DER ER NOGET OM SNAKKEN – DET ER PIKKE DYRT PÅ BAKKEN..

 

foto 2
Vi har seriøst haft den bedste weekend længe. Min kusine og hendes mand + deres 2 skønne børn, har været på besøg og har lige forladt domicilet.. Den har stået på masser af mad. Gå tur. Bodega besøg. Kolde drinks og en røvfuld Twerking. Jeg har Twerket så meget, at det er et under, at jeg ikke har vredet hoften af led. Jeg ved så ikke hvor stolt min kusine og hendes mand var, da jeg lærte deres to piger den dans. Men hvem skal ellers lære dem det, hvis det ikke er “Kusine Riksen”. Det er jo også mit ansvar:
1. at lære dem at rulle en joint.
2. Hvordan man sniger sig ind på et diskotek, med falsk ID.
3. At man ikke skal drikke for megt alkohol, for så vågner man bare op dagen efter, med en masse mænd man ikke kender – og har ondt i numsen…!! Jo Jo. der hviler sig et stort ansvar på mine skuldrer. Men det er jo en kusines ansvar og det tager jeg meget alvorligt. ; ) (Nogle kalder mig upolitisk korrekt. Jeg kalder det og være med på beatet)

Hva´er en Søndag uden en tur på Bakken?  Så den Fynske familie, samlede alt vores happengut sammen, og drog mod alle forlystelserne. Det kan godt være, det er “gratis” at komme ind!!! “Siger de” – men lige så snart du går ind igennem, de såkaldte gratis porte, så bliver du bare analt voldtaget.  Det er næsten lige så dyrt, som at parkerer i Magasins Parkeringshus…!!  249,- for Tourpas X 5 (drengene gad ikke og prøve noget…tøsedrenge) Frokost  120 X 7 + drikkelse. Kaffe. Parkering 60 kr X 2… Jeg kunne blive ved. Du kunne lige så godt bare klippe hul i lommen, så pengene kunne fosse ud.. !! Men som man siger. Man er aldrig gladere end sine børn. Og når man kigger på billedet, så kan man jo klart set, hvor meget jeg morer mig.. Yiiiiiks,. Typen der nægter at købe billedet og tager et “snig billede” med sin mobil, i stedet.  Hvad der er sparet er tjent, som man siger på Fyn. ; )

Men alting har en ende og de skulle desværre tilbage til Fyn. De har en hund der er med rogn (litlle slutty hund.. fniiiis) – og den kan gå i fødsel, any minute. Men det er klart en tradition, der er kommet for at blive. Savner dem allerede.

Har i haft en dejlig Søndag?

XX
R

2 kommentarer

  • Haha årh jeg grinede højlydt ved punkt nr.3 hele sætningen igennem… især at du bare er med på beatet… jeg er helt enig 😛

    Men 60 kr. for parkering? Så er prisen fandemer steget siden sidste sommer!?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • For fanden da :-p Ja, jeg er enig – det er da særligt din pligt at oplyse om punkt nr. 3, ha ha 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKBOOK // KOKOON AW14