NÅR MAN BRYDER LOVEN..

VERDENS FINESTE MIO OG VERDENS FINESTE SÆT FRA PIECES..

HVER GANG når Mie og Kat kommer til Singapore, så har de altid det fineste sommertøj med i deres kuffert – Man kan kun blive misundelig, og overveje at blive kleptoman, og hvem har også brug for så meget tøj, de kunne sgu da godt efterlade lidt her til mig, ik?

Specielt da Mie var på besøg her sidste mdr. overvejede jeg kraftigt at nakke dette smukke sæt fra PIECES, jeg har aldrig set et sæt så fint, og så anvendeligt, som dette her. Jagten er gået ind, jeg MÅ eje det.

Links til det fine PIECES sæt, kan I finde HER hos Mio min Mio ♥

2 kommentarer

  • Birthe

    Suste lige hen og købte en, de gav procenter den dag, det hjalp lidt på prisen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

    Min ironiske smiley blev borte!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BRYDER LOVEN..