CÉLINE // TRIO BAG..

WHO IS THE KILLER // FORBRYDELSEN

20121118-230406.jpg
Uhhhhh.. Jeg kan næsten ikke klare spændingen mere.. Jeg bliver kørt rundt i mine teorier om hvem morderen er.. Jeg har været på Statsministerens bror, Sarah Lund- hendes partner, hendes søn, Robert Zeuten… Har diskuteret det meget med mine veninder og min veninde Louise mener :
“Måske det er Robert Zeutens far???????? Så dækker bestyrelsesformand og Robert Zeutens højrehånd over ham…?
Jeg må sige at det giver meget god mening, jeg håber virkelig ikke at det er Robert selv, den søde mand (lyder totalt gammel nu..) men det ville næsten være et twist at ingen ville bryde sig om, bedre at det er en der er død, som man kan “blaime”..
Så på Søndag der er der igen der skal ringe eller skrive kl 2000 der er mor her meget optaget..

Hvem tror i det er?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CÉLINE // TRIO BAG..