ONE LUCKY POTATOE..

HVIS BARE MAN SKULLE GIFTES..

VALENTINO 2

VALENTINO

VALENTINO 3

(Nettet er desværre lidt ustabilt, så jeg kan ikke fange det hele tiden og blogge)

Ja. Det er planlagt og det kan ikke tages retur – Kathrine og jeg har besluttet at jeg skal giftes og kjolen er fundet. Mr M blev dog lidt skræmt, da jeg fortalte ham at jeg havde valgt en VALENTINO kjole og den kostede, “Kun” den nette sum af 40.000 kr i The Mall. Ny prisen var 100.000 kr… Boy I wouldn´t mind – at blive gift i den her kjole. M synes at den var rædselsfuld, og mente kun den ville blive godkendt, hvis jeg gik med til at producerer et barn mere, så ville han med glæde betale for kjole. Det synes jeg nu nok lige, var et ret høj pris, for mig, at jeg skulle ruge en barn mere, bare for at få en VALENTINO.. Så tror jeg altså at jeg hopper på en H&M CONSENSIUS 😉
Vi havde det dog mega sjovt, da vi prøvede kjolerne. Kathrine prøvede den smukkeste røde lace jumpsuit – med en tilhørende kappe. Totalt ZORO style ; ) Så ikke hvad det kostede, men helt sikkert også en formue. Tror at hun blev lidt trætte af os ekspedienten, da hun fandt ud af at jeg/vi ikke skulle have kjolen. Men hvilken pige, ville ikke elske at prøve sådan en kjole ; )

Men ærligt hvis der er nogen af jer, der på et tidspunkt skal giftes – og har et budget til en kjole. Så findes der altså bare SÅ mange smukke kjoler i The Mall, i VALENTINO butikken. De koster ikke alle en brækket arm, men de er dog ej heller helt gratis (bare lige 1 i mente)..!! Jeg har dog købt 2 ting der, som jeg ikke har fået vist jer endnu. De skal nok komme på bloggen.

I kan finde The Mall lige her!

4 kommentarer

 • Hvor er den flot!! Og den passer virkelig godt til dig! Jeg ville føde et barn for sådan en 😉 Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg fødte gerne et barn til hi hi 🙂 ville ønske jeg havde råd, men jeg må se efter alternativer nu jeg er på jagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Smukke Heidi. er du på jagt efter en brudekjole????

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Søde Rikke, Ja det er jeg 🙂 Kærligheden vandt herhjemme, og resulterede i vi skal giftes næste år <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE LUCKY POTATOE..