KÆRLIGHED // AF HJERTET TAK..

RIKKES TAKE ON THE WORLD // HVORFOR LYVER VI…?

HVORFOR LYVER VI

Efter mange reaktioner om mit indlæg hvor jeg siger tak til “jer” derude over hvor stort det er for mig at i gider læse med, har jeg fået to utroligt varme mails fra to skønne “damer // piger” det kan jeg jo desværre ikke se, hvem det er derude der læser med, (håber dog jeg endag kommer til at møde jer..altså jer alle sammen..) det gør bare at jeg virkelig får lyst til at fortsætte… håber jeg gør det godt nok..

Nu kan i lige læse de to dejlige mails, der har reddet min dag fra at hænge mig selv i FIELDS idag – da jeg var på julegave shopping “last minute” typen, det er mig, sjovt man kan blive overrasket hvert år, over datoen..

Det er ikke for at “fritte” nogen, men vil så gerne anderkende, hvor meget jeres feedback betyder.

Fra Ida:

Hej Rikke,
Nu benytter jeg lige chancen for at sige tak tilbage til dig ? tak for dine indlæg, tak for at dele dine tanker om at starte bloggen, tillykke med modet til faktisk at gøre det, og tak for at vise en fellow-30-årig, at man kan være stunning som modemor!
Jeg ville ikke andet end dette ? sige TAK og TILLYKKE!
Skøn weekend og jul til dig!
I.

PS. Fantastisk tip med KAFBAR 9 ? arbejder og bor indenfor ca. 400 meters radius, så den skal da prøves ASAP!

Fra Simone:

Hvor er det fint at dig, at skrive et tak. Men bare så vi har det på det rene, så er det os læsere der siger tak.
TAK for en rigtig god blog. Jeg bliver altid inspireret!
?og så må jeg lige sige at jeg beundrer dit overskud. Karriere, at være mor og at køre så skøn en blog!

Efter jeg har fået disse to mails idag, har det virkelig fået mig til at tænke… tænke rigtig meget.. for meningen med den her blog var da jeg startede at jeg ville være ærlig… ærlighed har jeg fundet ud af de sidste par år virkelig betyder alt, så længe at man altså ikke træder nogen over tæerne… Det er dog ikke det min ærlighed går ud på..

Men jeg ville være med til at få andre kvinder til ikke at føle at de ikke var ligeså cool som alle de “girls” de læser om på alle mulig blogs … Dette er ment generelt, for man skal jo huske en ting, jeg læser jo selv blogs og tit faktisk ofte føler at jeg ikke slår til når jeg sidder og kigger på alle de smukke tøser der er derude- Men reality tjeck til “Riksen” jeg er ikke 25år mere (grrrr) jeg er 30 – jeg er en “touch cookie” ligegyldig hvad der sker i mit liv, så er jeg altid hende med barnet… det er satme skræmmende at tænke på, for ligeså meget som jeg er mor, ligeså meget vil jeg da også være skinny, ha´ lækkert ny krøllet hår, faste balder og struttende bryster – men det er bare ikke sådan virkeligheden hænger sammen….nej, jeg har appelsinhud på numsen, på størrelse med Fyn hvor jeg kommer fra og jeg bruger næsten SPANX hverdag – Jeg har lidt for meget fedt rundt om knæene – så meget at jeg nægter at gå i korte textiler med bar´ ben, når det er sommer… Der går altid lige lidt for lang tid med afblegningen af mit hår, så jeg til tider ligner en der har været på ekspedition “in the wild” men jeg har faktisk bare ikke lige har haft råd eller tid til det… Jeg har en tendens til at få rigtig meget væske i mine ben, så efter en time der er de lige en tand størrer end da jeg stod op og havde lækre slanke stænker… Jeg får udslæt i hovedet når jeg nærmer mig min “mens periode” – jeg er oppustet og en rigtig “bitterfisse” når det sker.

Grunden til at jeg fremhæver dette emne og kalder det for “hvorfor lyver vi” er for at gå forrest og sige, mit liv er satme ikke perfekt, jeg har også dårlige dage, bare fordi jeg kan… Jeg syntes tit at min kæreste er en nar, hvilket han jo også syntes (sorry, skat 😉 – Min unge er ulidelig og overvejer tit at skrige “PIK” og skride eller om gaffe tape er en godkendt måde at lukke munden på et barn der er 4år.

Jeg har problemer om morgene med hvilket tøj jeg skal tage på og at jeg “INTET” har at iføre mig… mit liv er fuldstændigt ligesom dit… dit… og dit… intet er anderledes… jeg vågner ikke om morgene med “krudtet fjæs”, nyredt hår og lakket negle – mens jeg spiser økologisk morgenmad og lever af udrensnings kurer… Nej.. min last er mørk chokolade og salt poletter… jeg kunne spise slik hverdag, men kæmper med mig selv hverdag for ikke og falde i sukker fælden, for så ved jeg at jeg ikke kan stoppe igen, idet jeg har en rygrad der er som en regnorm, når det kommer til alt hvad der er usundt…
Jeg tæller kalorier, jeg ryger engang mellem når jeg har lyst, jeg tager et glas hvidvin når min datter bliver for meget, jeg bander som en havnearbejder og min venindes mand siger jeg ikke er til “pænt brug”.. Men de elsker mig alligevel som jeg er, for jeg er ærlig – jeg er kærlig og jeg gør ALT for dem der er i mit liv… Så når man kigger på alle ens fejl og mangler så skal man lige tjekke listen af på de ting man faktisk kan…det er jeg rigtig dårlig til, jeg banker mig selv i hovedet hele tiden over alt det jeg IKKE kan, ALT det jeg IKKE når – og for alle de steder hvor jeg ikke føler jeg slår til…

Dette er en forklaring til Simones kommentar til “og så må jeg lige sige at jeg beundrer dit overskud. Karriere, at være mor og at køre så skøn en blog!” Puhaaa… nu er jeg ærlig igen – jeg havde faktisk måske besluttede mig for at jeg ikke ville sige det endnu, men her kommer det, for netop for at forklarer at jeg er ikke særlig overskudsagtig og hvorfor jeg startede denne blog..

