COTTON ADDICTED..

SKAL DU ALDRIG HAVE FLERE BØRN??

EMILIEGAEligSTEBLOG

SKAL FOLK ALDRIG LUKKE RØVEN – DET ER DET STORE SPØRGSMÅL.. Jeg fandt lige disse billeder på min computer, som er fra et indlæg jeg lavede, sammen med Emili(e), men jeg kan ikke finde indlægget mere, så jeg kan ikke linke til det. Men bare sjovt at se dem igen.

Bella er jo snart 8 år, og jeg får så ofte spørgsmål og kommentarer “skal i ikke have et barn mere – Det er jo synd hun skal være enebarn..” Blaaa Blaaa..! Når man snart er 34 år (gooosh) så har jeg en regel, at folk skal lukke røven. Man kan ikke blive ved med, at stille en kvinde det spørgsmål. For der kan være mange grunde til, man ikke har fået flere børn. Det kan være relaterede til, man måske ikke kan få flere børn eller man ikke vil have flere børn. Man kan aldrig vide, hvad der foregår hos familier bag de lukkede døre. Derfor skal man nogle gange være lidt forsigtig, når man snaaager i andres privatliv. Nååååh!!!

Jeg mener jo mere, det er synd at et barn skal være et skilsmissebarn, hvis man allerede nu, ikke magter opgaven at have 2 børn. Det er da en ærlig udmelding. Vi havde nok fået et barn mere, hvis jeg ikke havde været ude for min ulykke (LÆS HER) Udmeldingen fra hospitalet var, at min krop/ben nok ville have svært ved, at klare en graviditet. Og ærligt, så har jeg slet ikke lysten.

Jeg tog ikke særlig meget på da jeg ventede mig, som i kan se på billedet. Nr 4 er lige før jeg fødte, og mener jeg nåede op på en 8-9 kg. Det var lige før, mine bryster var større end min mave, noget som M var rigtig glad for. Pervert ; )

Flere af mine veninder venter sig nu, og det glæder jeg mig top meget over. Det bliver så hyggeligt – og min veninde Ria hun har også en lille mus på 4 mdr, jeg lige har været sammen med, og jeg elsker det. Men jeg er også glad for, jeg kan afl. dem tilbage, for det er top hårdt arbejde ; )

Rikke May Gravid

Sådan så Bella ud, da hun var en uge. Hun havde ret meget gulsot (som jeg altid har troet var guldsol…haha) så hun lignede en lille kineser i hovedet. M mente det var fordi, jeg spiste så mange gulerødder, da jeg ventede hende. Hvilket jeg så også gjorde ; )

Jeg elsker at være mor, og jeg elsker at være mor til Bella og se hende blive stor og danne sin egen lille personlighed ♥ Men på mange måder, så elsker jeg faktisk også at have hende for mig selv, og ikke skulle dele hende med nogen. Kun M selvfølgelig.

Er det mon okay at være egoistisk.? Hvor mange børn har I?

Hvad tænker I?

XX
R

38 kommentarer

 • KT

  Min mor spurgte til en eventuel to’er, før de sidste sting fra det aggressive klip som fødselslægen var nødt til at foretage i mit skræv, for at få plads til en hård sugekop, var væk. Are you kidding me?! Det gør mig intet at folk spørger, men timingen er altså væsentlig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Ej helt ærligt hvor synd for dig. Jeg føler bare lidt, når kvinder er rundet de midt trediver, så skal man tænke sig lidt om. Jeg har en veninde som er snart 40 og hun har ikke fået barn endnu. Og jeg ved hun gerne vil, men man vil heller ikke snage i hendes business, når hun ikke selv nævner det. Hvis en person selv sidder og snakker om det, så kan man snage alt det man vil. Men udtrykket folk så har, når man siger man ikke ønsker flere børn, da man gerne bare vil nøjes med det man har, og man ikke magter flere – plus man også gerne vil forblive forelsket i sin mand, og ikke ende med, at hade ham resten af livet.. Hvis man spørger, så skal man jo også regne med, at man får et svar. Så jeg er faktisk bare begyndt og være hudløs ærlig.

