HVEM SKAL MAN REJSE PÅ SAFARI MED??

TIL OS DER DØJER MED HÆVEDE BEN // HVAD KAN VI GØRE??

JEG SKRIVER ALDRIG OM DET og det burde jeg gøre, for jeg har virkelig fundet ud af, der er rigtig mange der døjer med dette. Hævede ben…. Men her ligger jeg så, er lige kommet hjem fra familietur, de andre er taget videre her i Cape Town, jeg er taget hjem for mine ben er helt hævede.. Shit det er en belastning og hvor gør det mig ked af det, hver eneste dag! Hvordan kan man i en alder af 37 have sådan nogle gamle trætte ben? Det er bare ikke fair, når man prøver at holde sig i gang hele tiden, som jeg gør.

Det går mig så meget på hver eneste dag, og det gør jeg aldrig går i korte ting, for jeg har stolper som ben en time efter jeg er stået op ; (

Da jeg spurgte i morges hvad folk gjorde, så kom der en masse bud, både dem jeg havde læst og en masse jeg ikke selv havde prøvet endnu.

SO HERE YOU GO:

1. Drop salten, det binder væsken.

2. Drik masser af vand, væske driver væsken ud.

3. Støttestrømper – Buuuuh, hader de freaking ting. Har dem på når jeg flyver ellers er de bare en belastning. Men hvis man nu skal have dem på, så har SAHVA virkelig nogle gode og pæne nogle eller Color4Care.

4. Gurkemeje piller, dem havde jeg ikke hørt om før, men det er jo værd af afprøve.

5. Venepumpeøvelser, eller læg dig i din seng og ha´benene op af væggen i 30 min.

6. Magnesium før sengetid.

7. Drop sukker.

8. Drop alkohol (så stopper livet jo)

9. Vanddrivende piller, det er jeg bare ikke fan af, jeg vil ikke tage medicin grundet det, men alt andet vil jeg gerne afprøve.

10. Ingen gluten.

11. Kun gode kulhydrater.

12. Masser af søvn.

13. Vip med fødderne – op på tæer og ned på flad fod.

14. VitaViva WATER AWAY piller

15. Zoneterapi

16. LPG MASSAGE – Jeg går hos Birthe Røpke. Folkvarsvej 13, 2000 Frederiksberg C Tlf. 20 46 87 08

17. DETTE ER NOK DET BEDSTE BUD EVER JEG HAR FÅET NOGENSINDE🔥🔥

Hvor ville jeg ønske jeg havde fået dette tip noget før, for den her løsning tror jeg virkelig på. Der var en sød følgere der skrev til mig, hun havde fået anbefalet nogle støvler der hedder YOUR BOOTS Det er en recovery støvle, som mange atleter bruger før og efter triatlon, maratonløb, sportsskader mm.  – hun havde været så heldig hun var kommet hen til en der havde forstand på hævede ben, og han havde anbefalet hende denne støvle. Den er ikke gratis og det er den ikke, men det er jeg også helt okay indstillet på, for de gener jeg har med mine ben, der har jeg virkelig brug for hjælp og intet hokus pokus hjælper, det ved jeg bare❤️

Se mere om deres produkter på deres hjemmeside HER, for at finde frem til den rigtige maskine til dig. Dette er ikke spons, kun et rigtig godt bud fra mig til Jer, jeg tror det kommer til at ændre vores liv, sådan helt fra hjertet💞

Jeg tror jeg skal have denne maskine, den med 6 kamre for den kan også give massage og det er bare et kæmpe plus RECOVERY BOOT – MODEL UPGRADE – 6 KAMRE.

De har lavet nogle super gode videoer om deres produkter, som man kan se lige HER, man kan også besøge deres showroom hvis man vil have en personlig fremvisning så man kan se hvilken længde og maskine der passer bedst til en.

Håber I kan bruge disse tips og tricks, man kan jo skære lidt ned på alkohol, lidt ned for stressen, lidt ned for sukker og lidt ned for kulhydraterne, så hjælper det hele bare lidt og så give den gas med denne maskine ; )

XX
R

 

2 kommentarer

  • Hver morgen og hver aften Og gerne midt på dagen også skal du lægge dig på sengen og cykle med benene i vejret for at få blodomløbet i gang..
    Det og at få pulsen op en halv time hver dag, er det eneste der hjælper for mig
    Kram til dig. Det er mildest talt ikke sjovt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg tror det med pulsen op er noget jeg skal arbejde lidt mere på, så tydeligt se forandring i min krop når jeg ikke får trænet ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM SKAL MAN REJSE PÅ SAFARI MED??