Siden den 3 Feb. har jeg hver den 3 i mdr. fået et “gip” i maven… grunden til dette er at den 3Feb 2012 ændrede mit liv sig fuldstændigt og jeg var tæt på ikke og eje rettighederne til mit eget liv… Som nogen nok har opfanget arbejder jeg i modebranchen – eller gjorde (indtil videre)
Det var modeuge og der var tryk på, jeg skulle lige ordne et erinde ved en kunde inden jeg skulle ud på messen og mødes med en anden kunde og en tidl. kollega for at gå og snuse og se hvad de andre mærker nu havde fundet på.. Men mit møde trak ud og jeg blev nødt til at gå ud og forlænge min parkeringsbillet. Idet i Gothersgade der ligger parkeringsvagterne på lur og lad os bare være ærlige..Jeg betaler en stor del til deres løn, da jeg nogen gange føler mig uovervindelig og jeg nok skal bestemme selv, hvor jeg parkerer – men jeg vinder faktisk..ALDRIG… 🙁
Så efter aftale med min Mr.M at jeg måske skulle prøve bare at købe det de kalder en billet, så blev jeg jo nødt til at forlænge den satans billet… Det er Fredag kl 12.10 og jeg skynder mig alt hvad jeg kan, for at komme tilbage til mødet så jeg kan få min opgave overstået og jeg kan komme videre udtil messen, da jeg ved jeg har en lang dag foran mig, med møder, middag og kunde pleje… Problemet er bare at jeg aldrig kommer tilbage til mit møde… det eneste jeg kommer til er Rigshospitalet – da jeg uheldig bliver kørt ned af en ældre mand som kommer fra en sidevej og jeg ikke kan se ham og “vice versa”. Jeg bliver påkørt med 50/60 km, bliver slynget op i luften, slår hans rude i stykker med hovedet og får brækket mit ben i et brud der går zikzak hele vejen op af mit skinneben..
Jeg kan kun få ting huske fra uylkken (heldigvis) men jeg kan huske at jeg ikke kunne bevæge mit ben, da det lå livløst på jorden, at alle stod og skreg.
At jeg havde min yndlings Kathrine ved min side i Ambulancen på vej til hospitaler, er noget jeg er hende evig taknemlig for og jeg skylder hende min næste fødte, for at hun var der til at føle mig tryg. Selvom jeg ikke var klar i hovedet forstod jeg stadig at hun var der og det var først der at jeg bare kunne være i det og prøve at kæmpe mig igennem.

Jeg bliver kørt af ambulancen og politi escort til hospitalet hvor jeg røg på traumecenteret, hvor jeg blev strippet og gennemtjekket fordi de troede at jeg havde brækket ryggen, da min ulykke var så slem… Men heldigvis ingen brækket ryg, men et hoved der lignede et “Conehead” og jeg havde fået en virkelig slem grad af hjernerystelse og et ben der skulle gennemgå en rigtig stor operation, som endte i 9 skruer og 1 metal plade der følger hele mit venstre ben, på siden ned fra skinnebenet af…
Mit liv er for evigt ændret, jeg er ikke den samme som jeg var den 2 Feb 2012. Jeg har ar på sjælen, men jeg er også bare blevet en “pisse stædig” en af slagsen, for de sidste 10 mdr, har været den vildeste rutschetur i mit liv – Jeg har gode dage, men jeg har også dårlige dage, rigtig dårlige en af slagsen…
Mit erhver jeg har haft de sidste 8 år som kørende sælger, kan jeg ikke mere (mener de på hospitalet) – for mit ben kan ikke holde til at køre 6-7.000 km om mdr… Jeg kan ikke tåle meget støj og jeg er altid den første der går hjem fra en fest, fordi mit hoved ikke kan holde til det…
Jeg har nærmest boet i mit træningscenter for at få mit ben til at virke igen, da jeg ikke fik postive udmeldinger fra hospitalet, om hvordan mit liv ville blive …Jeg går til fysioterpi, Kiropraktor, Shiatzu massage, yoga, pilates – alle former for behandlinger der kan hjælpe mig tilbage til det der ligner det liv jeg havde før.. Det har været en lang rejse, men det har også gjort mig til den jeg er idag. Jeg har grædt. Jeg har været umulig. Jeg har været tarvelig. Jeg har været stædig og nægtede at accepterer at det var min skæbne at jeg skulle være syg resten af livet… Jeg skulle tilbage til den glade Rikke, hende som syntes livet var fantastisk, hende som elskede at være mor, kæreste, veninde, datter og bare at være…

Så i er hermed inviterede med på rejsen, tilbage til livet.. som jeg siger, jeg ved at det ikke bliver som før, men det er en “ny slags, normal” og det kan jeg også godt leve med. Derfor startede jeg denne blog, for at få et glimt af hvordan livet er der ude og for at have en kontakt til andre mennesker – da jeg nok har kæmpet de seneste mange måneder, for at genvinde livet.

Så NEJ Simone, jeg er ikke særlig overskudsagtig, jeg er bare ligesom alle andre derude, der har en lorte dag og syntes livet er hårdt, men lad os dele livet, istedet for at lyve – lad os være ærlige, for glansbilledet krakkelerer alligevel på et tidspunkt – derfor valgte jeg også at være ærlig lige nu, selvom jeg faktisk måske ikke helt var klar – men man kan ikke ha´et motto, hvis man ikke selv følger det.

Håber virkelig at i vil følge med.. for jeg har brug for jeres hjælp..

R
Jeg har ikke kunne finde ud af hvordan at

67 kommentarer

 • Tine

  Alt det bedste til dig, bliver sku helt rørt af din historie, du er en sej “dame”
  Sætter stor pris på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Tine 😉 Dejligt du gad og læse det lange indlæg…. skal nok spare jer for sådan et langt indlæg igen 😉

   Ha en dejlig Jul og jeg håber at vi ses her igen i det nye år.. Må du få det du ønsker dig 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda c.

