KUFFERT ON POINT // SE MIN KJOLE ..

DET FINESTE UV BADETØJ TIL BØRN..

PAS PÅ SOLEN det har jeg virkelig lært. Min hud herude, den kæmper med at holde sig fugtet, og ikke ligne en udtørret rosin. Det samme sker for Bella´s hud, hun kan også virkelig få nogle udslet, hvis vi ikke sørger for at pleje den. Derfor sørger jeg altid for at købe UV badetøj til hende, så vi i det mindste kan passe lidt ekstra på, når hun bruger så mange timer i solen. Jeg er ingen ekspert i hvor mange gange badetøjet skal vaskes, før UV filteret er væk. Men jeg tænker lidt beskyttelse er bedre end ingen.

Det er ingen hemmelighed, jeg er dybt forelsket i COTTON ON´s badetøj, det er noget af det fineste, og jeg køber nok også mere end jeg burde. Men når man finder noget der virker, så er det med at slå til. Det er jo nærmest også det eneste tøj hun har på når hun kommer hjem fra skole. For om dagen er det uniform, eftermiddag badetøj og aften nattøj. Så vi har skippet det midterste der hedder almindeligt tøj, hvilket skulle mene at spare os for nogle penge, men da jeg så køber dét mere badetøj, så går det lige op ; )

Så nu melder Bella sig klar til Frankring. Husk, pas på solen ♥♥

XX

R

COTTON ON KIDS

 

2 kommentarer

  • Det er også noget virkeligt fint soltøj det der.

    Hvis du passer godt på dit UV badetøj kan det holde beskyttelsen længe. Det vigtigste er næsten at du får det skyllet grundigt op hver gang det har været i saltvand eller klorvand. Mit bud er at solbeskyttelsen vil holde lige så længe som barnet passer badetøjet. Men det er klart er det noget, der går i arv gennem flere børn, så ryger der noget solbeskyttelse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Godt man har “insider” veninde 😜

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUFFERT ON POINT // SE MIN KJOLE ..