OUTFIT // MR. M´S SHIRT..

KÆRLIGHED // AF HJERTET TAK..

kiss lips
Der er så mange af jer der har været så søde at bruge jeres dyrbare tid på at skrive til mig og kommenterer på mine indlæg… Jeg tror faktisk ikke i forstår hvor meget det betyder for mig…. det er jo jer der driver bloggen og jer der gør at jeg har nogen at skrive til – men jeg vil bare gerne have at i forstår at det er ikke bare noget der suser ind af det ene ører og ud af det andet… det er virkelig noget der varmer i mit hjerte..

Specielt når man modtager en mail som denne, jeg har modtaget idag, tænk sig at der er nogen i Norge der gider at læse min blog, det får mig sgu til at få lidt våde øjne og håbe at det fortsætter…

Hei Rikke! Ville bare si tusen takk for en super-fin blogg, som jeg fant ved en tilfeldighet! Det er så herlig å se litt annet enn de klær/merker som går igjen i mange av de norske bloggene?Jeg vil gjerne gi deg ekstra cred for at du tar deg tid til å linke til forhandlerne. På den måten kan man enkelt bli kjent med nye, (og for meg ukjente) web-shops?(det har allerede ført til div innkjøp?ha, ha?) En riktig god jul til deg, og; keep up the good work..!
Mvh Lise 😉

Men også kæmpe TAK til:


Lise
Elle
Karina
Sarah D
Sarah
CLM
Stiiine
Christina
Tine
Maiken
Carocat
Christina S
Tine
Tina
Louise
Vibeke
Jensen
Kathrine
Anna
Sara W
Natascha Coester
Ditte
Amalie
Julie Gane&gaffel
Pernille
Gitte
Jo
Maiken
Amanda
Julie
Anne
Britta
Hosannah
Sofie
Louise L
Julie L
Pernille J
Kia
Beam
Julie Steincke
Louise P
Caroline
ACIE 😉
Heidi
Linda C
Louise L
Julie “My Passion”
Maiken
Caroline Dam Jensen
Louise Kubel..
Nanna
Charlotte
Lykke
Ida

Håber simpelthen at i vil komme tilbage med “ROS & RIS” alt er velkommen 😉

XX
R

3 kommentarer

 • Ida

  Hej Rikke,
  Nu benytter jeg lige chancen for at sige tak tilbage til dig – tak for dine indlæg, tak for at dele dine tanker om at starte bloggen, tillykke med modet til faktisk at gøre det, og tak for at vise en fellow-30-årig, at man kan være stunning som modemor!
  Jeg ville ikke andet end dette – sige TAK og TILLYKKE!
  Skøn weekend og jul til dig!
  I.

  PS. Fantastisk tip med KAFBAR 9 – arbejder og bor indenfor ca. 400 meters radius, så den skal da prøves ASAP!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ihhhh IDA, du kom lige på min “Smoootch” liste- efter jeg læste din mail… Det er simpelthen så sødt af dig, at skrive sådan en fin mail. Man er så usikker på om det man gør er godt, men hey… Hvis man bare er ærlig, så kan det kun gå den rigtige vej. Er sikker på der sidder en masse tøser der ude der er 30år og mor og har mega Press over hverdagen og hvorfor alle andre bare ser fantastiske ud – syntes i den her blog verden, der kan det hele sgu hurtigt blive lidt for poleret… Så hvorfor lyve om når man har mens’ kramper, vand i benene, dårlig hårdag, fedtet hår osv. På min blog der skal vi altså hjælpe hinanden, istedet for at lyve om hvor fantastisk livet er… Vi får sgu alle dårlig ånde og svamp mellem tæerne i ny og næ 😉

   Du bliver nødt til at besøge Kaf’ bar, de er simpelthen for søde de drenge.. “Go go go” 😉

   Du har givet mig inspiration til mit næste indlæg… Nu må vi ikke håbe at folk løber skrigende væk 😉

   Søde Ida, kan du have en dejlig Jul og jeg håber du kommer tilbage og læser lidt med.. 😉

   “Power 2 Mommies”…
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint at dig, at skrive et tak. Men bare så vi har det på det rene, så er det os læsere der siger tak.
  TAK for en rigtig god blog. Jeg bliver altid inspireret!
  …og så må jeg lige sige at jeg beundrer dit overskud. Karriere, at være mor og at køre så skøn en blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // MR. M´S SHIRT..