  Tak tak tak fordi du vil have os/mig med på rejsen..
  Jeg elsker din måde at formulere dig på, man blir helt opslugt af din fortælling..
  Jeg ønsker dig al held og lykke på rejsen, og føler mig heldig over at vi “mødes” igen så mange år senere..
  Du er en engel, søde Rikke.
  Kys fra Linda C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Linda,

   Jeg fik slet ikke svaret dig tilage ang, din sidste mail vedr. PINK FLOYD billetten, for min mor var her da jeg læste det, så jeg måtte fortælle hende at jeg havde fået kontakt til dig igen… jeg er rigtig glad for at du er i mit “liv” igen og vi må mødes når jeg kommer til Fyn endag – ellers gi´r jeg Kaf´&kage hvis du endag krydser bæltet 😉

   Jeg øsker dig og din dejlig familie en glædelig jul og held og lykke på dit nye job.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anon

  Det må jeg sgu nok sige. Sikke en omgang du har været/er igennem. Tak fordi du deler din historie. Og jeg synes faktisk det er ret overskudsstrøm-agtigt at være så hudløs ærlig.
  Glædelig jul fra NYC 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kære Anon,

   Tak fordi du læser med også helt fra NYC – min yndlings by EVER… 😉 Jeg tog dertil 2mdr efter jeg blev kørt ned, for at få luft og for at fejre at jeg var i live… Det har været en hård tur – men kæmper for livet og min familie.. det kan så hurtigt forsvinde.

   Jeg håber du tjekker ind engang imellem her hos mig for at få lidt Dansk blogskrift.. 😉

   Ha´en dejlig Jul.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Tak for at være ærlig og dele din historie 🙂 Du er sej <3 Du virker som en skøn person. Held og lykke med det hele..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sarah…

   Det er min terapi for at komme videre at dele mit liv med mig, det er den bedste medicin.. jeg ville egenlig ikke havde sagt det, men det er ligeså meget en del af mig som det at jeg er mor. Men jeg vil IKKE ha´mine læsere tror at jeg har et perfekt liv, det er det der gør mig dødelig og ligesom alle andre, jeg vil bare gerne “give” noget også fra mig til andre, der er en mening med at jeg stadig er her – så hvis jeg kan hjælpe nogen der har de samme tanker og fortvivelser som mig, så har jeg nået mit mål 😉

   Jeg ønsker dig en dejlig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig en forfriskende blog, der skiller sig ud fra alle de andre “glansbilleder” ude i bloggerland. Hudløs ærlig og super god stil:-) Keep it up…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Marianne,

   Jeg prøver så godt jeg kan – endelig hvis du er på FACEBOOK, må du gerne poste links til den, jeg er ikke selv på nemlig… SPREAD THE WORD..!!

   Ha´en dejlig JUL og håber vi ses på bloggen igen…

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindgård

  Kæreste Rikke (undskyld jeg blir så personlig, men efter dette indlæg, får man lyst til at “gi noget tilbage”!)

  Jeg har fulgt med fra day 1, hvor Acie introducerede mig til din verden.

  Jeg følger efterhånden en del blogs, men det der gør, at jeg vender dagligt tilbage til en, er netop ærligheden! Folk ville måske kalde mig nysgerrig og “snagende” netop af den årsag, men for mig er det bare helt instinktivt nødvendigt, at jeg kan fornemme mennesket bag, for at indlæggene bliver vedkommende for mig. Jeg vil kunne spejle og reflektere mig selv, og de andre skønne kvinder omkring mig i min verden og som jeg holder af, i det jeg ser og de ord der bliver skrevet! -og det gør du så godt!:-)

  Så jeg sidder her på afstand i det mørke Jylland – med en skærm imellem – og holder en lille smule af dig som min nye “veninde”. På godt og ondt. Hele pakken. Nøjagtig som mine skønne veninder IRL.

  Rigtig meget held og lykke i dit nye liv. Jeg følger med:-)

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kære Louise,

   Jeg er glad for at du på afstand har lyst til at følge med i en pige fra Fyn – der er immigreret til “djævle øen” 😉 hendes liv, hvor tingene ikke altid er lyserødt og airbrushed, men hvis man skal skille sig ud, så kan man ligeså godt gøre det ved at være ærlig og give noget tilbage.. Den her blog drejer sig ikke om mig “eller jo det gør den jo så” men jeg vil “pass it on” jeg vil hjælpe andre, for vi er allesammen små piger indeni, der bare gerne vil være “kattedronning” til fastelavn – Jeg har ikke altid troen på mig selv, faktisk altid meget skeptisk, men jeg har også brug for hjælp og det håber jeg på at andre vil dele deres liv med mig… jeg håber du vil fortsætte med at følge med og endelig gi´en hilsen i ny og næ, hvis der er noget der falder dig på hjertet… for det sætter jeg stor pris på.

   Jeg vil ønske dig en glædelig Jul og til alle i det mørke jylland 😉

   Kom nu igen, ik?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   og PS. dejligt at få flere nye veninder 😉 Det sætter JEG stor pris på.

   Du er hermed på min *Smoootchh* liste… 😉

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Rikke,
  mange tak for dit ærlige indlæg med så personlig en historie – det må være en stor overvindelse at blotlægge sig selv i den grad. Men det viser HVOR SEJ du er, og hvor meget kærlighed du har til dig selv; at turde smide det hele på bordet og sig “tag mig som jeg er”.
  Det kræver mod; respekt og kærlighed herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kære Jannie,

   tak fordi du tog dig tid til at give mig en “heads up” med på vejen, i vores travle hverdag har vi så sjældent tid til at give andre positiv feedback, men kun minde dem om det dårlige… Mit indlæg er ikke for at sige at man skal sige livet er skønt, men ihvertfal værdsætte det bare en smule, det kan så hurtigt forsvinde – det er man ikke herre over selv.. meget har vi kontrol over, men der er kun en oppe i himmlen der bestemmer om hvornår vi skal herfra.. Så gør hvad du har lyst til og sørg for ikke at tøve når man betvivler at gøre noget, som at få taget billeder inde på en Cafe selvom andre kigger… jeg gjorde det igår og jeg var ved at pisse i bukserne, men bagefter kunne jeg sige at jeg gjorde det…yeaaaaahhhh… Så gør det du har lyst til, “GØR DET” det er min nye filosofi…

   Jeg håber du har lyst til at blive hængende og komme tilbage til min blog i ny og næ…

   Glædelig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Velformuleret, inspirerede og tankevækkende indlæg..
  Så sejt du sprang med hovedet først ud i dybet og lod os allesammen gribe dig!

