CRAVINGS // SHARK..

I CANT BELIEVE IT // ITS CRAZY..

hoss-intropia-silk-dress
Det er rimeligt sindssygt – og jeg tror faktisk ikke at jeg endnu forstår det. Men jeg ved ikke om i kan huske at for ca et halvt år siden, der var Christina model for HOSS INTROPIA og gjorde bare et så godt stykke arbejde. Husker selv at jeg sad og kiggede på hendes billeder og tænkte gud hvor er hun smuk.. Hvilket hun jo er – både på sine billeder og in real life. Hvilket jo bare ikke sker særlig tit. Men hun er et natur talent. ; )

Men det er jo den 10 idag og jeg havde lovet at fortælle hvad det var der kom til at ske på bloggen… I har nok gættet det nu. Men jeg kommer til at blive det næste ansigt at HOSS INTROPIA kommer til at bruge til deres billeder. Det er så crazy at jeg bliver nødt til at lige nive mig i armen. For ærligt, hvad sker der for at de vil bruge en slatten kvinde i sine 30´er – når de kan bruge en ung hot stram model…? Men de mente at jeg ville være perfekt til jobbet – og seriøst man er jo et skarn hvis man ikke hopper af glæde (hvilket jeg gør, big time) Jeg er mucho stolt og beæret over at de har set noget i mig. Men jeg har jo aldrig lavet noget form for model arbejde – og jeg kender ca. 3 positioner at jeg kan stå i og dem har i jo ligesom set. Men måske det kommer til at rykke nogle grænser for mig og gøre at jeg ikke bliver så genert når kameraet er på mig.

Men jeg lover jer at i kommer til at være med hele vejen – all the way.. I vil være med under hele shootet (fedt at kunne skrive det) … Både på INSTAGRAM og her på bloggen. Så håber i har lyst til at følge med?

Så nu er i helt opdateret på min lille hemmelighed 😉 Wheeeeeee….! Så må vi jo se om jeg har The moves. Håber på at de kommer til at se nogenlunde ud som disse billeder. Måske det er for meget forlangt.

Den britiske topmodel, fotograf og blogger, Cate Underwood, kan snart ses i
Hoss Intropias AW13 kampagne. Med sin kreative og kunstneriske baggrund
har Cate Underwood fortolket og stylet kollektionen og dermed sat sit
eget præg på de forskellige looks, der fremstår både cool, underspillede
og luksuriøse.

_MG_1519
_MG_0940
_MG_0584
_MG_0807
_MG_6259

Cate Underwood følger i andre it-pigers fodspor som frontfigur for Hoss Intropia, som bl.a. også har haft Helena Christensen, illustratoren Quentin Jones, skuespilleren Naomie Harris, supermodellen Carmen Kass og balletdanseren Tamara Rojo i front for det luksuriøse spanske design.
www.hossintropia.com

38 kommentarer

 • Pernille

  Kæmpe tillykke :), glæder mig til at følge med. Håber du stadig får tid til bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv hvor lyder det spændende, det glæder jeg mig til at se! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Wauw, hvor fedt! Tillykke med det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvor er det bare super fedt for dig!!! Men synes også, at du er en smuk kvinde i din bedste alder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT, spændende og et stort tillykke 🙂
  Jeg glæder mig til at se resultatet 🙂 Jeg er sikker på, at du vil være super smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Hvor er det stort – TILLYKKE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sådan Rikke! Det er satme sejt! Kan godt forstå at du er mega stolt. Glæder mig til at se alle de finde billeder. Rigtig go’ fornøjelse :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  For fanden da det er sejt. Stort tillykke. Jeg kender slet ikke til dem – men det kommer jeg da til nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke.

