TIL OS DER DØJER MED HÆVEDE BEN // HVAD KAN VI GØRE??

DET VAR IKKE LIGE PLANEN..

MEN SÅDAN ER LIVET SÅ MAGISK vi er endelig kommet tilbage til TriBeCa efter vores 2 uger i skønne SydAfrika, denne gang var det kun 26 timer for at komme hjem og ikke 37 som sidst.. Vi var jo fløjet til Cape Town så det skar lidt af rejsen og så havde vi ikke de 8 1/2 fantastiske timer i Dubai som sidst. Det var ikke lige de fedeste timer, specielt fordi jeg havde kastet op fra New York til Dubai, så jeg måtte lige trække vejret dybt og samle mig selv. Okay, jeg var nok ikke den sjoveste i de timer.. Indrømmet ; )

Jeg aner stadig ikke hvorfor jeg lå der på alle fire, på et toilet hvor der var MANGE der havde siddet i 10 timer med numsen bar. Det var ikke mit fineste moment. Måske det var maden, måske blev jeg air sick som de sagde, det er ellers aldrig sket før og jeg håber virkelig heller ikke det gør det igen. Jeg havde en anelse kvalme da vi var på vores sidste strækning af 14 timer, men drak en masse vand, så gik det heldigvis væk. 1-0 til Riksen.Men hold fast det føles bare så dejligt at være tilbage i New York, og det hele føles lidt bedre og lidt mere overskueligt. Jeg læste i går der var en der skrev det tager 1 mdr. for at finde sin plads. Det tager 3 mdr. til at adjuste til de nye omgivelser & det tager 6 mdr. før man begynder at føle det hele er mere normalt og man kan navigere rundt ud fra hukommelsen og ikke google maps ; )

Vi vågnede kl 3.30 i går og kæmpede lidt rundt før vi endelig bare stod op. Vi havde spist morgenmad, pakket alle tasker ud og vasket 3 omgange tøj. Hold kæft jeg hader at pakke ud, vaske, folde og putte det tilbage på plads…. Men fik ordnet rigtig meget af det og da klokken var 8.30 var vi klar til frokost 😂 Vi gik ud for at finde noget, men alt var næsten lukket, da det var for tidligt, det grinede vi lidt af.

Vi fandt en Starbucks, købte en stor kaffe og en bagel med cream cheese til Bella og jeg og gik ud i solen. Jeg foreslog at krydse Brooklyn Bridge nu vi var lige om hjørnet og der er altid SÅ mange mennesker der, den faldt ikke i så god jord til at starte med, men da de så hvor smukt der var og der netop ingen mennesker var, så gik de med til det og ELSKEDE den tur. Plus vi kan krydse det af på listen.. TJEK ; )    MY HOUSE det er den vildeste udsigt der er på Brooklyn Bridge og jeg kunne ikke lade være med at blive lidt stolt da jeg så skyline og vores hjem forude❤️ Vi bor lige ved ONE WORLD OBSERVATORY og det er sgu en bygning man altid kan pejle efter hvis man er blevet for fuld til at finde hjem😂🤘🏼

Well, vi er hjemme igen og det føles fantastisk💋

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL OS DER DØJER MED HÆVEDE BEN // HVAD KAN VI GØRE??