   Det er sjovest ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KT

   Haha:) God taktik du kører dig! Det er dælme nemmere med ærlighed.
   Jeg er i slutningen af 20’erne, og i den ende er emnet ikke så følsomme endnu. Ærlighed og åbenhed kan dog stadig bruges uanset alder. Når et vennepar kæmper med at få en graviditet i hus, er det da super rart at vide det, istedet for at gå som katten om den varme grød. Jeg synes ihvertfald det har givet ny intimitet i et venneforhold og ikke mindst mulighed for ikke at få sagt noget spadeagtigt i uvidenhed, når jeg ved hvor landet ligger. Det kunne være fedt, hvis vi var mindre ømme omkring emnet børn (og måske særligt os kvinder?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Vi har haft en del venner, der ikke har kunne blive gravide, men de har meldt det ud. Og det satte jeg ekstremt stor pris på, så man kunne forstå hvad de gennemgik. Eller nej det kan man jo ikke. Men man kunne prøve. Også hvis de reagerede på en bestemt måde, så gav det lidt mening, og man gav det lidt mere plads.

   Slut 20´erne. You lucky bastard ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun den ene i en alder af snart 37 og vil gerne have een mere, men 75% af det skyldes at jeg vil give min søn en lillebror eller søster. Det har været en lang vej jeg har måtte igennem for at få ham og måske bliver vejen til nummer to længere og værre så jeg kunne måske nøjes med ham, men altså vi er igang med nummer to nu 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ét barn på 12 og jeg skal ikke have flere.

  Det er der til gengæld ikke nogen der har sat spørgsmålstegn ved.
  Så havde de i øvrigt også fået en flad…… Med en stol!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vi har et barn på 4 år og vi skal ikke have flere – vi ved det er den rigtige beslutning for vores familie. Og når jeg bliver spurgt om vi skal have flere (hvilket jeg bliver spurgt om ofte) så er svaret: Nej det skal vi ikke (med et smil) og så bruger jeg ikke mere krudt på det…
  P.S. Tak for en skøn blog med dejlig humør…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Bella er det skønneste lille sociale menneske og så er hun sister from another mister med freds, som klar mener at Bella er hans cool søster, hans bedste ven.. Han ville gå gennem ild og vand for hende,
  Ens venner, er den familie man selv vælger.. Så behøver man ikke mere 💖💖😘💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Seriøst, alle andre end den man er i parforhold med skal blande sig LANGT uden om, hvor mange børn man vælger at få eller ikke at få. Og hvis det er ingen, som i mit/vores tilfælde, så er det bare så skide upassende, at folk de tror de kan kæfte op med deres upassende kommentarer.

  Fx hører jeg fra både venner, familie og helt fremmede(!) mennesker: “Det fortryder I, når I bliver gamle!”, “Skal I ikke snart til og i gang med at få børn?” eller “I forstår slet ikke meningen med livet (eller åbenbart noget som helst andet i verden!?!?), før I bliver forældre.” Og til det kan jeg kun være enig med dig i, at det er totalt uacceptabelt at folk snager i den slags, som om det var deres menneskeret. Som 36-årige kunne der jo være mange andre årsager end aktivt fravalg til vi ikke er forældre, som det måske ikke lige var så fedt at blive mindet om med sådanne utilstedelige kommentarer. Men udover det, så er det bare en PRIVAT sag, som ikke er passende for andre at kommentere på.

  Jeg blander mig gudhjælpemig heller ikke i det, hvis folk har valgt at ryge 40 grønne Cecil om dagen og jeg kommer da bestemt ikke med upassende kommentarer som fx “Skal du ikke snart til at kvitte smøgerne, du kommer til at fortryde det der rygning, når du bliver gammel. Nåh nej, det gør du ikke, for du er død af lungekræft inden da.”

