SØDESTE SOMMERSÆT TIL EN SOMMER PIGE..

PINKE VÆGGE. GENBRUG OG GODE STUNDER..

(Sættet er mit ‘rejsesæt’ da det er så behageligt, og samtidigt lidt stylish. Mega genbrug, but I love it❤️)

SÅ BLEV DET TORSDAG og sådan er det! Tiden kan man ikke løbe fra, om det er for meget tid man har, eller for lidt. Som regel er det altid for lidt. Man halser efter hverdagen, og prøver at leve op til bare lidt af de punkter der står på ‘sådan bliver du en god mor listen‘ – prøver at slå til i skolen, derhjemme, hos kæresten, hos veninderne og bare overfor livet generelt.

Jeg har pt. lige givet lidt op på at please andre, hvis jeg skal være helt ærlig. Noget jeg har fra min far. Altid på vagt overfor hvordan andre har det. Jeg er gået i dvale, har vendt blikket indad, og tænker kun på mig selv (om Bella self´) Det er noget af et karakterskrid for sådanne en som mig, og det er det måske også over for omverdenen, der altid har været vant til, jeg stod på stikkerne. Jeg kan bare ikke lige nu, og måske ikke i lang tid – og måske slet ikke. Jeg har bare ikke mere at skyde med, og det skal man sat´me også huske, det er helt okay. Jeg har svært ved at indse, jeg ikke gør det for at sårer andre, for hvem skal så passe på dem? Men reality er bare, hvis du ikke passer på dig selv, så er der ikke andre der gør det – og så kan man ikke være der for sin familie på sigt.

Jeg blev ret ramt da jeg læste Emily´s fine indlæg om hvad hu havde og kæmpet med. Jeg kender Emily, hun er mit helt store idol, alt hvad Emily gør er så perfekt og rigtigt, at jeg har lyst til at krybe ind under huden på hende, og finde ud af, hvordan hun gør det – men derfor var en forløsning at se, hun også kunne have det svært fra tid til anden. Jeg var selvfølgelig ikke glad for hun havde det skidt, for det gjorde mig faktisk rigtig ked af det, og bekymret for hende. Men hun gav mig roen om, det var helt okay, og alting skal nok blive godt igen. Ikke i dag, ikke i morgen, om en uge eller mdr. men det skal nok gå alt sammen, og det skal det nok også for mig. Jeg skal nok lige igennem det første år, hvor alle mærkedagene kommer, og jeg skal mindes og savne til Jul, Nytår, sommerferien, fødselsdage, bryllup og bare for at savne, fordi det gør så fandens ondt, det skide liv.

Men en dag, uden jeg ved hvornår, så er smerten omdannet til minder, og gode af slagsen. Grin, tossede oplevelser, som da vi var på camping i Nordjylland, eller når min far lavede skøre ting, som han altid gjorde – Til tider uden de var helt planlagt, så som da han faldt i vandet ved Nyborg havn, fordi båden rykkede sig, og han ikke lige ‘rykkede’ med, da han skulle hoppe over på broen. Så stod han hjemme i haven og lignede en druknet mus, med vand ud af alle lommer, og en ødelagt mobiltelefon, og våde kontanter i lommen😂 Det glæder jeg mig til at grine af, hvor det ikke gør helt så ondt i hjertet.

Der er så mange i mit feed på FB og Insta, der skriver om de er udbrændt, og det er en alarm for os alle. Sænk farten.!! Så om det er sorg, stress, nedkørthed eller andre ting man kæmper med, så skal man passe på sig selv, for ingen andre gør det for en❤️

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØDESTE SOMMERSÆT TIL EN SOMMER PIGE..