SPANX BABY..

Verdens bedste uge..

20130426-211253.jpg
Jeg glæder mig simpelthen så meget til på Fredag i næste uge.. Der skal jeg hente ham her, som sidder ved siden af mig. Min lillebror Rasmus. Han har været ude og rejse i 3 mdr. Og vi har kun haft sparsom kontakt. Han har været på livets pilgrimsrejse og jeg er meget misundelig på hans mod og måske også det med bare at kunne gøre hvad man har lyst til. Det må være luksus. Jeg har aldrig rigtig fået taget den slags rejse i min unge dage, er det mon for sent?

Men på Fredag bliver en stor dag og jeg skal stå i lufthavnen på den mest corny måde at man kan med flag og et skilt. Så tæller dagene og glæder mig ligesom et lille barn til jul.

Er vi ikke søde – tror ikke vi har ændret os ret meget, siden det billed blev taget (fniiiis) … Måske lidt.

5 kommentarer

 • Hvor lyder det som en fantastisk tur, og det bliver da så dejligt for dig at få ham hjem igen! Jeg vil så gerne ud at rejse i en længere periode. Bare ud at se verden uden noget bestemt mål. Selvfølgelig er det da ikke for sent for dig, spring ud i det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det kan jeg godt forstå.. Jeg ville også bare gerne rejse, og uden et mål.
   Bare derhen hvor hjertet fører en hen 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • skønt billede, du ligner dig selv.. bliver godt at få lillebror hjem, kan godt forstå at du glæder dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja savner ham SÅ meget.. Det gør helt ondt.. 🙁 han er et sted, hvor der ikke er helt sikkert og være og hver dag har været en dag med onde sommerfugle i maven.. Men NU kommer han hjem.

   Tæller dagene..

   🙂
   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Søde er I altså :O) Bliver skønt at få ham hjem, ville ønske mit forhold til min bror var så tæt, men desværre..
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPANX BABY..