  Men det er lidt som om, at det er helt legalt at spørge/snage i andres lyst til reproduktion, som for mig er en af de mest private sager der findes. For hvorfor er det, at vi ikke konfronterer (fremmede) folk med overvægt direkte til deres fjæs ved at stille kritiske spørgsmål og forsøge at pådutte dem slankekure? Det er sgu da fordi det er socialt uacceptabelt at spørge ind til noget så privat, men så forstår jeg simpelthen ikke, hvorfor det er så fuldt accepteret at spørge til andres børneflok eller mangel på samme?!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg har to, en pige og en dreng. Finder det totalt anstrengende når folk siger “det er jo perfekt, en af hver”. Jeg ville gerne have haft 5 børn, men det blev til 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har en dejlig, dejlig datter på 10 år og skal ikke have flere. Jeg nyder at have tid med hende og at have overskud til at lytte, tale og være sammen – jeg behøver bare ikke flere børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 Det må man HELT selv bestemme. 0 er rigtigt for nogen – 1 for andre – 2, 3, 4, etc. for andre igen. Jeg elsker at have 2, og jeg kan mærke, at en eventuelt fremtidig 3'er også skal være SÅ velkommen. Og ja. Det er et følsomt emne, som man skal passe på med i samtaler medmindre andre selv bringer det på bane.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Rikke – jeg blir mere og mere vild med at følge dig! Vores liv har formet sig rimeligt ens på mange områder… Dejligt du er SÅ afklaret med et barn, for det er jeg til gengæld ikke! Jeg var ude for en meget slem trafikulykke for snart 11 år siden men fik kæmpet mig tilbage og blev færdig som nurse. For 8 år siden fik jeg min elskede søn men graviditeten var benhård og indrømmet er min fysik aldrig blevet som før – løbe og lufte tungt kan jeg fx ikke. Du skal bare vide at når jeg læser dine indlæg, så blir jeg sgu helt høj over at se at jeg ikke er den eneste, der har kæmpet mod systemet, smerterne og det at finde tilbage til livet! Hvis ikke min søn var begyndt i skole havde jeg hevet min familie med et år til Singapore! Min krop fungerer rigtig godt i varmen:-) Keep On The good spirit, jeg blir Så glad, kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ohhh Line, hvor er du bare sød. Og jeg er glad for, du har kæmpet dig tilbage. Min krop er også ret “træt” i en alder af 33. Min ryg, ben og hovede er sgu bare ikke det samme. Og der er selvfølgelig ærgerligt. Men det er en “ny slags normal” som jeg plejer at sige. Og det er også helt ok. Det er selvfølgelig noget skidt, når det er noget man ønsker sig så meget. Det kan også være om 5 år, jeg fortryder, og jeg så bliver ked af det. Men lige nu, der nyder jeg bare, jeg har Bella for mig selv, og vi kan hygge, tale, male, lege (hvilket jeg stinker til) og kysse på hende. Min kærlighed går 80 til hende og 20 til M (hahahaha)..

   Og for mig.. Der funger det sgu meget godt ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ingen grund til at blive fornærmet, du er jo både en god mor, sikkert til tider også en god hustru 😉 men oprigtig tror jeg at børn har stor glæde og gavn af søskende, men jeg synes nu ikke at det er synd, hvis de ikke får. Min bonussøn udtalte inden hans søster kom til verden, at det er mishandling hvis børn ikke får søskende. Men sådan har de det jo forskelligt, i dag tror jeg han nyder at være enebarn hos sin mor og storebror hos hans far.
  Hver familie har forskellige behov. Jeg elsker min store familie, selvom det til tider er pisse hårdt. Mor til Emma på 4, Viktor på 3, Per på 1 og bonusmor til Lukas på 12.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg elsker din blog. Det er så ærlig og befriende. Jeg bliver meget snart 33 år og vores søn bliver 5 år til sommer. Nogle spørger hvornår vi skal have én mere. Heldigvis har vi altid været åbne om hvorfor vi muligvis ender med ét barn. Det og et par af at få vores søn. Hvis vi skal have én mere så er det et større projekt med fertilitets behandling. Vi har det godt bare os 3 med en kat og en hund. Lige nu laver vi nyt køkken for de penge vi kunne have brugt på behandling. Men hvorfor måske ødelægge det gode vi har ved ét barn også få ét mere. Mere hårdt arbejde kan jeg se hos vores venner med 2. Jeg har også fået konstateret gigt i fødderne så en graviditet bliver nok ikke lyserød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som flere af de andre trofaste læser, kan jeg kun nikke med – din blog er skøn, og det er dejligt du er så ærlig som du er.
  Dagens indlæg kom lidt bag på mig, da den viser en mere følsom side af dig.
  Vi er nok flere end vi tror, der sidder med de følelser, og den oplevelse du har.
  Vi har en skøn knægt på 6år, der skal starte I skole til august. JEg vil elske at han fik en lillebror/lillesøster, men omstændighederne har ikke været til det. Som du selv skriver, folk ved ikke hvad der foregår hjemme I det private. Vi er nogle af dem der har været ramt af arbejdsløshed, og det påvirker psyket og dermed forholdet ekstremt meget, og også økonomien. Det er ikke ‘bare’ at få et barn mere, og håbe at alt andet løser sig. Tværtimod, det andet skal være godt før man overhovedet overvejer at få en mere.
  Det var en meget hård sandhed at se I øjnene for mig, men ååååh hvor giver den bare mening idag.
  Spørgsmålet om vi ikke skal have en mere, er stadig hadet som pesten. Folk skal ikke dømme, for som du siger, hvem ved om kan/vil eller ønsker en mere? JEg tror ofte det er mangel på andre kreative spørgsmål. Ofte er det jo ikke sagt i en ond mening, men ååååh hvor kan det bare ramme. JEg har da tudet mig i søvne mange aftener pga lige dette spørgsmål.
  Jeg er da også blevet mere bevidst om ikke at spørge andre kvinder om netop dette.
  Nu er tiden en anden hjemme hos os, mange brikker er faldet på plads – til det positive, og hvem ved hvad fremtiden bringer. JEg håber stadig at det lykkes for os, men jeg nærmer mig de 38år med stormskridt, så tiden er ikke med mig. Lad os se, og sker det jubii, og gør det ikke, så må jeg få en hundehvalp 🙂
  Keep it up – elsker din blog, og drømmer mig tilbage til min egen expat tid som barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • d