  Tusinde tak fordi du deler din historie(r) med os. Dette indlæg vil uden tvivl inspirere alle der læser med – på en eller anden måde.
  Kh
  hende du skylder dit næste barn <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg begynder at hyle over alle de her dejlige indlæg at jeg får, du om nogen har set mig da jeg var værst – så du ved hvad det har taget at komme hertil, men jeg har også de bedste omkring mig til at hjælpe… Jeg sætter stor pris på dem der er i mit liv, uden dem var jeg ikke nået hvor jeg er… et stort bevis på at kærlighed flytter bjerge.. Så medkærlighed i ryggen, der kan man alt!!
   Jeg vil med glæde give dig min næste fødte, men jeg har lidt på fornemmelsen at du ikke rigtig har lyst til flere 😉

   Jeg elsker dig af hele mit hjerte og jeg takker dig for at være ved min side…

   <3 <3
   always
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Jensen-Dahm

  Jeg opdagede først din blog, da Acie lavede et link til den i weekenden, men hvor er jeg dog allerede evigt taknemmelig, for hvor er din blog dog fantastisk. Hvor er det skønt med en ærlig blog, hvor man kan se, at livet bestemt ikke altid er all glamour glamour, og hvor er det stort af dig, at du tør være ærlig – det er de færreste mennesker i dag, der tør være ærlige. Jeg glæder mig til at læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Dorthe,

   hvor er jeg glad for at ACIE har ført dig min vej, der er mange søde søde piger der har fundet mig igennem hende – det er jo så dejligt, for ved hun har sådan nogle gode læsere… Syntes bare efter så mange år i modebranchen at der bliver man sgu lidt træt at retucherede billeder, når man godt kan se alle de klemmer der sidder fast på modellen bagpå… Så hvad med bare at være ærlig.. lidt ala “Jim Lyngvild” haha… ham hader alle også i branchen, fordi han er ærlig, dog mange måder at være ærlig på … 😉 Men jeg håber at alle der læser med vil accepterer din ærlighed, selvom det dog ikke er for alle… men det er sådan min blog er og bliver ved med at være…

   Jeg ønsker dig en dejlig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara W

  Rikke, jeg er simpelthen helt VILD med din ærlighed, din personlighed som kommer til udtryk igennem dine indlæg på bloggen, at du inspirerer mig, at du har en fed stil og ikke mindst at du virker som et godt menneske!
  Det er lige præcis dét der gør, at jeg læser med dag for dag, igen og igen!
  Keep up the good work!!!!!!
  Glædelig jul til dig og din familie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sara,

   tusinde tak, jeg er glad for at du godt kan se meningen med “galskabet” jeg vil også bare gerne give lidt tilbage, tænker der er en grund til jeg er her stadig – idet det var så tæt på at være slut… Så bliver jeg nødt til at følge mit hjerte og være som jeg er, nemlig ærlig… for jeg har ikke et GLAMOUR liv, jeg kæmper hårdt hverdag på at komme tilbage til “der var engang” selvom jeg aldrig helt tror jeg når der tilbage, men bare noget af vejen er også super acceptabelt, så længe jeg kan rumme min datter og andre omkring mig – selvom det til tider kan være rigtig svært.

   Jeg takker for din mail og for din tid. Glædelig Jul og vi ses igen, håber jeg.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rikke, det er muligt du ikke selv synes du er overskudsagtig, men du er SÅ inspirerende! Det er virkelig befriende med din tilgang til livet og din ærlighed omkring livet. For sandheden er jo, at vi alle kæmper hver vores kampe fra tid til anden. Du er en sej mor og kvinde! 🙂

  Rigtig glædelig jul til din familie og dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kære Maria,

   Tak for dine søde ord, jeg er meget overvældet over alle de søde piger der sidder og læser med – det er første gang at man får kommetarer på indlægget fra så mange, så jeg prøver virkelig at skrive tilbage til alle, selvom jeg ærligt ikke kan tåle at sidde så meget foran en computer i så lang tid, men jeg vil så gerne give en tak tilbage til alle. 😉

   Jeg håber du vil komme tilbage og jeg fortsat kan inspirerer dig på flere planer – life, mode, holdninger etc og endelig giv dig til kende igen.

   jeg ønsker glædelig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille andersen

  Kære Rikke, vil bare lige sige tak fordi du deler med os – jeg blev både fanget og rørt af din historie, for filan hvor er du sej!!

  Jeg opdagede din blog i sidste uge, da Acie fortalte om dig, og har nydt at læse tilbage i dine indlæg og også klikke mig ind på dine daglige indlæg:-) Og har glædet mig lige siden over at finde endnu en blog (dem er der ikke mange af), som har noget på hjertet udover at være inspirerende fashionwise, så tak fordi du gider at blogge!!

  Glædelig jul og et festligt nytår til dig og dine

  De bedste hilsner
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Søde Pernille,

   Tak fordi du ser mit formål med bloggen – det er ikke påtaget eller falsk, det i ser og læser det er mig – der er sgu nok ingen andre der er så “Dumme” at være så hudløs ærlig…haha… tror min kæreste krummer tæer fra tid til anden – men ved han også er lidt stolt, idet han kender mig og ved jeg ikke pakker tingene ind i lyserødt bobbelplast – specielt ikke efter min ulykke… 😉

   Jeg ønsker dig tak for din tid til at kommenterer og glædelig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Rikke,
  Du er ganske enkelt fantastisk.
  Jeg elsker din ærlighed, troværighed i din måde at skrive på og din åbenhed. Det er ganske enkelt fantastisk.

  Pas på dig selv.

