10 TING DER KAN GØRE MIG SINDSSYG NÅR JEG REJSER..

DEN PERFEKTE TALLERKEN TIL KRÆSNE BØRN..

ER JEG DEN ENESTE der snart freaking eksploderer over, mit barn vrænger på næsen 80% af det jeg serverer hende?!?!?! Well, jeg magter det snart ikke mere. Hun er 9 år, og hun er så kræsen, og jeg forstår simpelthen ikke, folk altid siger, ens børn spiser hvad de ser deres forældre spiser, for jeg spiser næsten alt, og jeg spiser SÅ sundt!!! Hendes far derimod er ikke lige så ‘grøn’ som mig, så måske det er der det kommer fra.

Jeg har derfor gjort en masse research, og har fundet disse tallerkner fra Fred & Friends, som jeg lidt håber på, kan hjælpe på det. Jeg har købt to farver, så vi har lidt at skifte med. Jeg fandt dem på Amazone, og de shipper til Danmark. Nu skal jeg bare vente til mellem den 20 Marts – 3 April før de er her, og mine aften måltider forhåbentlig er ovre 😂e97806e2-e04f-4b94-b816-7271f016bf8c
Så smart, så er der en treasure forenden af ´spillet´ så skal de bare spise sig igennem deres tallerken, og så får de en treat når de har gennemført det. Simpelthen så smart, og gør det måske lidt sjovere at spise aftensmad ❤️

Find Fred´s Dinner WINNER plate HER.

Velbekomme👌🏼

3 kommentarer

 • Tina

  Meget smarte tallerkner:-)
  Ønsker jer en dejlig weekend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pirngadi

  Jeg er helt med dig. Bliver så træt af mig selv. Jeg er verdensmester i bekymringer og worst-case-scenarios, og jeg har altid hørt en historie om et barn, der døde af noget helt usandsynligt. Og jeg skal holde op med det. Med at styre alting, med at tænke så forbandet meget og gøre alting efter en snor. Jeg synes, det blev en smule bedre med barn nummer 2 (der er ikke helt så meget tid til at styre alting i detaljer), men det kan dælme forbedres, hvis jeg skal blive ved med at holde mig selv ud. Tak for det indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan

  Mange tak 🙂 KH Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DER KAN GØRE MIG SINDSSYG NÅR JEG REJSER..