HJEMVENDT BARN. BADEDYR OG SVEDETUR..

KÆRLIGHEDSGAVE FRA MIN MR. M..

foto 6

Jeg har jo slet ikke fået vist jer min fødselsdagsgave fra Mr. M!! Jeg tror det er fordi at jeg stadig er lidt i chock..(eller meget).. Aftale lød klart på. “Du får ingen gave. Jeg giver en overnatning i Monaco og en middag”. Hvilket jeg faktisk synes var 1. En gave 2. En mega najs gave. (jeg kræver ikke meget, for at være glad. Han ville nok sige anderledes. Men hvem lytter ; )
Vi ankom til Monaco og ville “shoppe lidt rundt.” – Betyder: Jeg ville shoppe – Mr M og Bella, ville ha´ kold vino og Is ( i den rækkefølge) – Efter en tur i CHANEL hvor jeg lige skulle se nyhederne. Det skal man jo. Men efter at jeg nærmest var blevet behandlet som en kriminel, gemen tasketyv. Valgte jeg at svinge mine gyldne lokker. Rulle med øjnene. Skulede, som kun en kvinde kan – og vandrede ud af døren, og kiggede mig aldrig tilbage. (Bitchessss)

Mr. M fik en go´griner over min vrede og forstod slet ikke jeg blev så hys. Men det kan godt være at der er “så meget at kvinder ikke forstår“. Men der er sateme også meget at mænd ikke fatter “en bøjet femmer af” – Puhhaaa. Så fik jeg lige luftet det. Man skal ikke holde inde på ting. ; )
Nå men anynoodle. Vi gik over i ROLEX butikken. Ventede på at de “buzzede” os ind. Blev sat ned. Tilbudt lidt “champus” og browsede lidt rundt.
Jeg har i lang tid gerne ville købe et ur. Et der var mit eget. Et der ikke var til låns og et at ingen kunne tage fra mig. Så jeg har solgt ud af en masse af mine ting her på bloggen og til veninderne. Så jeg vidste hvad det var at jeg ville bruge pengene på og også hvilken model at det skulle være. Jeg havde forelsket mig i “Oyster Perpetual Datejust II” – en ordentlig satan af et herreur. Jeg har jo allerede modellen mindre (eller det vil sige at jeg låner Mr. M´s gamle ur). Så M og “urmanden” mente at det var bedre, at jeg tog det et nummer større. Jeg fandt så ud af at det var fordi at M var så misundelig på uret, at han også gerne ville gå med det. (NOT gonna happend)..!!
Da jeg havde taget et valg og bestemt mig for at jeg ville “take this baby home”, overraskede han mig med at han ville gi´mig det. Han ville bare se at jeg kunne spare op til det selv. Ohhhhh. Totalt kærligheds historie. Lige til en film…haha. ??

Dejligt med en gave at jeg kan mindes om 50 år ; )

XX
R

16 kommentarer

 • Tina

  Nåårrhhh….. jeg bliver da helt blød om hjertet… du er da vist lidt heldig med ham Mr M der.. 😉
  Tillykke med det skønne – og velfortjente – ur søde Rikke. Det er bestemt en gave der holder resten af livet…
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak SØDE Tina. ; ) Jaaa. han har “revet” sig ; )

   Håber du nyder varmen – eller er du også ved at smelte ligesom mig ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wawu – Najs (<–var det sådan c",) gave!! Misundelig på den bedst tænkelige måde!
  Går også og drømmer om 'URET'. Har gennem årene købt et par "billige" ure fra bla 'Guess', og DKNY. Og har været glade for dem. Men kan ikke få dem til at holde mere end et par år. Så tænker/retfærdiggøre for mig selv…- Sådan en lækker badboy af et ur, jo vil holde for life, og så er det jo så billigt, så billigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ved du hva Anne. hvis jeg ikke havde fået det Ur eller ikke havde kunne låne hans det gamle. Så var det også det ur at jeg gik med. Vær du så glad for det. Det er to gode mærker ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Jeg havde PRÆCIS samme oplevelse i Chanel i Cannes. Følte mig simpelthen så uvelkommen, så jeg endte med at gå i Celine 😉 Og så var nyhederne godt nok triste, hvis jeg selv skal sige det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det gider jeg slet ikke. Så finder jeg sørme et andet sted at handle. Tro på det, at jeg vil finde mig i den service.

   Glæder mig til kaffe,

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Sød historie Rikke og flot gave, kalder snart ham M for MR, MONEY 😉

  Jeg synes også nogle gange at nogle ekspedienter, har selv oplevet det i LV i Italien, simpelthen er SÅ uservicemeinded. Jeg tænker altid, så la da vær, du står “kun” i butik. Som om nogle ikke helt har forstået konceptet kundeservice 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Trust me. Han smider ikke gaver i hovedet på mig. Men når han så gør. Så er han meget betænksom. Lige fra hjertet.
   Jaaa. hva sker der for det. Jeg følte mig som en Tyv i natten..!! Sure koste ; )

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

   Så fin en gave er dig så evigt velundt. Og jeg elsker handlekragtige mænd sådan en er jeg selv gift med og når de så endelig beslutter sig for noget, gør de det ordentligt. Hehe.

   Også rigtig god dag til dig. Jeg synes at din blog og stil er så dejlig befriende et skønt mix af hm og meget meget andet 🙂 Især fordi du har tilføjet lidt mere smarthed over min garderobe og ofte viser ting og mærker jeg ikke vidste eksisterede.

   Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Super skøn gave.
  Min svigermor har rolex ur. Det som mange bare glemmer er vedligeholdelsen af uret. Det er pænt dyrt.

  Ved godt at din økonomi ikke vedkommer os, men håber at du har fået købt noget godt for dine opsparede urpenge som du så alligevel ikke fik brug for.
  Især når jeg kan læse at du sælger din nye taske pga. Pengemangel 🙂
  – det er ikke en negativ kommentar , blot en undren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Iben.

   Ja det er rigtig dyrt. Men har en god urmager på frederiksberg, som ikke koster “så” meget.
   Min erstatning er til min familie og vores daglige udgifter.. Så det går skam til nyt fyr. Tag. Trappe. Etc. Generelt vores liv. Mit shopping forbrug, skal jeg selv finansere. Derfor sælger jeg ud. Køber nyt. Sælger ud. Køber nyt. Jeg er jo ikke uansvarlig ; )

   Dejlig dag.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød historie og hvor er du heldig – sikke en flot gave fra en meget sød mand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja han er den bedste… (dog til tider pisse træls) Men er de ikke bare det generelt ; ) Jeg er meget meget Stolt. Glad. Overvældet. Alt på en gang 😉

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Stort tillykke med det smukke ur… Meget sød Mr. M du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUW hvor et smukt ur, sådan et synes jeg også min mand skal give mig;-)
  Det må være skønt at kunne gå med det hver dag og tænke på ham, sådan har jeg det min vielsesring, som jeg ELSKER.
  Det er længe siden jeg har kommenteret hos dig, og vil egentlig også lige sige, at jeg synes din blog er SÅ fed, og du giver mit tit et (stille) grin når jeg sidder på job og overspringshandler og læser dine skønne indlæg. Jeg bliver til gengæld også helt ked over alle de negative kommentarer, og ret meget i chok over hvad folk synes de kan tillade sig at blande sig i. Det er SÅ frækt altså! Ville de spørge en fremmed på gaden om det samme? Eller endda en kollega eller veninde ude i virkeligheden, det tror jeg næppe! Det er så nemt at sidde bag sin skærm!
  God stil og god blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMVENDT BARN. BADEDYR OG SVEDETUR..