DOLFIE

CÉLINE // TRIO BAG..

Har jo hele tiden haft stor fascination for Céline – men har ikke rigtig haft lyst til at ride med på bølgen af den klassiske taske, da den er mere smuk end den er praktisk.. hankene er for korte til at have over skulderen og umulige og have over armen- med mindre man vælger denne lille model med stropper- Men også vægten er et problem, da den er super tung bare i sig selv, så den må i min verden, dømmes til ikke særlig handy..

20121118-190914.jpg
Men har flere gange set billeder af denne model der hedder TRIO, den er let og det der er så smart er at det er 3 punge (dåååhhhhh…) som man kan sætte sammen og tage fra som man lyster, så hvis man skal i byen så kan man nøjes med to punge, det gør at man har langt flere muligheder end man har feks med CHANEL WOC’en…

20121118-190620.jpg
Eftersom jeg lige har solgt min WOC i Caviar skind, tænkte jeg at noget skal jo erstatte den gamle, derfor hoppede jeg på denne skønhed i farven Army.. Den har også strop der kan gå skråt over, så den fylder alle mine behov, når man er mor “on the go go” der kræver det at man har hænderne fri og kan holde i hånd, tørre snot og sætte hår, på samme tid og det kan jeg med denne her.
Den bliver sendt fra France, så glæder mig til tage den i brug, når den ankommer og den skal i nok få at se..

Xx
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOLFIE