2016 MÅ DU SNART VÆRE OVRE..

FINESTE GLITTER TASKE..

SKATTEFUND jeg var før jul i H&M og skulle bytte en masse ting jeg havde købt, den dag Bella og jeg var landet, og med jetlag havde en overbevisning om, mange af mine køb ville være de bedste i verden.. Not so true… Men i H&M skal man jo ikke have penge retur, det ved man jo bare, man skal jo finde noget, som var endnu bedre end det køb man havde gjort tidigere.

Jeg fandt hende her… Til den nette sum af 249,- vidste jeg bare, det måtte være kærlighed ved første ‘glimt‘. Hun er desværre ikke på nettet (måske det kommer) men den er købt i Lyngby St. Center lige før jul. Man kan måske være så heldig den er på udsalg nu. Pæn er hun og hun kommer med, når jeg skal tilbage til Singa, for vi skal snart til stort bal og den passer lige der til ♥

GODT NYTÅR ALLESAMMEN ♥♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 MÅ DU SNART VÆRE OVRE..