HVEM ER JEG SÅ??

HVEM HAVDE TROET..

HVEM HAVDE TROEDE

Hvem havde troet at tilbage i 2007 da Mr. M og jeg stavrede New Yorks gader tynde at jeg ville få 2 forbistret vabler på hælene og ville blive nødt til at købe nogle sneakers og det ville blive disse hvide.. Krid hvide REEBOK Classic til 30$? Jeg købte dem fordi de var billige og lige så snart at jeg kom tilbage til DK der røg de direkte ind i skabet og har været der lige indtil for en 6 mdr siden. Jeg har ikke brugt dem så meget, men tænker at det er nu at de skal tjene deres vilde sum af 225 kr ind. Og hold da op de har været guld værd på mine fusser igår da jeg var til presse dag og TONI & GUY event. Jeg kan virkelig anbefale dem og jeg syntes faktisk at det er ret pæne også.  At jeg så har haft dem i basketstøvle i neon grøn det snakker vi ikke om.. host host..!

REEBOK CLASSIC WHITE LEATHER SNEAKERS

2 kommentarer

  • ha ha.. Jeg er lidt imponeret over, at du har haft noget, du ikke bruger i dit skab så længe… Jeg gad godt lige lure lidt i det skab… 😉
    – super seje er de!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria R

    Hvor er dine lækre læderleggings fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM ER JEG SÅ??