FRIENDSSHIP GIFT // GAG & LOU..

DET GODE HUMØR..

IMG_6750
Jacket STORM & MARIE via Me&TheMet // T-shirt ALEXANDER WANG // Knit H&M (in stores now) // Sneakers ADIDAS..

OKAY IM BACK så har psycho left the building, og “normal” Riksen er tilbage…ellleeeeerrrrr.. Puhaa. det var som at være besat af djævlen, og styret som en hånddukke. Har virkelig haft nederen på, de sidste par dage. Men det har 100 % været fordi, jeg ikke har haft en fast base, der var min egen. Og igen, jeg er top taknemlig for mine veninders hjælp. Reality tjek.. Men jeg bor her sgu ikke mere…!! ; (

Det er bare så meget gået op for mig…Im homeless in the city.! Og det er dæleme ikke rart. Kald mig forkælet møgunge (det tror jeg M gør til tider) Men han bor også på luksushoteller, når han rejser, hvilket han gør ret tit. Hvis han skulle bo som en nomade i 14 dage, på den måde som jeg har gjort, så ville han rive løgene af sig selv.! Og det er uden pis.

Meeeeen, nu har jeg booket Bella og jeg, ind på STAY på onsdag og fra den 12 dec – 20 dec når vi kommer retur på vinterferie. De andre dage bor vi i Hornbæk, hos M´s forældre, og nogle dage ved min veninde Nansen i Charlottenlund. Så nu er der styr på det. Jeg kunne bare ikke overskue, at skulle farte rundt, og bo på må og få, som jeg har gjort denne gang. Så nu har jeg helt ro i maven – STAY-cation it is. Wheeeee!

Dagen i dag har stået på besøg hos BeautyPR mit gamle job, for at se de nye produkter der er kommet, siden jeg stoppede. Vildt mærkeligt at være gæst, og ikke på arbejde. Men det var super hyggeligt ♥ Jeg havde min mini me assistent med, og vi sluttede vores city besøg af med, at hun fik frokost på Joe & The Juice. Er det bare mig der tænker 102 kr for en juice og en sandwich er meget??. Av av. Det var lige før, jeg ikke kunne sidde ned bagefter ; )

Her til eftermiddag har vi hentet hendes ven Frederik og veninde Andrea, og kørt dem til legeland i Kokkedal. Så jeg sidder bare her, og taster løs på computeren, mens de hopper rundt, og prøver på, ikke at brække nogle kropsdele, eller tabe nogle tænder – og jeg prøver på, ikke at tage livet af mig selv. ; )

Slutter min aften af med dinner, med mine veninder på BRØL – Hotel Skt. Petri – så lige nu er Riksen glad ♥

Dejlig mandag damer.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIENDSSHIP GIFT // GAG & LOU..