WHAT TO DO, WHAT TO DO // UDFORDRINGERNE VI MØDER..

I DO // BARE LIGE FOR AT FÅ DET PÅ DET RENE.

(Da Bella stjal min ring og spurgte om hun måtte få den, når jeg døde😂)

JEG TROR FLERE AF JER TROR Jeg ikke vil giftes? Jeg vil SÅ gerne giftes, men jeg har ventet næsten 10 år på mit bryllup, men der er altid kommet noget i vejen. Så købte vi et hus, så havde vi oversvømmelse i vores hus, så hele kælderen havde 70 cm kloakvand over ALT = alle vores naboers lort fra gulv til loft. Så blev jeg kørt ned og var ikke i stand til at gå ned af noget kirkegulv, om jeg om jeg så blev betalt i sko for det. Så blev vi ramt af lidt uforudsete udgifter da jeg pludselig ikke tjente nogle penge, plus det løse – så brugte jeg 3 år på at komme ’tilbage’ til den nye version af mig, efter min rigtig slemme ulykke. Så flyttede vi til Singapore – og nu skal vi til USA. Der har altid været noget i vejen for det bryllup😂

Og af erfaring når jeg drager paralleller til meget andet i vores liv, så er jeg bare bange for, hvis jeg går på rådhuset, så får jeg aldrig mit bryllup, sådan er vi lidt nemlig. Nårrrh, så bliver det ikke så vigtigt og lidt nedprioteret til ‘det kan vi altid nå’ bunken. Men jeg er ikke interesseret i at gøre det mere besværligt overfor M og hans job, jeg er ikke interesseret i at gøre det mere besværligt for mig selv, så jeg er heller ikke så meget en prinsesse jeg ikke kan se det fornuftige i det. Men hvis vi så vælger rådhuset, så tror jeg ikke vi siger det til en sjæl og så leger vi bare vi ikke er det og holder en killer fest i 2020😛

For jeg vil rigtig gerne giftes med min kæreste, vi har været sammen i 13 år og jeg har holdt ham ud og han mig så længe, så fortjener vi det sgu også. Det er meget utroligt vi ikke har slået hinanden ihjel😃

Så bare så vi er enige, jeg vil gerne giftes også hvis jeg bare skal ‘nøjes’ med rådhuset. Bare jeg bliver gift med ham😘

XX
R

Hvis du ikke aner hvad jeg snakker om, så kan du finde mit indlæg HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT TO DO, WHAT TO DO // UDFORDRINGERNE VI MØDER..