KIG EFTER // RAVN FUR KOLLEKTION AW13..

GODMORGEN..

Dejlig Mandag

Go´ Morgen og go´mandag.

Så er weekenden slut og ugen begynder igen. Ja… jeg skal jo bare sidde her og gøre min hvide IKEA sofa mere flad end den allerede er i forvejen. Men denne uge står faktisk på et interview til en sød pige fra journalist højskolen – med henblik på salg til Jyllandsposten evt. Det går ud på at hun havde fundet mit indlæg omkring Botox – det jeg selv havde fået det og at jeg til hver en tid ville gøre det igen. Det bliver ret sjovt at se hvor det fører hen.
Så har jeg et møde med Christel som laver de sejeste sneakers og støvler – men dem kommer i helt sikkert til at se meget mere til her på bloggen.

Så skal jeg er tur på Jensens Bøfhus sammen med Kat, det er en “inside joke” vi har. Vi er begge fra Fyn og på Fyn når drengene rigtig skulle gi´den gas, så var man på Jensens til en død bøf og soft ice.. Så vi holder traditionen ved lige og får os en god griner. Der var bare ikke så meget økologi da jeg boede der, det er heldigvis ved at være 7 år siden at jeg flyttede derfra. Jeg tror aldrig jeg kommer tilbage – så skulle det være hvis der var en fra min familie der blev syg og havde brug for hjælp ( 7. 9. 13 ) men ellers kunne jeg ikke se hvad jeg skulle der igen. Jeg elsker at komme hjem og besøge dem man holder af.. men jeg er også ligeså glad for at komme hjem igen – men sådan er det nok altid.. i think…

Så håber jeg på at stængerne har det bedre til på Søndag, da skal jeg til fødselsdags bruch hos min veninde Tillie som bliver ..biiip år gammel… vi er jo alle rundet de 30 år så fra nu af så er vi bare ..biiip år gammel.. så behøver vi ikke have pres over det.

Så jeg skal alligevel lidt denne uge – men det meste af det er hjemme på matriklen.

Ha´ en dejlig dag – HUSK at se med kl 12.00 der bliver vinderen af SELECTED FEMME konkurrencen trukket..

Roger over and out

xx
R

4 kommentarer

 • Heidi

  Det lyder til du har masser af se til, er spændt på at se sneakers m.m. Håber du er smertefri og trods alt nyder tiden i sofaen. Det er jo alligevel ALT for koldt at bevæge sig udenfor. :O) Uhhh 20 minutter, jeg krydser fingre, kunne godt bruge lidt til garderoben, den er jo gabende tom :O)

  God dag søde R

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er så smertefri som jeg ønsker 😉 jeg bestemmer jo selv dosis.. Wuhuuuuu ….

   Kig med på Torsdag kl 12.00 når den næste konkurrence går i luften …. Måske det var noget 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene S

  Har du mon lyst til at vise før- og efterbilleder af, da du fik botox? (hvis du altså har nogle)

  Og tak for en herlig og ærlig blog, den er blandt mine top-favoritter, og jeg følger mange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Lene.

   Jeg har simpelthen ikke nogen billeder hvor det er tydeligt. Men jeg lover at jeg snart laver et indlæg. Jeg skal have en tur snart igen. Så promise at jeg viser det. 😉

   Xx
   R

   Dejligt du følger med, det gør mig glad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIG EFTER // RAVN FUR KOLLEKTION AW13..