HIPSTER STYLE..

NOGET DER KOM MED HJEM..

foto 3
Puha. Jeg har jo shoppet i Italien.. Det er ikke så godt.. Hele 2 ting, kom med hjem, da Kathrine og jeg var i Outlet…!! Incl. Indeholdet i denne kasse! De er så værdifulde for mig, at de har været i min håndbagage, for at de ikke blev væk. Det er nu egentlig ikke prisen at jeg har givet for dem, der er værdifuld. For den var ganske fair. Men det er mere fordi, at jeg aldrig kommer til at eje et par PRADA sko igen. Ja. så skal jeg da til The Mall i nærmere fremtid.(hvilket vi da også sagtens kan arrangere) Dem kan man ikke betale sig ud af ; ) Men jeg har fået et par med hjem og jeg er ærligt så glad for dem. Jeg har jo svært ved at finde stiletter. Jeg er 39 1/2 på den ene fod og 39 3/4 del, på den anden… Not easy. Med mindre at man vil købe 2 par sko. Not gonna happend. Men nu har jeg fundet nogle specielle gele pads, at man kan hæfte i hælen, som lige er en tand tykkere end dem, man normalt kan købe. Så nu er jeg godt kørende. Nu skal jeg satme stå der i høje hæle, ligesom alle andre. Med sammenkrøllede fusser og vabler. Nu er jeg en del af gruppen ; ) Hvorfor gør vi det? For de lange ben og den ekstra højde…? Det ser sgu også godt ud ; )

Hvad mon der gemmer sig, for en stillet i kassen?

 

2 kommentarer

 • Mandana

  Hej

  Vil bare lige skrive, at jeg virkelig synes din blog er god og spændende. Synes man meget nemt fornemmer hvilken personlighed du har og hvem du er.
  Jeg følger rigtig mange blogs, og har gjort det de sidste 5-6 år – men er (desværre) først stødt på din for et par dage siden, hvor jeg har bladret langt tilbage til gamle indlæg, og må indrømme jeg virkelig er hooked.
  Er stor fan, af den måde du udtrykker dig på – meget lige ud og med lidt sarkasme.

  Desuden har du virkelig en fed tøjstil !

  God dag.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Mandana.

   Ej, hvor er du bare sød- Det er sådan nogle beskeder, der gør at man har lyst til at fortsætte. Nogle gange er det virkelig op af bakke, med sådan en blog. Mange negative kommentarer og ens gøren og laden. Så du har lige reddet min Lørdag.

   Af hjertet tak.

   Dejlig Lørdag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIPSTER STYLE..