMay 2575.jpg_effected

Hoss_RikkeMay 2569.jpg_effected

Find mine Jeans her i lyse // Strikken i ILLUM // Sko..

6 kommentarer

 • Heidi

  Du er ufattelig Smuk Rikke, så fede billeder. Der er fedt derude, men jeg skal nu heller ikke andet end gå en tur derude, og så hjem til trygge Herlev. :O)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg elsker elsker elsker det sted og jeg kan bruge timer der. Jeg har dog ikke Bumbum med – og det er af grunden at jeg ikke ved om der er sikkert for hende. Men jeg finder god energi der og pladsen til at være den du er. Det er jo meget mig. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig smukke billeder! Jeg var forbi Klix i går, hvor hun kunne fortælle mig hvordan det var at skyde med dig – det lyder virkelig som om det har været helt fantastisk, og mange gange tillykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Camilla jeg kan sige med hånden på hjertet at det var den bedste dag længe i mit liv. Det var noget helt specielt 😉 En dag at jeg aldrig vil glemme – det er i minde æsken.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow den er flot den strik!!!
  – Elsker bare det første billede, hvor er det fedt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tror ikke der er nogen der har lyst til at overtage den strik efter jeg har haft den på – mucho klamt. Men den er meget meget smuk.

   Håber du nyder sommeren derhjemme.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUHAAAAAA....