HVIS VERDEN BARE VAR ET BEDRE STED..

JEG ER LIGE HER..

CRAP & LIFE Jeg kom hjem fra Kina, med en unge der havde kastet op og havde ondt i øret. En kæreste der måtte tage tidligt hjem fra arbejde de dage jeg var væk, noget som nok er sket, ingengang en håndfuld mens vi har haft Bella. At være chef har både sine fordele, men jeg vil nok hælde mere til at der også følger en masse ulemper med, i hvert fald når man har en familie. Noget som jeg jo bare vænnet mig til og altid har vidst, jeg ikke skulle beregne at han kunne træde til hvis det var nødvendigt. Jeg har ingen problemer med det, jeg har levet sådan de sidste mange år – men man finder virkelig ud af fra begge sider, hvor vigtigt min rolle alligevel lidt er, når jeg sådan rejser væk og ikke kan være der, når hun er syg. Man er jo bare et menneske, Ik?

Det var faktisk meget rart at vide, jeg havde én vigtig rolle, da man som medfølger til en businessman tit godt kan føle sig overflødig og igen har brug for en, eller sender bud efter ens kvalifikationer. Min motivation er bloggen, min nye klumme, mit skoprojekt, som jeg elsker at dele med jer, og som jeg på ingen måder har tænkt mig at holde hemmeligt. Jeg har ingen behov for at skrive ‘coming soon’ etc. Nej jeg vil hellere dele sorger og glæder med jer, omkring mit projekt. Lige nu, har jeg fået nogle samples som jeg er totalt glad for, og mit design er kommet godt igennem som jeg ønskede dem. Jeg har bare lige nogle andre udfordringer som gik op for mig, når man producerer sko på en fabrik hvor alt er lavet i hånden og intet på maskiner, da det er igennem rigtig mange hænder. Jeg prøver pt. at løse dem, så jeg kan leve op til mine egne høje krav til hvordan de skal være.

På billedet kan i se lidt af det jeg arbejder på, og nogle af de samples vi allerede har fået lavet ♥ men jeg er så glad for, jeg fik set fabrikken og mødt alle dem der abejder der, da det er en familie fabrik, arbejder både konen, sønnen, svigersønnen, svigerdatteren og svogeren der, og sidder og laver skoene – og de var bare alle så søde og så opsatte på at sparke dette projekt igang. Det er dejligt når man møder nogen der brænder for det de laver ; )

Jeg vender tilbage med flere updates når jeg ved mere❤️

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVIS VERDEN BARE VAR ET BEDRE STED..