PARTY GLAM // DE PERFEKTE OUTFITS TIL JULE FESTIVITAS..

ONSDAGS GLITTER // SPARKLE SPARKLE..

JEG HAR FUNDET MIT FAVORITMÆRKE Er jeg den eneste der tænker OMG jeg vil bare gerne eje det hele? Jeg har aldrig fået så mange kommentarer på min insta, som da jeg postede et par billeder fra dette mærke i går, så tænkte, så laver jeg sgu lige et indlæg om det.

Designeren er Lirika Matoshi der oprindeligt er fra Kosovo, flyttede til The Big US of A – Mærket er designet i New York Cityyyyy hvor hun er bosiddende 💓 Hun får sin inspiration fra den pulserende by, og hvad hun ser rundt omkring på gaderne – tænker hun må ha´stødt på RockPaperDresses for det er da lige hende 😛 Jeg har bare lyst til at eje det hele, men jeg købt kjolen med stjerner, og den er bare SÅ smuk, og faktisk fairly fair i pris.

Find mærket Lirika Matoshi HER.

Hendes søster er (åbenbart) en stor kendt designer i party dresses Teuta Matoshi Duriqi jeg har tjekket hendes ting ud også, og jeg er helt forelsket i denne kjole og denne 💕Fab ting allesammen.

Så må der shoppes – sæt igang

XX
R

1 kommentar

 • Tina

  Virkeligt smukke sager især deres tights 🙂
  Man kan jo købe sig fattig der:-)
  Tak for deling, jeg gemmer straks.
  Rigtig god dag til dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY GLAM // DE PERFEKTE OUTFITS TIL JULE FESTIVITAS..