TRÆNINGS KANINEN.. ; )

SUNDAY CRAVINGS // WHITE COATED JEANS..

ZARA PANTS

Jeg craver totalt de her hvide bukser fra ZARA – jeg ved ikke lige hvad der sker. Jeg er normalt ikke så meget til hvide underdele, men lige de her, dem vil jeg gerne eje. Jeg prøvede dem fra ISABEL MARANT POUR H&M, men jeg ved ikke hvad jeg lignede. Jeg havde en røv, under min røv og så indpakket i læder. NEJ TAK! Så jeg tænker at denim, ville være lidt bedre (stretchy). Jeg har set dem her og hos hende her.. Må ind og prøve dem. Er der nogen af jer, der har dem?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆNINGS KANINEN.. ; )