DIESEL SS14 BRUNCH..

GODMORGEN OG GOD MANDAG (HVIS DEN FINDES)..

MONDAY

Mandag, Mandag, Mandag her er du igen…!
Endnu en presse dag trænger sig på idag og jeg skal forbi NOISE og se deres nye showroom men også se SS14 kollektionerne. Der er nok nogen der har lagt mærke til at jeg er lidt mere “online” denne tid – det skal jeg nok fortælle lidt mere om, men det kræver lige lidt flere linier som så.

Igår der var jeg forbi Anti Aging Fair i TAP1 sammen med min veninde Tillie. Vi var der for at se på alle nyhederne indenfor beauty og forebyggelse. Jeg er jo selv meget pro sådan nogle ting og har også benyttet mig af nogle forskellige behandlinger. Jeg syntes man skal accepterer sin alder – men jeg nægter at accepterer at jeg ældes. (Two different things) Det er mere proportioner af hvad man vælger, at man skal tænke på. Så jeg er meget nysgerrig indenfor den branche.
Mr. M var meget bange da jeg tog afsted, han troede at jeg ville komme hjem med både nye bryster og læber. Men måtte pænt informerer ham om at sådan noget fik man ikke bare på 1 time 😉 #dammit

Dejlig Mandag til alle

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIESEL SS14 BRUNCH..