  Jeg ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kære Henriette,

   Tusinde tak for dine søde ord, det giver mig kræfter og lysten til at fortsætte.. det giver mig ligeså meget at modtage sådanne nogle mails, som nogen får ud af at læse mit.

   Håber du vil blive ved med at finde inspirationen i bloggen og du kommer igen.

   Glædelig jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • carocat

  Hej Rikke
  Sikke et velskrevet indlæg. Er altid dejligt når en blogger giver lidt af sig selv til læserene. Man bliver helt rørt. Var faldet for din blog før dette indlæg, men nu er jeg helt solgt.
  Jeg vil ønske dig alt muligt held og lykke og glæder mig til at følge dig i fremtiden.
  Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Caro,

   tusinde tak, det tager rigtig meget at dele ens mareridt med andre, jeg har levet i sygdom det sidste år og starter forfra i Feb 2013, hvor jeg skal gennemgå endnu en operation i benet, men håber fra der af at det går fremad.. det bliver nok aldrig perfekt, men det kan jeg godt leve med- jeg fejre livet og er taknemmelig for at jeg kan vægge min datter hver morgen.. Livet er dog blevet anderledes men det gør os nok til dem vi er og må gi en mening på et tidspunkt..glæder mig til at se meningen 😉

   Ha en dejlig jul og kom tilbage 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lonnebjerg

  Kære Rikke.

  Jeg elsker at du er ærlig. Det er forfærdeligt at have haft/har sådan en ulykke inde på livet. Jeg har prøvet at have trafikulykker inde på livet og det ændre en. Jeg håber at du kommer tilbage til glade Rikke og tilbage til det gode liv.
  Mit liv og de ting jeg har oplevet, har lært mig at man skal leve livet hver dag – for man ved aldrig hvad der sker.

  Jeg synes det er for vildt at du er ærlig og bare siger tingene som det er. Ved at gøre det, er typisk det første eller et stort skridt i den rigtige retning. Man skal være åben og tale om tingene – overfor sig selv og sin nærmeste, det kommer man langt med.

  Jeg vil følge dig og din blog. Tak for en skøn og personlig blog.
  Jeg ønsker dig alt det bedste, en rigtig dejlig jul og et rigtig godt nytår med din familie.

  – Julie
  Ps.: Håber at dette kan få et lille smil på læben eller selvfølgelig ikke når du læser det 😉 ØV siger jeg bare! http://www.bt.dk/kendte/verdens-mest-sexede-mand-skal-vaere-far

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… ja det gjorde det 😉 Jeg stampede også lige lidt i jorden – også tænkte jeg til mig selv… Jeg har et barn, han får et barn… så er vi jo lige og kan mødes på midten.. der bliver kamp til stregen Julie, det siger jeg dig… 😉

   Jeg takker for dine så søde ord og håber på at alt må blive bedre – ikke kun til mig men til alle dem derude der kan relaterer til hvor hårdt livet kan være nogle gang og må vi alle se grunden til hvorfor nogen “fucker” med vores liv.. måske det bare er livets test og vi alle skal igennem noget der udfordre os på alle planer..jeg kan ihvertfal sige at jeg håber snart jeg er kravlet helt op af stien og kan se ud over alle de træer der skygger.

   Julie, ha´en dejlig jul og et godt nytår – lad os mødes her igen.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Wow!!! Kan ikke rigtig sige så meget andet end wow!!!!!!
  Al respekt og ønsker om bedring til dig!!
  Dejligt at høre om en blogger der rent faktisk er “menneske”! 🙂

  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære

  Knus Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kære Mille,

   Tak fordi du læste med og fordi du tog dig tid til at kommenterer på mit indlæg, alle har haft sådan en positiv holdning til indlægget, det giver mig “hår på brystet” til at fortsætte 😉

   Jeg håber du kommer tilbage og læser med igen.

   Ha en dejlig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hooold nu op et indlæg! Jeg er mundlam. Hvor er det for det første befriende at læse et indlæg fra et “rigtigt” menneske! Men sikke en grim oplevelse. Jeg er selv endt på et sygehus i østrig, og nej, man bliver aldrig den samme. Men hvor er det et velformuleret og smukt og flot af dig at skrive det.
  Meeeeeen, jeg synes nu stadig at det er flot, især med den oplevelse i bagagen, at du både har et fedt job (formoder jeg), en mand, et barn og så en god blog! Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Simone,

   jamen du gav mig jo inspiration til indlægget – du skulle ikke tro at jeg var sådan en fantastisk overskuds agtig mor, kæreste, ansat etc. Nej jeg mistede mit job som salgschef, idet jeg skulle ha´flytte til Stockholm med min familie i Juli måned for at bo der og arbejde for et stort Svensk firma – men idet jeg 2dage efter min opsigelse blev kørt ned – har jeg slet ikke grundet af genoptræning og rigtig hårde dag grundet mit hoved, ikke kunne påtage mig noget fuldtid endnu. Plus jeg til Feb. skal ha´en stor operation i benet igen, hvor jeg derefter kommer til ikke og kunne gå i lang tid… så der bliver det nok kun til billeder uden mine ben på….haha… Nej tænker i får lov til at se mig, på mine gode og dårlige dage – for dem kommer der mange af igen… Men bliv endelig hængende for det meget ærligt og nøgent til næste år… 😉 Lad os håbe at 2013 bliver et bedre år- ihvertfal for mig.

   Glædelig Jul og vi ses (I HOPE)

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber i hvert fald at det hele kommer til at gå godt for dig! så lad os håbe at 2013 bliver DIT år. Jeg vil glæder mig til alle fremtidens indlæg. Det lyder simpelthen så… behageligt og rart, at læse om en person der “bare” er et menneske 🙂

   Ha en skøn jul og et ekstra lykkebringende nytår 🙂 i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Simone,

   -og tak for inspirationen.. endelig tjek ind engang imellem.. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  For godt og vel 1 år siden, fik jeg et kort af en fantastisk veninde.
  På kortet stod der at jeg uden tvivl var den sejeste 30 årige hun kendte, den titel vil jeg gerne ha lov at gi videre eller rettere sagt right back at your baby – Rikke pige du er uden tvivl den sejeste 30 årige jeg kender, lige meget hvor lidt overskudsagtig du kalder dig selv, så har du altid overskud til andre og det er sku vaske ægte overskud.

