KÆRE UBER..

KRØLLER ELLER EJ – JEG BLIVER LIGE HER..

SÅDAN HER ser man ud, når man har været på Roskilde i 12 timer, i noget der føles som både forår, efterår, sommer og vinter. Jeg havde så meget tøj med, at jeg var ved at tilte til siden når det blæste. Godt jeg havde bly i skoene, så jeg stod fast…!

Jeg har heldigvis ikke tømmermænd, da jeg drak meget meget lidt. Jeg havde sgu lidt svært ved at sutte den op fra slap. 14 dages sygdom sad stadig i mig, og måske var det bare ikke meningen, det skulle stikke helt af. Men det var nu også okay. Jeg havde det bedste selskab, og en masse gode/sjove minder som kan  blive puttet ned i min lille hjertekugle-æske!!

Musikken var fino bambino, Dizzy Mizz Lizzy gav et killer show, men jeg er nu stadig mest fan af Nik og Jay, og dem tror jeg desværre ikke vi kommer til at se på Roskilde. Dog satte MØ gang i mine danseben – hvilket man også kan se på min Facebook. Jeg lavede både hjertehilsen, brugte lift the roof bevægelser, snurrede rundt om mig selv et par gange, svingede med pat-tøjet. Alt i alt. Vi havde en fest.

Dagen i dag har stået på noget så kedeligt at gøre rent, vaske sengetøj, rydde op og hænge billeder op!! Jeg kunne godt have brugt tiden lidt sjovere – men det står ned i stænger og jeg orker ikke bevæge mig ud. Havde håbet på en aftengåtur, men det må blive i det næste liv, når sommeren beslutter sig for, at titte frem.

Køleskabet er helt tomt, og har været tomt siden i går, jeg burde nok have handlet ind på forhånd, men man kan jo altid spille klog bagefter, og det skal man ikke.. Så det bliver nok til en gang pasta med NUPO chili con carne. Der er jo ikke noget der er så skidt – det ikke er godt for noget andet. Jeg har jo taget næsten 5 kg på, så kan de blive udfordret lidt ; )

Hvis mit hår ikke havde lugtet så slemt af røg, så havde jeg altså beholdt de her krøller, men det stinker virkelig meget.. Yiiiikes.

Er der forresten nogen der kender et neglested der hedder “Sparkling nails” dem skal jeg have lavet negle hos i morgen, og er mega spændt. Hun er psykopat gode anmeldelser på fjæsen, så håber på, hun lever op til sit omdømme ; )

Ha´en fantastisk søndag

♥♥

R

 

4 kommentarer

 • Louise

  Du er fandme så sød og sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hooold nu kæææft, jeg grinede, da jeg så dit billede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha.. Var så træt altså. Havde drukket en kop kaffe, og kunne bare ikke sove, da jeg kom i seng.. Zzzzzzzz ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRE UBER..