  Min mand og jeg har ikke børn, vi har været gift i seks år her til sommer og hold da helt op hvor er det et samtale emne folk lystigt debattere. Særligt fordi jeg jo bare bliver ældre og ældre…Derudover så bliver vi også set skævt til i sociale sammenhænge hvor der er børn “for hvad ved vi egentlig om børn” qua mit job som pædagog, så tror folk også ofte at jeg så kan være “legetante” imens de “rigtig” voksne, altså dem med børn, får sig et glas vin. Men nu er jeg altså en af dem som ikke arbejder i weekenderne, så den går ikke 😉 Håber du har det rigtig dejligt i Singapore ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I en alder af 34 år forventer jeg ikke, at mine forældre, som efter 36 år stadig er gift, ‘beriger’ mig med en lillebror og en lillesøster. Det har jeg aldrig forventet, da det grundet sygdom ville være meget uansvarligt af dem at gå fra en familie på 3 til 4. Jeg har og er derfor glad for at være enebarn! Jeg har et meget tæt forhold til mine forældre. Et forhold som (uden tvivl) ikke ville være så tæt, hvis jeg havde haft søskende. Der ville ikke være tid og plads til at skabe så tæt en relation. Der siges meget dårligt om at være enebarn, og meget af det er utvivlsomt snart, men man kan altså også være et glad og lykkeligt barn (og voksen) uden søskende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mener helt klart, at andre skal blande sig udenom. Man skylder simpelthen ikke andre en forklaring på noget så privat. Uanset om man vil have 1 barn, 2 børn, masser af børn eller slet ingen børn, så er det 100% en sag mellem én selv og den partner, man vil have eventuelle børn med. Så virkelig godt brølt Rikke, det er jo for søren jeres sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi har lige fået vores første barn og efter en mareridtsfødsel på 53 timer med konstant vestorm i adskillige timer samt en bristning helt om i ryggen (så godt som) så ved jeg heller ikke om vi skal have flere. Min graviditet gik heller ikke godt så var sengeliggende det meste af tiden og ja, det er benhårdt arbejde med en baby (især lige nu hvor jeg er ramt af influenza og brystbetændelse). Jeg ved ag vi også vil få det spørgsmål og sikkert meget snart – skal have fundet på et svar der kan lukke røven på dem med det vuns og forhåbentlig give dem noget at tænke over ift formuleringen af deres spørgsmål;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Smil* Jeg tænker at fortælle historien med bristningen om til ryggen, vil være en god “show starter” – og helst gå i detaljer, hvis det er en mand der spørger, så vil han klart lukke hans østers ; )

   Håber alt er okay..”Down There”.. Jeg gik ikke selv i stykker, men jeg gik i mødregruppe med én der gjorde. OG hun sad på gummiring i ret lang tid ; (

   Av. Har helt ondt af dig.

