VENINDEBOG // DENISE AMANDA..

MAKE UP ERASER // VERDENS MEST IRRITERENDE GODE RENSEKLUD!

KENDER I IKKE DET man allerede har besluttet sig for, at ens køb helt sikkert ikke virker, for det er jo åbenlyst bare en klud der ligner noget, jeg støver støv af med derhjemme, helt sikkert ikke ville kunne rense mit fjæs for makeup. Det bestemte jeg mig for, og sådan er det!

Jeg stod i Sephora for et par uger siden for at bytte en BB Creme fra TARTE som ekspedienten havde givet mig forkert. De giver ikke pengene tilbage (ÅBENBART), så jeg havde pludselig 300 kr til gode i butikken. Alle ved bare at Sephora har en betalings ‘gang’ som er proppet med produkter, som var man et barn i en slikbutik’ – så lokkende man bare ikke kan sige nej.

Da jeg stod og ventede på at reklamere over mit forkerte salg, så jeg godt denne klud, og tænkte med ét, det er bare noget lort en klog person har fundet på, for at tjene penge. Den kommer aldrig til at kunne rense noget som helst af – men da jeg så fik beskeden om, de ikke kunne give mig mine money tilbage, men jeg i stedet kunne få et tilgodebevis, gik fynboen op i mig, og tænkte, nobody puts baby in the corner. Jeg skal ikke have hele 300kr låst fast i den her biks, tænk hvis kæden går nedenom og hjem.. Hahah. Det er der nok ikke den store chance for. Men bedre at have pengene under hovedpuden end i banken, ik?

Så jeg slog sgu til. Jeg købte støvkluden og en masse af Sephora´s egne ‘Almond foot masks‘ så jeg fik brændt alle skejserne af. Hvem griner så nu, hva? Ja, der bliver ingen kage til de ansatte i morgen ; )

Kom hjem med den lille lyserøde pakke, og vidste bare den ikke ville virke, for hvordan skulle vand kunne rense mit ansigt af, når jeg har så meget ‘luderkrudt’ på. Not gonna happen. Men det gjorde den sgu og det er røv træls, for så havde jeg jo så ikke ret! Den virker faktisk upåklageligt hver eneste gang. Damn!

MAKEUP ERASER: En genanvendelig, ultrablød sminkeklud, der fjerner sminke med varmt vand. Fjern gnidnings- og vandfast sminke og mascara med The Original MakeUp Eraser. Hver klud kan holde til at blive vasket tusind gange, og behøver blot at tilføje varmt vand for at fjerne sminken. Denne er vævet af forskellige polyestere der fjerner sejlivet sminke uden at efterlade rester.

Her kan man se hvordan den virker

Jeg kan ikke lade være med lige at køre en vatrondel rundt i ansigtet, bare lige for at være sikker på alt er væk, men det er det altid. Den fåes i mange farver og motiver, og klart en ting man skal have med i sin renserutine – det sparer også en noget tid, og tid er penge sagde min far altid ❤️

Find den her hos SEPHORA  ❤️

Go clean✌🏻

2 kommentarer

 • Louise

  Skal man så vaske den efter man hár brugt den? Ellers sidder der vel rester på den hele tiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den skal vaskes lige så tit som du ville med en vaskeklud. Den er ret ‘lang’ som man siger ; ) Så du kan bruge den 3 forskellige steder/områder. Så det er ikke det samme område du behøver at bruge ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENINDEBOG // DENISE AMANDA..