ER DET MON OKAY?..

DEN HÅRDE KERNE // FØRSTE SKOLEDAG..

(Bella, Maya & Mie)

SÅ SPAMMER JEG fra Bella´s første skoledag. Man er ved at have set pænt (for) mange skolebilleder, på de sociale medier, og man har tænkt flere gange “hvis jeg ser flere billeder, af børn med skoletaske på, så hiver jeg mig selv i patterne”  Men STOP dig selv altså. Det er jo kæmpe stort. Det er det også for Bella, og det er det specielt for M og Jeg.

M kunne desværre ikke være der i dag, da han var i Malaysia, men jeg har en hel fotorulle fyldt med forventningsfulde børn, så han bliver skam ikke snydt. Nu hedder den 2E for Bella, og jeg har nu en datter, der går i ANDEN KLASSE. What??? Jeg er jo slet ikke gammel nok til at have sådan en stor pige (tror du selv).. Men det er jeg jo nok – oppe i mit eget hovede, er jeg jo über ung, og burde stå på Crazy daisy, med en kande isbjørn i hånden, og altid ha´receptpligtigt medicin i skuffen.. Men når man er 34 så er man nok ikke såååå ung mere ; )

Musen ankommer med bussen 15.30 og så har jeg lovet hende pandekager, så det skal hun sat´me få. De næste par timer, de bliver brugt på at rydde op, og så er jeg godt klar over, at huset bliver fyldt med unger, som ikke har været hjemme i Singapore i lang tid. Det bliver nu meget hyggeligt, selvom Bella siger ofte, hun gerne vil hjem til Danmark og til hendes gamle skole. Men når hun nu kan rende nede ved poolen, på hendes yndlings løbehjul, sammen med hendes veninder, så glemmer hun det nok igen.

Håber I får en dejlig dag allesammen – hilsen hende der har været vågen siden 4.30 da M smuttede i lufthavnen der.. Og nu med dags gammelt fedtet hår – Mother life ; )

Mys
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET MON OKAY?..