ANOTHER NIGHT - ANOTHER OUTFIT..

DEN FINESTE TASKE FRA SHRIMPS

FROM: ME –  TO: ME ❤️ Jeg var ude og shoppe med min veninde Camilla igår, det vil sige, det var egentlig pigerne vi skulle købe til, men da jeg faldt over denne clutch var jeg totalt solgt. Jeg havde slet ikke penge til den, men må pantsætte noget når jeg kommer hjem til DK, for den måtte bare med hjem.

Jeg har ikke købt en taske i lang tid og slet ikke noget der har kostet noget. Det har altid været noget fra H&M, Zara, Miniso eller andet highstreet mærke, så følte jeg fortjente den, skal bare lige finde ud af hvad jeg skal gøre for at tjene lidt penge til at dække mit minus.

WISHLIST På min ønskeliste er den store taske med perlerne, den er bare for smuk. Jeg fandt så også ud af at Trine´s Wardrobe brugte den til hendes bryllup, hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Pretty pretty pretty🌟

Mærket hedder SHRIMPS 🦐 top genialt navn, bare jeg havde fundet på det, for selvom det ikke giver mening, så giver det så meget mening. Hvis jeg kunne ønske mig noget, så ville Jeg eje ALT fra deres taskekollektion, aldrig har jeg set noget så smukt.

Min taske hedder MOLLY CREAM BAG og passer perfekt til en telefon, en lipgloss, nøgler og mini pung, lige hvad du skal bruge💞

SHRIMPS it is ♥

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANOTHER NIGHT - ANOTHER OUTFIT..