15 DECEMBER: AUPING..

LIGE NU DRØMMER JEG..

 photo IMG_5091_zpscd0467e5.jpg

Lige nu drømmer jeg mig tilbage, til Italien hvor vi var i sommers med vores venner..

Jeg trænger sådan til varme.. Mor er træt med træt på. Jeg trænger til ingen intranet. Ingen tidligt op kl 6.25. Ingen kalender der skal stemme. Ingen mand i Sverige. Ingen madpakke der skal smøres. Ingen gymnastiktaske der skal pakkes – og biblioteksbøger der skal huskes..
Det eneste jeg skal huske, er at der ikke skal isterninger i min drinks, så jeg får “skidt mavse”. Det er jo immervæk Gran Carnarie. Man ved aldrig hvor vandet kommer fra. ; )

Jeg tæller dagene. Præcis 17 dage til jeg sidder på en flyver og forventer ankomst i den Spanske varme. Vi skal bo på ét hotel, vi boede på, for 5 år siden – så vi kender det og vi ved hvad vi skal forvente. Det bliver top dollar og über lex. Alle fortjener sgu noget fred og ro, i juletiden. Alt er så hektisk og vi glemmer lidt at stoppe op, og nyde hvad der sker for os. Jeg kan mærke i hjertekuglen, at Jeg lige nu, har brug for at være sammen med min familie. Uden telefon. Uden computer. Bare os 3.

Kender I ikke det?

 

4 kommentarer

 • d

  Uhhhhhh jeg glæder mig også helt vildt til at få sommerbrune ben og sommerglød igen. SKØNT foto Rikke, havde lige glemt sol og sommer. Tak for påmindelsen. Kan ikke vente til solen kommer igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Overvejer faktisk at spraytanne mit korpus. Føler mig så bleg ;( Bleg som kopipapir….Yiiiks.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder bestemt også lækkert, det kan jeg godt forstå du ser frem til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   December er SÅ hård, så trænger bare til at trække stikket 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 DECEMBER: AUPING..