KREATIVE BUM BUM // LAVER KAGER..

THE INSIDER KOMMER HJEM..

ALITTLE SOMETHING
Så er vi klar parat til at tage hjem imorgen. De sure sokker er pakket og Bumbum sover af udmattelse efter at have stået på ski hele dagen. De sidste flasker vin er drukket og kvalmen efter at have spist som et svin de sidste 7 dage melder sig. Jeg er klar til at komme hjem og snue i eget hø. Jeg skal hjem og have et glas koldt mælk og en rugbrødsmad. Jeg skal samle energi til Lørdag, der har jeg en stor aften – men det skal jeg nok fortælle mere om.

Jeg glæder mig til at “se” jer igen i kolde Danmark.

Sov dejligt jeg vil afslutte min 50 shades og drømme sødt… Wheeeeee 😉

Xx
R

11 kommentarer

 • Det lyder som om I har haft en fantastisk ferie Rikke! Jeg håber I er klar til at indtage hverdagen med fornyet energi 🙂
  Og det første billede er simpelthen så godt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Vi har haft en dejlig dejlig ferie… Bella har lært at stå på ski og jeg har holdt fjälræven hele ugen, mens jeg er kommet med kakao, mad og div. ting der er blevet bedt om.. Så jeg blev til min families Au Pair fordi at jeg ikke kan stå på ski.. damit altså!!

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Hvad er mon navn og nummer, på din smukke røde Chanello læbestift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah d

  God tur hjem smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Taaaaak også er din mand på vej den anden vej. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  God tur hjem❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Weeee, lyder til I har råhygget, ligesom planlagt. Det er dejligt. Kom rigtig godt hjem, og se tilbage på en dejlig ferie. Fifty shades, ja så drømmer man godt he he..:O) Elsker billedet af dig ved den gamle benzin stander. Det er så cool.
  Lovely day
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   jeg er faktisk også rigtig tilfreds med det billed – sjovt hvordan at der kan være gode og super dårlige billeder.. men det er jo sådan livet er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid godt ude – men hjemme er nu bedst 😉

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Så dejligt at komme hjem til Leverpostej og kold mælk 😉

   XX

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KREATIVE BUM BUM // LAVER KAGER..