BIKE RIDE // CENTRAL PARK..

VELKOMMEN HJEM OG MIN BARE!!

20140509-152149.jpg

Velkomme hjem Riksen.. Jo tak!!
Man gik fra fab’ vejr – til det her tis! Hvad sker der altså? Har i ikke været søde, imens at jeg har været væk? 🙂

Jeg havde ellers glædet mig til, at tage mine nye Saint Laurent briller i brug. Men det kan jeg da godt se, ikke bliver nødvendigt. 🙁

Jeg må hjem og finde mine gummistøvler frem, for det ser ud som om, at det bliver hele ugen!! #Crap

Er der ellers sket noget fantastisk, de dage jeg har været væk? Altså lige bortset fra at, man nærmest blev overfaldet af EuroVision skilte og banner i lufthavnen. Man kan godt se at, Danmark er rimelig stolt. Det burde vi så også, det har kostet tæt på 70 mill, synes jeg at jeg så! “Av min arm”..! Nå, men selvom jeg ikke synes, at det er det samme, som da jeg var lille. Så skal hele den skøre familie, nu alligevel se det. Jeg vil gerne give Bella, de samme minder som jeg har, fra da jeg var lille : )

Dejlig weekend til alle, jeg vil prøve det der søvn, at alle snakker om 🙂 (jetlag)

Xx
R

1 kommentar

  • Line Maria

    Velkommen hjem!
    Tror budgettet for Eurovision er på en kvart milliard

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIKE RIDE // CENTRAL PARK..