   Krammer til dig og dine bryster
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B

  Fantastisk blog og indlæg!! Utroligt som folks valg eller fravalg af børn OG parforholdsstatus (eller mangel på samme) kan få de mest indesluttede mennesker til pludselig at ytre sig og snage. Jeg er selv 39 år med jordens dejligste dreng på 5 år som jeg har været alene med siden jeg gik fra hans far kort efter vores søns 1. fødselsdag. Jeg befinder mig fantastisk som single og alenemor men SAMTLIGE jeg møder på min vej spørger mig om jeg ikke snart skal møde en ny/ud og date mv samtidig med at de mere eller mindre indirekte antyder at mine æg jo ikke bliver yngre og at det “søreme må være trist at være alene/ikke have en at dele livet med”. Hallo..hvad regner folk med at man skal svare til sådan en svada?? “Tak”??!! Eller som jeg ofte mere el mindre provokeret fremturer; hvornår i allerhelvedes rige og lande skulle jeg have tid til at date, når jeg har min søn fuldtid.(hver 2. weekend undtaget) samtidig med at jeg passer mit fuldtidsarbejde som advokat OG lige skal nå at hente og bringe, købe ind, lave mad mv!?Skal jeg shave ben kl 20 om aftenen og lukke en potentiel skabsmorder/voldtægtsforbryder ind i mit hjem hvor min søn sover trygt mens jeg smækker mig selv lussinger for at holde øjnene åbne helt til kl 22 eller har gifte folk 28 timer i døgnet og sidder friske og nyforelskede og fletter fingre og fører dybe samtaler til langt ud på natten (mens deres 1,5 børn sover i værelset ved siden af)!!?? For så kan jeg godt se at de undrer sig, men ellers vil jeg bare sige til alle de (forhåbentlig og formentlig) velmenende venner, veninder og bekendte; tag en dag i mine sko og overvej hvor du ville mase en hot date ind og tænk på at vi ikke allesammen er tryghedsnarkomaner og rent faktisk nyder at kunne gøre hvad vi vil- når vi vil det- og at det faktisk ikke føles trist eller “skyd-mig- det- vil-være- det-mest-nådige” at være alene og have et fantastisk og lykkeligt liv på en anden måde end jeres egen.
  Hvorfor skal jeg udspørges om mit privatliv evig og altid nu hvor jeg altid får svarer “det går fint” når jeg spørger til deres parforhold på +10. År..det kan vel ikke altid være fint..?? Er der ikke perioder hvor kan har lyst til at kvæle den anden eller kan få spat?
  “Flere børn tanken” har jeg ikke helt sluppet endnu, trods de åbenlyse udfordringer (alder, ingen mand etc)., men jeg nærmer en situation hvor jeg tænker at det nok er fint “kun” med ham….men dukker the one and only op og insisterer på at avle på mig (indenfor de næste par år), så skal jeg nok være klar…..jeg opsøger det bare ikke 😉 men Gud hvor er det trættende altid at skulle “forsvare og forklare” mit valg..næste gang vender jeg bøtten;” er det ikke dødhamrende kedeligt kun at se det samme fjæs evig og altid”? “Hvorfor fik du egentlig 3 børn med en mand jeg aldrig har kunne mæle mere end en 45 sekunder lang samtale med før jeg mentalt laver morgendagens indkøbsliste af ren kedsomhed”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja hvis man er single, er også sådan noget, der kan få folk op ad stolene.. Det er som om det er synd for en, og de så gerne vil hive én op fra rendestenen. Vi er ligeså gode til 1 børnsfamilier – som vi er til eksotiske mennesker, der flytter til vores land. Hele tiden på vagt, om der mon springer en Joker op af hatten.

   Slap af altså. Ta´fingeren ud af fitten og få Jer et liv. Jeg er sikker på, du får det diller du skal ha´eller lyster, og ærligt, efter mange år i forhold, så lyster man den ikke særligt meget. Hahaaahaaa. Så nyd det. Det må være, som at få sommerfugle, helt ned i åsepigen hver gang.

