PLØKKER, PLAK OG PLASTIK..

SÅ, SÅ MAN LIGE MIG I KUKKASSEN..

20140313-132420.jpg

Ja, sorry jeg har ikke har fået skrevet idag. Men jeg har hængt ud med min Bro´, som jeg ikke har haft set siden hans fødselsdag den 8 Jan. Så der skulle lige krammes, sladres og grines en del. ; )

Tak for alle de søde beskeder at i sendte til mig igår. Det varmede bare så meget. Igår var virkelig en dag, hvor jeg fandt ud af at jeg var i live. For hold da op mit hjerte, sad oppe i halsen. Glurp..(!)

Jeg ankom til Aftenshowet kl 18.00 hvor jeg blev modtaget af Julie Rugaard. I husker nok Julie fra 90érne (Blå øjne, Romeo, Dig & Mig) den dur. Hun fortalte mig lidt om hvad der skulle ske – Derefter skulle jeg briefes af mit store idol. Mads. Som i fra Mads og monopolet… Allerede der var STAR struck.. (der skal ikke så meget til, når man er Fynbo) Dog vænner man sig til det, når man har boet herover i en del år. Men så topper den altså lige med Jakob Mielcke, Johnny Reimer OG Stig Rossen.. Så blev det ikke bedre. Fynboen, var glaaaaaa´.

Derefter røg jeg i sminken og blev air brushed til den store guldmedalje. Det var så optur – havde lyst til at tage hende med hjem. Hun var bare SÅ sød – og tydeligvis, gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Hvad skete der lige for de cheekbones, HELLO.. Voila. Kindben og trutmund, så var jeg klar til at indtage Danmark, med min snak med Lars AP – om emnet “hvorfor taler vi så grimt, i cyberspace” i samarbejde med #Fuckingflink – Onlineoverskud.dk.

Jeg syntes at det gik ret godt. Jeg var så nervøs og havde 1000 ting at jeg gerne ville sige. Men det var jo ikke mit program eller kampagne, det var Lars´s. Så jeg var jo bare med som fyld -og en LIVE case. De 8 min.. gik så hurtigt og pludselig stod vi ude foran studiet igen, og huskede intet af hvad man lige var sket eller blevet sagt.

Men med alle de søde beskeder og Insta hilsner jeg har fået, der tænker jeg at det gik sgu meget okay. Men det er også nemt at tale om et emne at man brænder så meget for. Jeg kunne sagtens se mig selv, teame op med Lars AP og #fuckingflink igen – han er så dygtig og jeg elsker når folk brænder så meget for noget. Specielt når det drejer sig om at tale pænt.

Jeg har aftalt med mig selv – at man skal starte et sted. Så jeg vil gøre det til en husker, at jeg skal sige en rosende ting til hver person, at jeg møder på min vej. Venner, som fremmede. Pass it forward – alt spreder sig som ringe i vandet. Lad os gøre dem til nogle positive ringe og være forbilleder for vores børn. Vi må bane vejen for dem og være et godt eksempel – og lære dem at Reality TV ikke er reality LIFE. #talpænt #detkosterikkenoget.

Dejlig aften derude, nu vil Bumbum og jeg se Masterchef – mens vi smisker os i Carte d´Or is. ; )

XX
R

Du kan se Lars AP og jeg i Aftenshowet lige her – eller tjekke onlineoverskud.dk – Fuckingflink.dk

Ps. Vil altså lige tilføje at jeg er 1 meter og 76 cm høj. Jeg burde nok have haft hæle på. Ligner jo en potteplante(!) (note 2 my self. wear heels)

9 kommentarer

 • TineLee

  Så “din” udsendelse og synes det var lidt ærgerligt, du ikke fik mere taletid, på trods af at det var lars’ kampagne 🙂

  Og jeg sad faktisk også og tænkte på det med højden, for jeg kunne da ikke undgå at bemærke, hvor høje de to herrer i indslaget ser ud i forhold til dig, men skidt pyt, du så jo blændende godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, ville da herre gerne have haft mere tid. Øv. Men de siger altid at tiden flyver afsted og man ikke får sagt alt det man vil.

   Men min stemme er stadig helt smadret – så den er ligeså mørk som min bror´s ; )

   Dejlig du så med.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Hvor er du sej Rikke!!!
  Det er et ekstremt vigtigt emne at sætte fokus på. Respekt herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Søs.

   Jeg synes faktisk at det er det aller vigtigste emne, overhovedet. Det er både i vores tid – men også for vores børns skyld. Får helt ondt i maven over at Bella skal i skole nu her – og hun skal udsættes for alt det, skole livet byder på ;(

   Så det er totalt vigtigt at vi sætter fokus på det ; )

   Pass it forward..De betaler sig.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hold kæft, hvor så du godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhh hvor er du bare sød ; )

   Tusinde tak. Totalt godt sminket, i forhold til at jeg har været iført nattøj i næsten 14 dage.Men når man skal på TV, så er det bare at stramme sig an ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Air brush og mandler eller ej – hvor så du godt ud, og hvor er det bare skønt at du formår at sprede en fornuftigt budskab.
  Jeg kommentere som regel ikke, men jeg synes alligevel at du skal anerkendes for det arbejde du laver. Tak for din ærlighed og ikke mindst din manglende selvhøjtidelighed
  Du formår virkelig at brænde igennem min skærm og nå ud og give mig et smil på læben.
  Forsæt det gode arbejde – virtuelt kram her fra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor ser du bare godt ud – også selvom du nu er uden mandler. 😉

  Desuden, så synes jeg virkelig du klarede indslaget bragende godt. Kudos til dig, og god fornøjelse med isen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Wauw!

  Jeg følger dagligt med herinde og jeg har ofte undret mig over dine indlæg om “hold den gode tone”, og “snak pænt”. Jeg deler nok din kærestes holdning med at man som blogger må kunne klare de flotte beskeder OG de knap så flotte, men udelukkende på den måde, at jeg ikke mener at alle behøver være rygklappere. Især når man som læser får stoppet en masse reklame ned i halsen, som man ikke har bedt om og det kan måske gøre, at man får formuleret sig lidt uheldigt.

  MEN MEN MEN! Min holdning har godt nok ændret sig efter jeg hørte dine eksempler – at en person har skrevet, at hun ikke ønskede du vågnede efter narkosen? Eller at du bare sidder og nasser på samfundet!? Hvad sker der for den slags mennesker??? Jeg synes NETOP din blog er spændende fordi man får mennesket med og du fortæller om ALLE livets sider og dine op- og nedture.

  Jeg er godt nok rystet over, at folk kan komme med den slags kommentar og jeg er SÅ ked af at du skal lægge øre til den slags.

  Godt interview – og god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLØKKER, PLAK OG PLASTIK..