DET BLIVER DYRT // JULIE FAGERHOLT..

heartmade_aw13
Ej nej nej. Jeg har lige set at HEARTMADE har åbnet webshop. Puha det bliver dyrt. Jeg er helt tosset med hendes ting. Men endnu mere nu hvor man kan få et samlet view af hvordan at hele kollektionen ser ud. Der er altså ingen der kan præsenterer det bedre end designeren selv. Så bliver det nemt at shoppe julegaver for vores mænd. Min favorit er denne strik cardigan. Den er dog udsolgt. Typisk. Men lexi lexi.

SHOP HEARTMADE HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY IM CHOOSING HAPPINESS..