   #misundelig

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ha ha, ja folk skal SÅ meget blande sig udenom 🙂 Min egen lommefilosofi er, at de fleste sætter normalen efter hvordan de selv er opvokset, og falder man uden for den normal så er det helt legalt at spørge om man dog ikke snart skal have barn nr. 2 så man kan passe ned i den kasse, vi har bestemt er en “rigtig” familie (2 voksne og 2 børn). Jeg er selv enebarn, og har ærligt aldrig savnet søskende. Jeg synes ikke rigtigt jeg kan savne noget, jeg ikke ved hvad er! De klare fordele ved at have været enebarn for mig er, at jeg altid har fået masser af kærlighed og tro på mig selv, og i dag har et tæt forhold til mine forældre. Min mand og jeg har også kun et barn. Jeg har hele tiden tænkt, at jeg gerne vil være mor, men ikke haft en specifik forestilling om hvor mange børn, jeg gerne ville have. Jeg nyder også “kun” at have en at koncentrere mig om/hygge med etc., og har nok hele tiden haft frygten for, at hun skulle føle sig tilsidesat, hvis der kom en til. Jeg mener på ingen måde, at det er synd for børn, der ingen søskende får – og de kan altså sagtens lære at dele/tage hensyn/hvad man ellers hører om enebørn. Jeg får tit at vide “du er altså ikke noget typisk enebarn” hvilket jeg synes er det vildeste bullshit, for jeg nægter at tro på at fordi man ingen søskende har, opfører man sig per definition som om hele verden drejer sig rundt om en. Tror nærmere det handler om opdragelse, ha ha. Søskende kan givetvis være en gave, men der er jo også mange eksempler på, at søskende absolut ingen glæde har af hinanden. Så i bund og grund synes jeg, at man skal få de børn, man selv har lyst og overskud til – og jeg er sikker på, at med masser af kærlighed skal de nok vokse op og blive glade og harmoniske mennesker, søskende eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

   Hørt! Jeg er selv vokset op som enebarn og selvom jeg muligvis aldrig har skulle dele mit legetøj med andre, så mener jeg altså, at jeg er ganske hensynfuld over for andre mennensker og evner at tænke på andre end mig selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Og det er egentlig det eneste der tæller, at man er god mod andre. Folk har en ide om, at når man er enebarn, så er man egoistisk, uden empati og ikke tænker på andre. Derfor vi så ofte vi kan, stjæler bellas legetøj, så hun kan føle hvordan det er, at have søskende ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg læste netop dit gæsteindlæg, om at være mor, for ikke så længe siden, så det lå stadig i min oversigt. Hvis nu andre ville læse det. 🙂

  http://emiliblog.dk/gaesteindlaeg-rikke-may/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Gud hvor mærkeligt. Det skal jeg da lige huske. Jeg kunne bare ikke finde det, da jeg googlede det. Mange tak ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Halleluja enig enig enig. Jeg er en af dem der kun har et barn. Ja nemlig KUN et barn, os med et barn har nemlig aldrig et barn næ nej vi har KUN et barn…
  Vi er lykkelige med et barn og jeg har egentlig altid vidst at jeg ikke skulle have flere. Vi er heldigvis enige om at vi hellere vil være en lykkelig famile på tre end en skilsmissefamilie på fire. Men folk har meget svært ved at forstå det og det er nærmest børnemishandling ikke at give sit barn søskende…NOT!!! Kender mange enebørn der er lykkelige, hele, dejlige, morsomme skønne mennesker. Omvendt kender jeg mange voksne og børn med søskende der er nogle idioter.. Folk skal passe sig selv skal de.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mag

  Et lille pip fra “kun et barn”s moren her, som synes din blog og facon er herlig. Jeg ville gerne have haft 2 børn men min mand kun 1. What to do? Overtale ham? Aftale at ham fik fri fra det meste baby-passeri? At det var mit ønske og dermed min tjans? Finde en anden mand? Eller bruge energi på at falde til i kompromiset? Og elske sin mand for hans ærlighed, åbenhed og frihedssyn? Jeg valgte det sidste, som tog tid, men jeg faldt til ro i beslutningen og svarer nu folk med ro og stolthed og ærlighed. At ændre på andre er trættende, men at finde fred med mig selv og vores beslutning er jeg så stolt af! Og så har jeg jo altså hende den skønne på 7 at spejle mig i😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det kræver da også mange tanker og NOSSER at nå til det punkt. Håber du er ok med valget. Men på begge måder har du jo valgt kærlighed alligevel. Kærlighed til manden og til jeres datter ; )

   LOVE RULES ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dag faldt jeg over dette indlæg, som forsvarer forældres ret til kun at få et barn, og som i samme åndedrag opfordrer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har simpelthen ikke kunne få dit indlæg ud af hovedet! Det fik mig i dag til tasterne, hvilket resulterede i dette indlæg, http://girlinterrupted.dk/stakkels-enebarn/, som jeg tillader mig at dele her. Det er jo ligesom din ‘fortjeneste’. Tak for en inspirerende og underholdende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Dejligt at jeg kan inspirerer. Så kan jeg tjekket det af på min liste, ved i hvert fald én person ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Er selv enebarn det værste !!!, så har fået tre her som ønsket to drenge og en pige

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COTTON ADDICTED..