  Glad for så mange følger med og kan se hvor en fantastisk indholdsrig person du er, men pas på derude, man bliver afhængig af hende 🙂

  Kysser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for ærligheden, det var et fantastisk indlæg at læse. Jeg sidder og småtuder lidt (men er osgå højgravid, då give hormonerne skylden), og tør slet ikke tænke på hvad den ulykke har betydet for dig og din familie.

  Ligemeget hvad vil jeg nu mene du har et kæmpe overskud. Det kan godt være dit liv har ændret sig, og du ikke flyver rundt fra det ene sted til det andet, men al det du bearbejder fysisk og psykisk er så meget større og hårdere. At du så samtidig vil dele det med alle os gør dig bare mere fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Wauw! Blev helt rørt da jeg læste dette indlæg. Faldt over din blog forleden og brugte knap to timer på at læse alle indlæggene igennem 🙂 Synes du skiller dig ud i forhold til de fleste andre blogge, der efterhånden ligner hinanden mere og mere – og her mener jeg både i forhold til din (virkelig gode) stil, din måde at skrive på og det du vælger at dele med dine læsere!

  Jeg er i år selv gået fra at være hende, der havde rimelig godt styr på tilværelsen – til pludselig at stå med en diagnose på en kronisk sygdom, der påvirker mig enormt meget både fysisk og psykisk. Så jeg kender lidt til det der med at skulle finde sig selv på ny igen og acceptere, at man ikke helt kan det samme som før. Dog tror jeg også på, at de negative hændelser i vores liv altid bringer noget godt med sig – og det er din blog et ret godt eksempel på. Jeg synes, det er skide flot af dig, at du vælger at skrive om det hele og bruge bloggen som en slags terapi – for det der med at være ærlig kræver en god portion mod! Jeg er sikker på, du er til stor inspiration for en masse andre end mig derude, som sidder og læser med 🙂
  Rigtig god jul til dig og din familie og TAK for en god blog!

  Jeg har selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Fie,

   tak for din kommentar – jeg er frygtelig ked af og høre at du også som mig, kæmper med at komme “tilbage” til den man var engang, det kommer vi nok aldrig tror jeg og det er vigtigt at vi prøver (jeg er selv dårlig) at accepterer at det sker nok aldrig, ellers bliver det en kamp mod en selv og vi er altid taberen. jeg har været stædig de sidste mange måneder og troede egenlig at jeg sidste månede havde nået godt på vej, så jeg pressede mig selv helt vildt og endte faktisk med at få den største nedtur efter min ulykke er sket, fordi det gik op for mig hvor lidt jeg kan rumme …. så jeg kan ikke give dig nogen svar på hvad opskriften er, for jeg brænder sgu selv kagerne på hele tiden… jeg håber at jeg endag snart, når til et sted hvor jeg kan holde mig selv ud i hovedet, for lige nu er der ikke meget overskud oppe i knolden… Lad os håbe på et bedre 2013 for os begge, selvom 13 nok ikke er det fedeste tal – men det var 12 jo heller ikke, så mon ikke vores held vender? 😉 I HOPE SO…!!

   Ha en dejlig Jul og et godt nytår – håber vi ses her på bloggen igen.

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Alberte

  Hvor er det bare stærkt skrevet, Rikke!
  Jeg har selv først opdaget din blog for nyligt (og brugte lige en aften, på at læse alle dine indlæg igennem), men jeg er sikker på, at jeg bliver ved med hænger fast, for du skriver utroligt godt og er meget inspirerende.
  Jeg kender én, der blev smidt af sin hest for ikke så længe siden og selv er/var igennem alle former for behandling. Det eneste der virkede, og ikke bare fjernede smerterne i kort tid, var Body SDS. Det er en utrolig intensiv behandling, som jeg også selv har prøvet et par gange, og er helt utroligt effektivt med alle former for blokeringer. Hvis du overvejer andre behandlinger end dem, du har prøvet ville jeg ihvertfald undersøge dette. Min behandler hedder Thor Storm og har adresse på Nørre Søgade og jeg kan varmt anbefale ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Marie,

   puha der er mange der har kommenteret på mit indlæg, hvor er det bare overvældende… Jeg er ked af og høre det med din veninde, hvor er det frygteligt – jeg kan sætte mig ind i hvad hun går igennem, da hun sikkert har slået hovedet rigtig meget… At slå sit hoved er på alle levels forfærdeligt, for det er så udifinerbart for lægerne at håndterer ens smerter, da de ikke kan se hvad hulan der foregår oppe i hovedet.. jeg selv lider af dobbelt syn, manglende rummelighed i hovedet, kan ikke tåle lys, har svært ved at sove om natten, jeg kunne blive ved – mit ben er dig nemmere for lægerne at se, de kan se 9 skruer og en metal plade – de kan dog ikke se de smerter jeg har dagligt, men de kan se at mit ben prøver at afstøde alle de materialer jeg har i benet, så i Feb skal jeg igennem en stor operation igen hvor jeg nok ikke bliver så stylish et menneske at se på, eftersom jeg ikke kommer til at gå i lang tid – men er sikker på og bliver nødt til at tro på at det hele bliver bedre efter der. jeg vil klart ta din anbefaling med BODY SDS, har hørt om det fra alle mine veninder, men jeg har været så presset med genoptræning, at jeg ikke har kunne presse det ind…
   Jeg håber det bedste for din veninde og må hun få et “nyt normalt” liv med ikke alt for mange smerter.

