HVORDAN ENDTE VI HER // MILEPÆLEN..

DEN FINESTE DYKKERMASKE TIL BØRN..

SCUBA DIVER Bella melder klar parat til weekend – og til hendes sommerferie i Frankrig ❤️ Hun har nemlig fået ny dykkermaske, som vi fandt inde i et mega lokalt mall der hedder LUCKY PLAZA …  det siger lidt om, hvilket sted det var. Som de lokale plejer at sige, så er det som at komme til Filippinerne, når man går der ind, da alle hjælperne holder til der når de har fri.

Masken gør, de ikke får vand i munden eller næsen, da hun godt kan panikke lidt, når det sker. Hun får ikke vand i øjnene og kan svømme frit, uden at skulle tænke på noget. Nu kan hun dykke ned til bunden af poolen og samle ting op, og holde sig dernede lige en anelse længere tid. Snorklen lukker til, når den kommer under vandet, så hun ikke bliver ‘kvalt’.

Jeg har så længe ledt efter den maske, da jeg kun fandt den på Amazone, med de sendte ikke til Singapore, og jeg kunne heller ikke finde en str. X-small, og det er den str. hun skal have, da hun snart er 9 år. Vi gav 89 dollars for den, det er 445 kr og vi er helt sikkert blevet taget i rumpen, da alt bare koster mere her. Men hvis man køber den online kommer fragten også oveni.

Mærket er YOLTO og jeg fatter simplethen ikke, hvorfor jeg ikke kan finde en hjemmeside, men når du googler YOLTO full face mask, så kommer der 700 options op, så kan man vælge hvor man vil tage chancen og købe den. Men prøv at tjek Ebay og Amazone, de sender til DK.

Jeg er 100% sikker på, den bliver et kæmpe hit, når vi skal på ferie ned til Farmor & Farfar, så skal der dykkes, og findes fine skaller og krabber, uden at blive kvalt i saltvand ; )

Dejlig weekend peeps.

XX
R

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN ENDTE VI HER // MILEPÆLEN..