I CANT BELIEVE IT // ITS CRAZY..

WEDDING // OMG..

Princess+Madeleine+Wedding+Princess+Madeleine+qgtZHVXV1y8x
Princess+Madeleine+Wedding+Princess+Madeleine+QRFex8DK3Xyx
Jeg har jo stadig sygt barn, så jeg brugte dagen i lørdags på at se det Svenske Bryllup. Hold da op hvor var hun smuk Madeleine. Jeg er ikke specielt vild med helt hvide hvide kjoler – den skal helst have lidt et knæk i farven. Men hun bar den så smukt. Wooow. Hendes kjole var designet af Valentino huset – men ikke bare af nogle ansatte, men af The man him self. Hendes kjole er skønnet af Jesper Høvring til at være til en værdi af 500.000 kr. (ca.) Men mon ikke at der er blevet givet lidt rabat på den fra Italy af..? Det er nok ikke et beløb at man selv kommer op på, når man skal have en brudekjole. Men jeg ville ærligt syntes det var spild af penge – for jeg satser da på at have både bræk og ketchup på min kjole, når min dag kommer 😉

Jeg tror selvom man er Dansk at man klappede lidt i hænderne da hun kom ud af kirken og endelig havde fået sin mand. Jeg blev sgu selv lidt rørt. Det var meget meget smukt og alle piger drømmer jo om at finde sin “prins” og blive smedet sammen. Men hun fortjener bare den lykke. Hun var jo ikke så heldig med sin sidste forlovelse. Man kunne også bare se hvor lykkelig at de var.

Jeg stemmer for kærlighed. (altid)

; )

4 kommentarer

 • Julie Lonnebjerg

  Jeg ELSKEDE at han lige lavet et YES-tegn, da de kyssede ude foran kirken.
  Sikke et smukt bryllup! Jeg fik helt lyst til at være en del af det, da der var en fantastisk stemning!

  I’m a fan of weddings and everlasting love! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej, det er så romantisk ik? Kan slet ikke få nok af bryllupper. Bliver totalt tude prinsesse. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg sad klinet til skærmen, og smed unger og mand ud af stuen. Bryllupper skal mor her sidde og sluge til sig, jeg bliver så lykkelig af at se andres lykke! Det var så fedt at se hans, yes I got her <3 Og kjolen, ja hvad andet er der end at sige WOW! Men mit bryllup ville aldrig være på det stadie, jeg er IKKE til pænt brug..
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha. så er vi to. jeg er heller ikke til fint brug. “Vi går aldrig hjeeeeem”… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I CANT BELIEVE IT // ITS CRAZY..