   Jule knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Alberte

   Det virker som en kæmpe omgang du skal igennem!! Jeg håber virkelig at det bliver bedre med tiden, for jeg kan sagtens forstå, at der er lidt manglende overskud, når det hele bliver for meget.
   Jeg har selv døjet meget med dårlig ryg, fordi jeg er lettere hypermobil og det ene ben er længere end det andet (på den meget ufreaky måde, vi taler kun 3-4 mm.), så har godtnok brugt mange timer på brikse hos forskellige behandlere. Det er frustrerende, at bruge så lang tid og mange penge, når det kun lindrer i ganske få dage/uger. Body SDS er det eneste, der har hjulpet i længere tid ad gangen. Faktisk har jeg ikke været til behandling siden august og jeg sidder alligevel alt for mange timer foran min computer og skriver speciale. Det har virkelig reddet mig!
   Alt mulig held og lykke med ben og hoved og rigtig god jul til dig og alle dine kære.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Marie,

   Jeg er desværre også født med skæv ryg som gør at jeg hælder i den ene side og døjer i forvejen med mange problemer med ryggen, da jeg får smerter mellem skulderbladene i en følelse af konstant træthed i ryggen… så denne ulykke har ikke lige frem hjulpet mig – så jeg kan sagtens sætte mig ind i dine smerter, dog er en kronisk lidelse den værste idet din aldrig forsvinder, jeg håber stærkt på at inde for et par år, der vil jeg have det meget bedre.. jeg nægter at accepterer at jeg skal leve sådan resten af livet.. “No Way”….

   Det er så mange penge at man bruger på behandlinger, jeg har ingen hjælp fået økonomisk, siden min ulykke den 3Feb.. vi har måtte betalt alt selv- plus at jeg er på sygedagpenge nu – så det bliver man ikke ligefrem rig af… “verdamt” så der er både pres på en med at blive rask – løn nedgang – overskud etc. det er et hårdt pres, man får faktisk ikke bare lov til at være SYG… Syg og slappe af, som den skade jeg har egenlig kræver… Jeg vil klart benytte mig af din anbefaling og prøve BODY SDS – det vil jeg glæde mig til og håbe på det kan give mig lidt overskud.

   En dejlig jul til dig og din familie og husk at meld dig til min konkurernce 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow. Seje dame (undskyld udtrykket – hader selv at blive kaldt ‘dame’, men ja… You know…)! Det var noget af en historie! Jeg er næsten lige begyndt at følge dig – fandt dig vist via Insta (husker det ikke helt…måske var det Acie der ledte vejen hertil) – og sad netop i morges og læste nogle af dine gamle indlæg. Jeg har fået indtryk af, at du og din fam. bor tæskelækkert, og du ser altså rigtig rar ud (måske lidt betuttet når det gælder outfitbilleder, men det ser bare sødt ud imo!). Du udstråler bare overskud og huhej, så det er jo lidt befriende, at “alle andre” også har dårlige dage og ikke altid tænker på at være den ‘seje blogger’. (Jeg gør da slet ikke…hmm!) Anyway – jeg håber du er på rette vej m.h.t. træning m.m. – du virker i hvert fald til at være ret så sej, så al respekt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Beam, tusinde tak for din mail.. På ingen måder misforstået… Har netop nu lige fået taget nogle billeder til ære for dig, med masser af smil og ingen betuttet blikke… Men det er så grænseoverskridende at stille sig op og få taget billeder – meget og gør det gør det for ingen andre end jer – hvis det stod til mig, så skrottede jeg dele med ansigtet på og kun viste torso, men folk vil jo gerne have et ansigt på.. Normalt er jeg meget smilende – men bliver lidt som Chandler i Friends, der hvor han skal ha taget bryllups billeder, stivner helt 😉

   Jeg takker for din mail og ønsker dig en god Jul og et godt nytår.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stolt af dig smukke skat……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak skat 😉 dejligt du også læser med.

   Xx

   Have fun in London.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sætter stor pris på din ærlighed, jeg læser kun med på de blogs hvor jeg mærker mennesket bagved 🙂 og det gør jeg i din. Ligeledes er det bedste ved din blog alle dine outfits, det er så dejligt inspirerende. Og ved dine outfits er det skønt at der er flere prisklasser, så vi alle kan være med 🙂
  Rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Pernille, jeg er rigtig glad for at du kommer tilbage og læser med, det er super dejligt.

   Jeg bliver nødt til at lave denne blog, kan mærke at den får mig til at blomstre og jeg vil så gerne give noget tilbage til andre, der måske står i samme situation eller lign. Eller bare dele livet, så vi alle kan hjælpe hinanden. 😉

   Glædelig Jul ***

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I tillæg til min tidligere kommentar vil jeg lige sige, at jeg altså ikke håber du misforstår mig – synes du virker til at være p…sej, og jeg synes det er fedt at du vil dele din historie. Jeg kan bedst lige blogs, der ikke er så “polerede”, og derfor er det på en eller måde “rart” at læse, at alting ikke er et glansbillede. Håber du forstår, hvad jeg mener.
  Og så i øvrigt glædelig jul til dig og din familie! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Rikke,
  Hvor er du sej!! – Jeg kan (selvom du ikke tror det) godt sætte mig ind i dit sted… Min blog startede lidt på samme måde som din – min historie er lang, frygtelig lang, ALT for lang!!
  Men jeg kender alt til kampen, turen ned, lang langt ned… det sorte hul forude, aller nærmest. Jeg har ramt det, været strandet der, kæmpet mig op, været tæt på at ramme igen, men stædigt kæmpet mig vej – og startet min blog. – Stedet hvor min passion udleves, hvor kun den “perfekte” side vises, og hvor ingen viser medlidenhed. Ingen der spørger til mit helbred og stiller spørgsmål til det. Stedet hvor jeg har kontrollen, og hvor jeg kan vise mit værd! … fra sofaen…..
  Men du er sej, MEGA sej!!! For det denne lange historie har lært mig er, at med stædighed kommer man langt, og at ynke hjælper ikke en frem, faktisk tværtimod… at tale om smerten og sygdommen kan være med til at trække en ned, for det tager fokus fra alt det positive i livet. Selvfølgelig alt med måde, for nogle dage er bare dummere end andre… Men lad det ikke overtage dit liv, og dræne dig og dine omgivelser, for du er stadig dig 🙂

  Du er stædig, du kæmper, og jeg ved at du vinder… for det er jo det du kæmper for 🙂

  Og forsæt kampen!! – Og som en lykkelig slutning kan jeg fortælle dig, at efter fire år vendte min situation pludselig, fra dag til dag havde jeg pludselig en karriere igen – en karriere jeg kan holde til. En karriere jeg slet ikke havde set komme – men det er fedt, og jeg elsker det!!
  Nej, smerterne forsvinder aldrig og modet kan svigte, men stædigheden den må man ikke give afkald på. Jeg var også opgivet, to gange faktisk – pga. forskellige ulykker med to års mellemrum. Men jeg smiler igen, og jeg er bare endnu mere stædig og fyldt med gå-på-mod end før.