  Selvfølgelig skulle de vælge dig. Du er smuk, har mega udstråling og er da helt perfekt til jobbet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Søde smukke Rikke, jeg er slet ikke i tvivl om at DK får ny topmodel.. Med dit smukke smil, smukke skikkelse og udstråling, ja hvad kan det ikke blive til. Glæder mig til at følge dig all over søde.
  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt for dig Rikke 🙂 Jeg er glad på dine vegne 🙂 Håber at du lader os følge lidt med i hvad der sker 🙂 Jeg synes det er så cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tillykke med det! Du er virkelig en inspiration! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Michelle 😉
   Det var sødt af dig. Smoootch.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Wow – det er sejt!!! Du kan med god grund være stolt af det, det er da så fedt, at de har valgt en der er + 30 🙂
  (er selv 33 :-)…. Glæder mig til at se billederne og følge med her på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja det er jo egentlig det at man hele tiden fortæller sig selv. At man er for gammel til at folk vil lægge mærke til en. Men jeg er faktisk også meget stolt over det. 😉 #agerocks

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Hold k… hvor sejt!!! :-)))
  Det er f….. godt gået – og du fortjener det helt sikkert!!! :-))

  GLÆDER mig til at se de uden tvivl super flotte og skønne billeder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   😉 tusinde tak Molly -jeg glæder mig overdrevet meget til at lave billederne. Wheeeee… Modellos 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver så fint! Du er jo rockersej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lyneborg

  Smukke smukke Rikke ❤❤❤❤tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Tillykke med det!
  Glæder mig til at følge med på sidelinjen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hurrraaa!!!!!! Hvor er det skønt, Rikke. Jeg er rigtig glad for dine vegne. 🙂 Hvor skønt at blive spurgt om sådan noget. Yay.

  Mange hilsner Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du ser jo også super godt ud. Det skal nok blive sjovt. Jeg lavede noget modelarbejde i London i tidernes morgen, men synes sgu at jeg ser så stiv og dukket ud når jeg ser billederne i dag. Det der modellos er en kunst – er sikker på at du er super til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det seeejt!! Stort tillykke! Glæder mig som en gal til at se resultatet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhuuuuu stort tillykke <3 Glæder mig til at se min yndlingsblogger i den opgave. Hvor er det bare mega sejt, og jeg kan godt forstå de har valgt lige netop dig? Træt og slapt korpus – den må du sgu' længere ud på landet med ;0) Jeg skal give dig træt og slapt korpus skal jeg :0)
  Kram fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Heads up herfra.. Det er skisme stort!! Den lille blog vokser sig snart meget stor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Også tumbs up herfra 🙂 glæder mig til følge med fra sofaen af 🙂 sejt! Jeg havde gættet på noget helt andet 😉 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Uuh hvor fedt! Stort tillykke, glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Rikke,

  Stort tillykke med din nye opgave. Du er så smuk. Jeg glæder mig til at følge dig.

  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tilykke. Hvor er du sej ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen også bare så stort! 😀
  Mange gange tillykke med det Rikke, glæder mig til at se billederne med dig, hvor du sikkert kommer til at stråle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er det fedt! Stort tillykke med det job, imponerende at du kunne holde det hemmeligt.
  Glæder mig til at se det fantastiske resultat.
  Nyd det, ha’ det sjovt imens og sug til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Sååååå sejt Rikke! Og du er hverken slap, gammel eller tyk! Du er Q i sin bedste alder, og en inspiration for os, der sidder her bag skærmen og følger med! Glæder mig max til at se dig #strikeaposeVouge#
  Kæmpe tillykke :-))))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Wuhuuuuu… Det var lige hvad jeg havde brug for at høre. Mange tak søde Janne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sejt!!!!
  Kæmpe tillykke herfra, Riksen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ehud smukke Rikke, hvor du bare sej! Det er da bare alt for cool 😀 stort tillykke søde, hvor er det bare stort :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • feeedest, Rikke pigen, du om nogen fortjener det!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hovgaard

  jaaa daaa!!!! Hvor er du super sej og den helt rigtige. Du bliver top lækker!! Glæder mig til at følge dig hele vejen. XXX Line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVINGS // SHARK..