  Jeg er snart 30 år, jeg har ingen børn (gæt selv hvorfor…), jeg har en lorte krop, og jeg går også altid først hjem fra festen. MEN jeg har en skøn kæreste, verdens bedste venner, en opadgående blog med skønne læsere, et fantastisk job (på fuldtid!), jeg har en dygtig fysioterapeut, og jeg har fået en fantastisk hjælp til det praktiske i mit hjem, så jeg kan med ro i sjælen (og rent hjem…) nyde julen og glæde mig over hvordan året der så ud til at være dybt uoverskueligt faktisk endte langt mere rosenrødt end jeg nogensinde havde turde drømme om.

  Så SEJE Rikke, jeg er en af dine læsere, jeg er ikke altid typen der kommenterer, men jeg er her. OG jeg takker, takker af hele mit hjerte fordi du vil dele dit liv med os, skrive din personlige historie her, og dele ud af dig selv…

  Glædelig jul til dig og dine, nyd den og hinanden, og så glæder jeg mig til at følge med i det nye år 🙂

  TAK!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kære Frk. Løkkegaard,

   hvor er den bare fin din blog, jeg fik helt lyst til at smide alle mine møbler ud fra vores hus og købe alt det du viser… dejligt med lidt inspiration – min kommer nok ikke så meget til at handle om dekorative ting til hjemmet, da jeg sætter alle de ting sammen at jeg har også er det mit hjem 😉 jeg går nok ikke specielt op i mærker men mere bare at det er ting der fryder mit øje – men så er det godt at jeg kan læse med hos dig 😉

   Dejligt at vide at jeg ikke er den eneste der bruger bloggen som en slags terapi til at give andre noget igen – det virker ihvertfald på mig og min hverdag… Livet stinker big time og specielt efter en ulykke eller en sygdom, men håber vi får lidt lærdom ud af det her – glæder mig bare til at finde ud af hvad det er 😉

   Jeg vill ønske dig en glædelig Jul og takke dig for din meget meget søde mail og tak fordi du også deler dit liv med mig, det sætter jeg stor pris på..

   XX

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margaux

  Du. er. SÅ. SEJ 🙂 Elsker at læse med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hi Margaux,

   Tusinde tak, det er jeg glad for at du syntes..skal bare lige sige det til mig selv også, men man er nok sin værste kritiker.
   Bliv ved med at komme tilbage 😉

   Glædelig Jul og godt nytår

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Fuck, hvor er du cool!!!

  Jeg fik helt tårer i øjnene af at læse dit indlæg, men hold da op, hvor er det sejt kæmpet og det skal du være stolt af 🙂

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Tinelee

   Jeg er glad for jeg rørte dig – dog ville jeg ikke gøre dig ked af det 😉 Men jeg takker for dine søde ord, det varmer rigtig meget … Jeg glæder mig til at dele noget mere fra mit liv og håber at jeg kan fortsætte med at “underholde” … Det kommer så let for mig at være ærlig så er glad for der er så mange der sætter pris på det.

   Ha en dejlig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina p

  Befriende ærligt.
  Wow.
  Ville faktisk gerne sige noget “klogt”, måske noget mere med kød på, men holder det på:”Wow.
  Og tak.
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak Christina,

   Er glad for at du kan li’ min blog, vil prøve at blive ved med at holde den stil hele vej igennem 😉

   Xx
   R

   Glædelig Jul

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Wow Rikke – sikke et indlæg! Hvor virker du bare som en herlig, ærlig, kærlig og helt igennem fantastisk sej person med kant og meninger! Tusind tak for at du deler dit liv med op- og nedture, og jeg ønsker dig al mulig god karma og held på din vej tilbage til et ‘næsten’ normalt liv igen <3
  Jeg vil glæde mig til at følge med hos dig i 2013 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Eva,

   Jeg er bare rigtig glad for at folk gider læse med- tror at folk sætter pris på ærlighed .. Det gør jeg ihvertfald selv, var lidt træt af alle de lyserøde blogs, som ik dækker hvad der egenlig foregår i livet… Det er dog mere end textiler og udsalg 😉

   Tak fordi du kiggede forbi

   Xx

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lidt panisk for ikke at vågne op igen. For jer der ikke har været med fra starten og læst min historie i ved ikke at sidst da jeg blev bedøvet gik jeg i fuldnarkose kl 11.35 og vågnede først kl 20.40 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] indlæg fra bloggen, jeg klart vil anbefale jer at kigge forbi er dette: Hvorfor Lyver Vi! Sjældent er jeg blevet så rørt, dybt ramt og samtidig – på særeste vis – beriget […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Som mange andre læser jeg mange blogs, men kommenterer sjældent, men dette indlæg blive jeg nødt til at give dig den dybeste respekt for, hvor er det inderligt og godt skrevet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sisse..

   Hvor er du sød at du har læst så langt tilbage 😉 ja det er et meget ærligt indlæg og meget blottende. Men det var nødvendigt at skrive dette indlæg så folk der læste med ikke troede at jeg var endnu en med et “perfekt” liv. Så det tog meget mod, men gav super god respons.

   😉 dejligt du følger med

   Xx
   R

   Kom igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] frem til det indlæg der har givet mig flest kommentarer og det var da jeg fortalte om min ulykke her “Rikkes Take on the world // Hvorfor lyver vi?”. Indlægget er skrevet for 11 måneder […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED // AF HJERTET TAK..